Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Babyliss 6610DE är en kraftfull hårtork med en AC-motor på hela 2100 W. Den starka motorn ser dels till så att ditt hår torkar snabbt och effektivt, men har också fem gånger så lång livstid än en traditionell hårfön (DC-motor). Det medföljer både ett smalt fönmunstycke samt en diffuser så den passar de flesta typer av hår och frisyrer. 

Hårfön med 3 värmelägen och 2 hastigheter

Hårfönen har 3 olika temperaturinställningar och 3 hastigheter så du kan anpassa torkningen efter hårtyp och frisyr. Turbofunktion avger ett kraftfullt luftflöde på hela 100 km/h. Kalluftsfunktion (Cool Shot) är till för att fixera frisyren efter avslutad styling och ska användas varje gång för en långvarig frisyr som håller hela dagen!

Sex värmelägen
Ionic-funktion

Jonfunktion

Babyliss har även givit hårtorken jonfunktion (ionic) vilket innebär att negativa joner, som skapas av en generator i hårfönen, neutraliserar den statiska elektriciteten som ofta uppstår när man fönar sitt hår. Att blåsa håret med en joniserande hårtork gör att du slipper statiskt och flygigt hår.

Extra smalt stylingmunstycke

Det följer med två olika munstycken till Babyliss 6610DE; en diffuser och ett precisionsmunstycke. En diffuser är perfekt till lockigt hår samt för dig som vill skapa extra volym i håret.Stylingmunstycket är extra smalt, endast 6 mm, för perfekt precision och exakt styling.

Extra smalt fönmunstycke för precis styling

Produktinformation

 • 2100W
 • 100 km/ airspeed
 • 3 värmelägen
 • 3 hastigheter
 • Ionic-funktion
 • Cool Shot
 • 6x75 mm-munstycke


Titta även på

(2 st)
 • 2000 W effekt
 • Extra lång sladd 2,8 meter
 • Professionell AC-motor

499:-

Titta även på

(2 st)
 • 2000 W effekt
 • Extra lång sladd 2,8 meter
 • Professionell AC-motor

499:-

Babyliss Babyliss Hair dryer 6610DE 6610DE Babyliss 6610DE är en kraftfull hårtork med en AC-motor på hela 2100 W. Den starka motorn ser dels till så att ditt hår torkar snabbt och effektivt, men har också fem gånger så lång livstid än en traditionell hårfön (DC-motor). Det medföljer både ett smalt fönmunstycke samt en diffuser så den passar de flesta typer av hår och frisyrer.  Hårfön med 3 värmelägen och 2 hastigheter Hårfönen har 3 olika temperaturinställningar och 3 hastigheter så du kan anpassa torkningen efter hårtyp och frisyr. Turbofunktion avger ett kraftfullt luftflöde på hela 100 km/h. Kalluftsfunktion (Cool Shot) är till för att fixera frisyren efter avslutad styling och ska användas varje gång för en långvarig frisyr som håller hela dagen! Jonfunktion Babyliss har även givit hårtorken jonfunktion (ionic) vilket innebär att negativa joner, som skapas av en generator i hårfönen, neutraliserar den statiska elektriciteten som ofta uppstår när man fönar sitt hår. Att blåsa håret med en joniserande hårtork gör att du slipper statiskt och flygigt hår. Extra smalt stylingmunstycke Det följer med två olika munstycken till Babyliss 6610DE; en diffuser och ett precisionsmunstycke. En diffuser är perfekt till lockigt hår samt för dig som vill skapa extra volym i håret.Stylingmunstycket är extra smalt, endast 6 mm, för perfekt precision och exakt styling. Produktinformation 2100W100 km/ airspeed3 värmelägen3 hastigheterIonic-funktionCool Shot6x75 mm-munstycke Hårfön 4,8 4 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Hårfön