Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBH Nordica Artist Flat & Curl är en plattång i läckert chiliröd färg som snabbt och effektivt kan både platta och locka ditt hår. En LCD-display visar aktuell temperatur som kan ställas i fem olika nivåer. Jonisering förhindrar statisk elektricitet och lång salongssladd ger dig stor rörelsefrihet. Artist Flat & Curl 3076 gör det lekande lätt att få snyggt och rakt hår.

Ett verktyg - två frisyrer

Rakt hår på jobbet och livliga lockar på kvällen? Artist Flat & Curl är en plattång som även kan locka ditt hår så du kan fixa två olika frisyrer med samma stylingverktyg. Tack vare en konstruktion med rundat metallhölje och värme runt om plattorna skapar du lockar och vågor lika enkelt som du plattar håret. 

Ställbar temperatur och display

Starta platt- och locktången genom att trycka på ON-knappen på sidan av apparaten tills displayen tänds och blinkar 95˚C. Justera sedan enkelt temperaturen med plus- och minusknapparna till valfri temperatur.

Temperaturen på Artist Flat & Curl går att ställa i fem nivåer från 95-230°C. Aktuell temperatur visas i displayen på handtaget. Olika värmeinställningar är bra för att kunna anpassa stylingen efter hårtyp. Använd aldrig varmare tång än nödvändigt. OBH Nordicas rekommendationer för temperaturval är;

95˚C - tunt fint hår/färgat hår
120-150˚C - normalt hår
175-200˚C - tjockt svårformat hår
230˚C - mycket tjockt och tåligt hår

Joniseringsfunktion

Lock- och plattången har flexibla keramiska plattor som ger en skonsam styling av ditt hår som dämpar trycket mot håret.
Artist Flat & Curl har dessutom inbyggd joniseringsfunktion vilket innebär att den avger joner när du använder den som har flera fördelar. Dels motverkar den statisk elektricitet som kan göra håret frissigt. Jonisering när du plattar eller lockar håret gör håret glänsande och silkeslent.

Lång sladd och låsfunktion

OBH Nordica Artist Flat & Curl har en 2,8 meter lång sladd som gör att du kan använda tången framför spegeln även om eluttaget är en bit bort och du begränsas inte i dina rörelser av en för kort sladd.

En praktisk låsfunktion gör det enklare att ta tången med dig. Aktivera låsfunktionen genom att trycka ihop plattorna och trycka in den runda knappen längst bak på apparaten märkt med en hänglåssymbol. För att låsa upp, tryck ihop plattorna och tryck in knappen åt motsatt håll så att plattorna frigörs.

Automatisk avstängning

Var noga med att alltid stänga av Artist Flat & Curl genom att trycka på OFF-knappen och dra ut sladden efter användning, men skulle du glömma av det finns en automatisk avstängning efter 60 minuter.

OBH Nordica OBH Nordica Artist Flat & Curl 3076 3076 OBH Nordica Artist Flat & Curl är en plattång i läckert chiliröd färg som snabbt och effektivt kan både platta och locka ditt hår. En LCD-display visar aktuell temperatur som kan ställas i fem olika nivåer. Jonisering förhindrar statisk elektricitet och lång salongssladd ger dig stor rörelsefrihet. Artist Flat & Curl 3076 gör det lekande lätt att få snyggt och rakt hår. Ett verktyg - två frisyrer Rakt hår på jobbet och livliga lockar på kvällen? Artist Flat & Curl är en plattång som även kan locka ditt hår så du kan fixa två olika frisyrer med samma stylingverktyg. Tack vare en konstruktion med rundat metallhölje och värme runt om plattorna skapar du lockar och vågor lika enkelt som du plattar håret.  Ställbar temperatur och display Starta platt- och locktången genom att trycka på ON-knappen på sidan av apparaten tills displayen tänds och blinkar 95˚C. Justera sedan enkelt temperaturen med plus- och minusknapparna till valfri temperatur. Temperaturen på Artist Flat & Curl går att ställa i fem nivåer från 95-230°C. Aktuell temperatur visas i displayen på handtaget. Olika värmeinställningar är bra för att kunna anpassa stylingen efter hårtyp. Använd aldrig varmare tång än nödvändigt. OBH Nordicas rekommendationer för temperaturval är; 95˚C - tunt fint hår/färgat hår 120-150˚C - normalt hår 175-200˚C - tjockt svårformat hår 230˚C - mycket tjockt och tåligt hår Joniseringsfunktion Lock- och plattången har flexibla keramiska plattor som ger en skonsam styling av ditt hår som dämpar trycket mot håret. Artist Flat & Curl har dessutom inbyggd joniseringsfunktion vilket innebär att den avger joner när du använder den som har flera fördelar. Dels motverkar den statisk elektricitet som kan göra håret frissigt. Jonisering när du plattar eller lockar håret gör håret glänsande och silkeslent. Lång sladd och låsfunktion OBH Nordica Artist Flat & Curl har en 2,8 meter lång sladd som gör att du kan använda tången framför spegeln även om eluttaget är en bit bort och du begränsas inte i dina rörelser av en för kort sladd. En praktisk låsfunktion gör det enklare att ta tången med dig. Aktivera låsfunktionen genom att trycka ihop plattorna och trycka in den runda knappen längst bak på apparaten märkt med en hänglåssymbol. För att låsa upp, tryck ihop plattorna och tryck in knappen åt motsatt håll så att plattorna frigörs. Automatisk avstängning Var noga med att alltid stänga av Artist Flat & Curl genom att trycka på OFF-knappen och dra ut sladden efter användning, men skulle du glömma av det finns en automatisk avstängning efter 60 minuter. Plattång 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Plattång