Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Babyliss MS21E

MS21E är en dynamisk multistyler som du enkelt fixar din frisyr efter vad för evanemang, fest, skolavslutning eller annat du skall iväg på. Den har ett unikt system för byte av plattor och 8 olika tillbehör vilket gör den otroligt flexibel och det enda verktyg du behöver för ditt hår.

Tången har ett ergonomiskt handtag vilket gör det bekvämt att använda den även en längre stund för att få till den perfekta frisyren. Den har en skonsam keramisk beläggning som gör att den glider lätt genom ditt hår utan att skada det.

Ett praktiskt förvaringsfodral medföljer så att du kan ha tången och alla tillbehör tillsammans på ett och samma ställe.

Lockar

Tången kommer med tillbehör för dubbla lockar och vanliga lockar i olika storlekar. Enkla lockar kan du göra antingen i slanka, smidiga 19 mm eller i tjocka härliga och fylliga 32 mm.

Krusat och vågat

Till skolavslutningen eller festen kan du fixa till ett häftigt krusat hår eller ge det härliga vågor som kommer vända huvuden när du går förbi.

Borste och spiral

Med tången kommer det en borste på 16 mm samt ett spiralverktyg som även den har en diameter på 16 mm. Stylingen är enklare än någonsin.

Babyliss Babyliss MS21E MS21E Babyliss MS21E MS21E är en dynamisk multistyler som du enkelt fixar din frisyr efter vad för evanemang, fest, skolavslutning eller annat du skall iväg på. Den har ett unikt system för byte av plattor och 8 olika tillbehör vilket gör den otroligt flexibel och det enda verktyg du behöver för ditt hår. Tången har ett ergonomiskt handtag vilket gör det bekvämt att använda den även en längre stund för att få till den perfekta frisyren. Den har en skonsam keramisk beläggning som gör att den glider lätt genom ditt hår utan att skada det. Ett praktiskt förvaringsfodral medföljer så att du kan ha tången och alla tillbehör tillsammans på ett och samma ställe. Lockar Tången kommer med tillbehör för dubbla lockar och vanliga lockar i olika storlekar. Enkla lockar kan du göra antingen i slanka, smidiga 19 mm eller i tjocka härliga och fylliga 32 mm. Krusat och vågat Till skolavslutningen eller festen kan du fixa till ett häftigt krusat hår eller ge det härliga vågor som kommer vända huvuden när du går förbi. Borste och spiral Med tången kommer det en borste på 16 mm samt ett spiralverktyg som även den har en diameter på 16 mm. Stylingen är enklare än någonsin. Locktång 4,3 7 469 SEK 469 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Locktång