Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Bodygroom BG3010/15 låter dig på ett behagligt sätt raka eller trimma underarmar, bröstkorg, mage, axlar, intima områden och ben. Använd i duschen eller torrt. Ett stabilt grepp med ergonomisk design låter dig trådlöst skapa en vältrimmad kropp på ett enkelt sätt.

Trimma eller raka bekvämt

Utformad för att vara säker och behaglig för rakning av underarmar, bröstkorg, mage, axlar, intima områden och ben. Den hudvänliga rakapparaten fångar upp och skär av håret i olika längder och du slipper använda flera verktyg eller verktyg med vassa kanter.

Trimma eller raka alla delar av kroppen bekvämt och säkert

Rundade kanter och allergivänliga skärblad

Rakhuvudet har patenterade rundade kanter och ett hypoallergent skärblad som skyddar huden medan du rakar dig. Den dubbelriktade trimmern klipper längre hårstrån som rakats av med skärbladet så att du får ett närmare resultat.

Rundade kanter och allergivänliga skärblad ger ökad hudkomfort

Innehåller en kam för trimning

En kam ingår så att du får en 3 mm-trimning. Sätt fast kammen på rakhuvudet och trimma hårstråna till en fast längd på 3 mm. Använd rakhuvudet utan kam för att få ett närmare resultat. För tjockare hår rekommenderas förtrimning med kammen.

Innehåller en kam för trimning (3 mm)

50 minuters sladdlös användning efter 8 timmars laddning

Uppladdningsbart batteri med hög effekt, med 50 minuters sladdlös användning efter åtta timmars laddning. Batterilampan anger strömstatus, när batteriet är svagt eller fulladdat.

50 minuters sladdlös användning efter 8 timmars laddning

Enkel att rengöra och använda både i och utanför duschen

Ger ett bekvämt och nära resultat både i och utanför duschen. Kroppstrimmern är helt vattentålig, så att du enkelt kan skölja den när du är klar. För längre hårstrån kan det hända att trimningsprestandan är bättre på torrt hår.

Enkel att rengöra och använda både i och utanför duschen

Stadigt, ergonomiskt grepp

Gummigreppet är utformat för enkel hantering även när det är vått, så att du får bättre kontroll vid användning i eller utanför duschen.

Ergonomiskt grepp för bästa kontroll

2 års garanti, ingen olja behövs

Alla Philips trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.

2 års garanti
Philips Philips BG3010/15 BG3010/15 Philips Bodygroom BG3010/15 låter dig på ett behagligt sätt raka eller trimma underarmar, bröstkorg, mage, axlar, intima områden och ben. Använd i duschen eller torrt. Ett stabilt grepp med ergonomisk design låter dig trådlöst skapa en vältrimmad kropp på ett enkelt sätt. Trimma eller raka bekvämt Utformad för att vara säker och behaglig för rakning av underarmar, bröstkorg, mage, axlar, intima områden och ben. Den hudvänliga rakapparaten fångar upp och skär av håret i olika längder och du slipper använda flera verktyg eller verktyg med vassa kanter. Rundade kanter och allergivänliga skärblad Rakhuvudet har patenterade rundade kanter och ett hypoallergent skärblad som skyddar huden medan du rakar dig. Den dubbelriktade trimmern klipper längre hårstrån som rakats av med skärbladet så att du får ett närmare resultat. Innehåller en kam för trimning En kam ingår så att du får en 3 mm-trimning. Sätt fast kammen på rakhuvudet och trimma hårstråna till en fast längd på 3 mm. Använd rakhuvudet utan kam för att få ett närmare resultat. För tjockare hår rekommenderas förtrimning med kammen. 50 minuters sladdlös användning efter 8 timmars laddning Uppladdningsbart batteri med hög effekt, med 50 minuters sladdlös användning efter åtta timmars laddning. Batterilampan anger strömstatus, när batteriet är svagt eller fulladdat. Enkel att rengöra och använda både i och utanför duschen Ger ett bekvämt och nära resultat både i och utanför duschen. Kroppstrimmern är helt vattentålig, så att du enkelt kan skölja den när du är klar. För längre hårstrån kan det hända att trimningsprestandan är bättre på torrt hår. Stadigt, ergonomiskt grepp Gummigreppet är utformat för enkel hantering även när det är vått, så att du får bättre kontroll vid användning i eller utanför duschen. 2 års garanti, ingen olja behövs Alla Philips trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas. Hårtrimmer 3,5 11 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Hårtrimmer