Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lyxig plattång för följsamt och glänsande hår

GHD Gold Styler

  Art.nr: 1005969
 • Håller en konstant värme på 185°
 • Uppvärmningstid: 25 sekunder
 • Automatisk avstängning efter 30 minuter
 • Dubbla värmesensorer för optimal temperatur
 • 2,7 meter lång kabel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

GHD Gold Styler är en snygg och elegant designad plattång med ett bekvämt rundat skaft och flexibla plattor i guld. Plattången har en snabb uppvärmning på 25 sekunder och håller sedan en perfekt temperatur på 185 grader, vilket är den optimala temperaturen vid värmestyling. 

GHD Gold Styler använder sig av Dual-zone-teknologi där två olika värmesensorer fördelar värmen från rot till topp för en skonsam styling. Med de flexibla plattorna kan du själv välja om du vill skapa mjuka vågor, platta håret eller skapa vackra lockar. 

Automatisk avstängning

GHD Gold Styler kommer med en Sleep Mode-funktion som automatiskt stänger av plattången om den inte används på 30 minuter, så slipper du oroa dig över om du glömt något.

Lång kabel för flexibel styling

Med en sladd på 2,7 meter kan du utan problem styla ditt hår framför spegeln, även om det är långt till närmaste uttag. Dessutom har stylern en inbyggd spänningsomvandlare vilket garanterar stylingmöjligheter var i världen du än befinner dig.

GHD Gold Styler

Titta även på

(1 st)
 • Håller en konstant värme på 185° C
 • Automatisk avstängning efter 30 minuter
 • Ger dig en perfekt styling och lämnar ditt hår friskt

2 190:-

Titta även på

(1 st)
 • Håller en konstant värme på 185° C
 • Automatisk avstängning efter 30 minuter
 • Ger dig en perfekt styling och lämnar ditt hår friskt

2 190:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005969 GHD GHD Gold Styler GOLD GHD Gold Styler är en snygg och elegant designad plattång med ett bekvämt rundat skaft och flexibla plattor i guld. Plattången har en snabb uppvärmning på 25 sekunder och håller sedan en perfekt temperatur på 185 grader, vilket är den optimala temperaturen vid värmestyling.  GHD Gold Styler använder sig av Dual-zone-teknologi där två olika värmesensorer fördelar värmen från rot till topp för en skonsam styling. Med de flexibla plattorna kan du själv välja om du vill skapa mjuka vågor, platta håret eller skapa vackra lockar.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Automatisk avstängning GHD Gold Styler kommer med en Sleep Mode-funktion som automatiskt stänger av plattången om den inte används på 30 minuter, så slipper du oroa dig över om du glömt något. Lång kabel för flexibel styling Med en sladd på 2,7 meter kan du utan problem styla ditt hår framför spegeln, även om det är långt till närmaste uttag. Dessutom har stylern en inbyggd spänningsomvandlare vilket garanterar stylingmöjligheter var i världen du än befinner dig. Plattång 5 6 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård & Styling
 3. Plattång