Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull keramisk plattång med fuktskydd

Philips MoistureProtect HP8372/00

  Art.nr: 1008641
 • Ställbar temperatur till 200 °C
 • Snabb uppvärmning
 • Smart sensor med värmeskydd
 • Automatisk avstängning
 • Rörliga keramiska plattor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Moisture Protect HP8372/00 är en kraftfull plattång med sensorteknik som skyddar fuktighetsbalansen när du plattar eller stylar ditt hår. Plattångens rörliga keramiska plattor gör att du får en jämn värmefördelning utan risk för att ditt hår blir överhettat. Med sin snabba uppvärmning på endast 15 sekunder och keramiska värmeplattor kan du enkelt skapa din drömfrisyr på nolltid. 

Philips HP8372/00 plattång ligger på ett bord

Skapa din perfekta look skonsamt

Med en snabb uppvärmningstid på endast 15 sekunder hinner du fixa frisyren på rekordtid. De rörliga keramiska plattorna ger dig en jämn värmefördelning under hela stylingen samtidigt som de skyddar ditt hår mot skador som annars kan uppstå. Tack vare rörligheten flyttas plattorna så att trycket på håret justeras när du stylar dit hår.  Detta gör att hårstråna skyddas mot skador och det förebygger därför hårslitage. Med keramiska plattor krävs färre drag för att platta håret vilket betyder att din styling kommer att gå ännu snabbare. 

Kvinna använder Philips HP8372/00 plattång

Har du extra bråttom på morgonen och glömmer stänga av plattången sköter den automatiska avstängningen det efter 60 minuters inaktivitet. 

Bevara fukten med innovativ tekink

HP8372/00 kommer med en nyskapande MoistureProtect-teknik för att bevara hårets naturliga fukthalt. Den smarta sensorn i tekniken analyserar ditt hår trettio gånger i sekunden för att anpassa temperaturen och bevara hårets naturliga fukt. När temperaturen regleras i plattorna riskerar inte håret att överhettas och skadas. Resultatet blir ett fantastiskt glansigt och mjukt hår där fukten bevaras. 

Få ett antistatiskt resultat

Ionic-tekniken ger dig ett blankt och fint hår där du slipper den statiska elektriciteten som kan skapa tovor i ditt hår. Med joniseringsfunktionen tas den statiska elektriciteten bort och du får ett hår med lyster och vacker glans. 

Ta kontroll över din styling

Med 3 olika digitala temperaturinställningar (200 - 175 - 150 °C), som fungerar tillsammans med den analyserande sensorn, säkerställs det att du alltid får rätt temperatur för just din hårtyp. 

Titta även på

(7 st)
 • Platt- och locktång
 • Joniseringsfunktion
 • Digital display

990:-

Titta även på

(7 st)
 • Platt- och locktång
 • Joniseringsfunktion
 • Digital display

990:-

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • Skyddar håret vid styling
 • Ger levande och skinande hår
 • 120 ml

89:-

1008641 Philips Philips MoistureProtect HP8372/00 HP8372/00 Philips Moisture Protect HP8372/00 är en kraftfull plattång med sensorteknik som skyddar fuktighetsbalansen när du plattar eller stylar ditt hår. Plattångens rörliga keramiska plattor gör att du får en jämn värmefördelning utan risk för att ditt hår blir överhettat. Med sin snabba uppvärmning på endast 15 sekunder och keramiska värmeplattor kan du enkelt skapa din drömfrisyr på nolltid.  Skapa din perfekta look skonsamt Med en snabb uppvärmningstid på endast 15 sekunder hinner du fixa frisyren på rekordtid. De rörliga keramiska plattorna ger dig en jämn värmefördelning under hela stylingen samtidigt som de skyddar ditt hår mot skador som annars kan uppstå. Tack vare rörligheten flyttas plattorna så att trycket på håret justeras när du stylar dit hår.  Detta gör att hårstråna skyddas mot skador och det förebygger därför hårslitage. Med keramiska plattor krävs färre drag för att platta håret vilket betyder att din styling kommer att gå ännu snabbare.  Har du extra bråttom på morgonen och glömmer stänga av plattången sköter den automatiska avstängningen det efter 60 minuters inaktivitet.  Bevara fukten med innovativ tekink HP8372/00 kommer med en nyskapande MoistureProtect-teknik för att bevara hårets naturliga fukthalt. Den smarta sensorn i tekniken analyserar ditt hår trettio gånger i sekunden för att anpassa temperaturen och bevara hårets naturliga fukt. När temperaturen regleras i plattorna riskerar inte håret att överhettas och skadas. Resultatet blir ett fantastiskt glansigt och mjukt hår där fukten bevaras.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Få ett antistatiskt resultat Ionic-tekniken ger dig ett blankt och fint hår där du slipper den statiska elektriciteten som kan skapa tovor i ditt hår. Med joniseringsfunktionen tas den statiska elektriciteten bort och du får ett hår med lyster och vacker glans.  Ta kontroll över din styling Med 3 olika digitala temperaturinställningar (200 - 175 - 150 °C), som fungerar tillsammans med den analyserande sensorn, säkerställs det att du alltid får rätt temperatur för just din hårtyp.  Plattång 3 4 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård & Styling
 3. Plattång