Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högkvalitativ hårfön med läcker retrodesign

Remington Retro Dry Pink Lady D4110OP

  Art.nr: 248827
 • Läcker retrodesign med väska
 • Keramisk grill för varmare och bättre styling
 • 3 värmelägen / 2 hastigheter
 • Kalluftsfunktion & fönmunstycken
 • Diffuser & retroväska

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Oavsett om det är femtiotalets svängiga klänningar, pastellfärgad ögonskugga, uppsatta knytfrisyrer eller retro baddräkter så är vi så förälskade i 50-talet återupplivning.

Förutom designen i retrostil så är denna hårfön en blandning av modern teknik och en kraftfull motor, perfekt för stilmedvetna fashionistan som vill få sin dagliga dos av vintage.

Remington Retro Dry Pink Lady D4110OP hårfön på 2000 Watt tar enkelt bort statisk elektricitet och man får ett glansigt och slätt resultat varje gång. Välj mellan 3 temperaturer och 2 hastigheter och avsluta med kalluftsknappen för ett långvarigare resultat.  

Skapa 50-tals vågor genom att använda en rundborste och stylingmunstycket på din retrohårfön genom att vrida håret runt borsten och försiktigt dra den i den riktning du vill att vågorna ska gå. Avsluta med din favorithårspray!

Retro chic

Den coola 50-talsdesignen gör Retrohårfönen till det perfekta valet för de fashionistas som vill ta retrostilen till nästa nivå. I den trendiga färgen Pink Lady kommer den fint pryda ditt hem. 

Skapa din favoritlook

Pink Lady retrohårfön ser inte bara fantastisk ut, den har dessutom de egenskaper som krävs för att få ett perfekt resultat varje gång. Diffusern kan hjälpa dig att skapa stor volym eller förfina lockigt hår medan fönmunstycket är idealiskt för att skapa en snygg 50-tals stil. Oavsett om det är uppsvepta knytfrisyrer, baby bang luggen, stramt uppsatt hår i hästsvans eller lindade lockar är denna fön redo för att anta utmaningen.     

Egenskaper för Remington Retro Dry Pink Lady D4110OP hårfön

 • Kraftfull hårfön på 2000 Watt
 • Keramisk grill för varmare och bättre styling
 • 3 värmelägen / 2 hastigheter
 • Kalluftsfunktion
 • Fönmunstycken
 • Diffuser
 • Retroväska 

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige. Registrering ska ske inom 28 dagar från köptillfället.)


Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige. Registrering ska ske inom 28 dagar från köptillfället.)

Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

Remington Remington Retro Dry Pink Lady D4110OP 45597560100 Oavsett om det är femtiotalets svängiga klänningar, pastellfärgad ögonskugga, uppsatta knytfrisyrer eller retro baddräkter så är vi så förälskade i 50-talet återupplivning. Förutom designen i retrostil så är denna hårfön en blandning av modern teknik och en kraftfull motor, perfekt för stilmedvetna fashionistan som vill få sin dagliga dos av vintage. Remington Retro Dry Pink Lady D4110OP hårfön på 2000 Watt tar enkelt bort statisk elektricitet och man får ett glansigt och slätt resultat varje gång. Välj mellan 3 temperaturer och 2 hastigheter och avsluta med kalluftsknappen för ett långvarigare resultat.   Skapa 50-tals vågor genom att använda en rundborste och stylingmunstycket på din retrohårfön genom att vrida håret runt borsten och försiktigt dra den i den riktning du vill att vågorna ska gå. Avsluta med din favorithårspray! Retro chic Den coola 50-talsdesignen gör Retrohårfönen till det perfekta valet för de fashionistas som vill ta retrostilen till nästa nivå. I den trendiga färgen Pink Lady kommer den fint pryda ditt hem.  Skapa din favoritlook Pink Lady retrohårfön ser inte bara fantastisk ut, den har dessutom de egenskaper som krävs för att få ett perfekt resultat varje gång. Diffusern kan hjälpa dig att skapa stor volym eller förfina lockigt hår medan fönmunstycket är idealiskt för att skapa en snygg 50-tals stil. Oavsett om det är uppsvepta knytfrisyrer, baby bang luggen, stramt uppsatt hår i hästsvans eller lindade lockar är denna fön redo för att anta utmaningen.      Egenskaper för Remington Retro Dry Pink Lady D4110OP hårfön Kraftfull hårfön på 2000 WattKeramisk grill för varmare och bättre styling3 värmelägen / 2 hastigheterKalluftsfunktionFönmunstyckenDiffuserRetroväska  Hårfön 389 SEK 389 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Hårfön