Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårfön med AC motor inklusive diffuser

Babyliss Pro Diffusor Ionic

  Art.nr: 175472
 • Effekt: 2100W
 • 2 hastigheter
 • 3 temperaturer
 • Diffuser
 • Kyleffekt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hårfönen ger ett kraftfullt luftflöde tack vare den kraftiga 2100W AC motorn i kombination med det smala fönmunstycket. Tre temperaturer och 2 hastigheter med kalluftsläge gör att du kan både föna och fixera frisyren.

BaByliss Pro - Bäst i test

Uppföljaren till tidigare testvinnaren BaByliss 6632E har hela 25% lägre vikt samtidigt som den är tystare. Både långt och kort hår torkar snabbt med ett glansigt och lättjobbat resultat. Reglagen har flyttats till sidan av handtaget där de är lättåtkomliga för tummen. Fönen har ytterligare ett temperaturläge än föregångaren. Enda synpunkten vi har är att sladden blivit kortare vilket är synd. Det här är en riktigt bra hårfön, som med sin låga vikt ytterligare stärkt BaByliss position som testvinnare.

Läs hela testet här

BaByliss 6634E Pro Diffusor Ionic

Hårfönen är utrustad med Ionic vilket är en avjoniseringsfunktion som ger minskad statisk elektricitet samt att håret blir mjukt och glansigt. Tack vare en lång sladd på 1,8 meter har du en större frihet när du fönar håret.

Med BaByliss 6634E får du med ett ultratunt koncentrationsmunstycke på 8mm för extra bra precision samt en diffuser som ger dig volym och lockigt hår.

Egenskaper

 • Effekt: 2000W
 • 2 hastigheter
 • 3 temperaturer
 • Diffuser
 • Kyleffekt
 • Lång sladd
 • AC-motor
Babyliss Babyliss Pro Diffusor Ionic 6634E Hårfönen ger ett kraftfullt luftflöde tack vare den kraftiga 2100W AC motorn i kombination med det smala fönmunstycket. Tre temperaturer och 2 hastigheter med kalluftsläge gör att du kan både föna och fixera frisyren.BaByliss Pro - Bäst i testUppföljaren till tidigare testvinnaren BaByliss 6632E har hela 25% lägre vikt samtidigt som den är tystare. Både långt och kort hår torkar snabbt med ett glansigt och lättjobbat resultat. Reglagen har flyttats till sidan av handtaget där de är lättåtkomliga för tummen. Fönen har ytterligare ett temperaturläge än föregångaren. Enda synpunkten vi har är att sladden blivit kortare vilket är synd. Det här är en riktigt bra hårfön, som med sin låga vikt ytterligare stärkt BaByliss position som testvinnare.Läs hela testet härBaByliss 6634E Pro Diffusor IonicHårfönen är utrustad med Ionic vilket är en avjoniseringsfunktion som ger minskad statisk elektricitet samt att håret blir mjukt och glansigt. Tack vare en lång sladd på 1,8 meter har du en större frihet när du fönar håret.Med BaByliss 6634E får du med ett ultratunt koncentrationsmunstycke på 8mm för extra bra precision samt en diffuser som ger dig volym och lockigt hår.Egenskaper Effekt: 2000W 2 hastigheter 3 temperaturer Diffuser Kyleffekt Lång sladd AC-motor Hårfön 4,5 24 449 SEK 449 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Hårfön