Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-i-1-hårstyler med joniseringsgenerator

OBH Nordica B.A.T 3D Styler

  Art.nr: 242565
 • Platta, locka och våga håret - superenkelt
 • Tre temperaturnivåer
 • Lång sladd med roterande fäste
 • Automatisk avstängning
 • Joniseringsgenerator

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBH Nordica Björn Axén Tools 3D Styler 3108 är tre stylingverktyg i ett. Du kan både platta, locka och våga håret med denna multistyler. Platt- och locktången har keramiska plattor med joniseringsgenerator samt tre valbara temperaturer som gör produkten skonsammare mot ditt hår. Bekvämligheter som lång sladd och automatisk avstängning gör 3D-stylern smidig och enkel att använda.

Tre hårstylers i ett

Istället för att ha tre olika hårstylers i badrummet, eller i resväskan, så får du både plattång, locktång och vågtång med Björn Axén Tools 3D Styler 3108. Du behöver inte göra olika inställningar, byta tillbehör eller några andra förberedelser, utan du använder helt enkelt bara samma tång på tre olika sätt för att uppnå tre olika resultat!

Lägg hårslingan mellan plattorna, tryck ihop och dra sedan stylingverktyget neråt mot topparna i en jämn rörelse för att platta håret.
För att locka håret ska du placera en hårslinga längst in mellan de V-formade plattorna, kläm ihop och snurra stylingverktyget så att hårslingan ligger runt hela stylingverktyget.
Om du vill använda stylern som en vågtång ska du klämma en hårslinga i 4-5 sekunder och sedan släppa taget. Vrid verktyget 180° och kläm ihop en bit längre ner på hårslingan. Upprepa proceduren på hela hårslingan, ända ut till hårtopparna.

Tre temperaturnivåer

Björn Axén Tools 3D Styler 3108 kan ställas in i tre olika temperaturer; 190°C, 200°C och 210°C. Man ska alltid välja den temperatur som är anpassad för sin hårtyp, för varmt kan håret torka ut eller i värsta fall brännas. Tänk på att alltid starta på den lägsta temperaturnivån när du använder stylingverktyget för första gången.

Joniseringsgenerator

Stylingverktyget är utrustad med en joniseringsgenerator som aktiveras automatiskt när verktyget startas med strömbrytaren. Denna funktion ger håret extra glans och motverkar även statisk elektricitet. 

Smarta funktioner och bekvämligheter

En platt- och/eller locktång blir inte din favorit enbart på stylingegenskaperna. Då krävs andra finesser och smarta funktioner. OBH Nordica 3D Styler 3108 har en 2,8 meter lång sladd med roterande sladdfäste som gör att du kan använda stylern framför spegeln även om eluttaget är en bit bort och du begränsas inte i dina rörelser av en för kort eller fixerad sladd.
Är du den som gärna glömmer stänga av dina produkter kan du vara lugn i att 3D Styler stängs av automatiskt efter 40 minuter.

Stylingverktyget har en praktisk låsfunktion som underlättar om du ska ta den med dig. Aktivera låsfunktionen genom att trycka ihop plattorna och skjuta låsknappen på undersidan av verktyget åt höger. För att låsa upp, tryck ihop plattorna och skjut knappen åt motsatt håll så att plattorna frigörs.

OBH Nordica Björn Axén Tools 3D Styler 3108 plattång locktång vågtång

Titta även på

(1 st)
 • Patenterad Auto Curl™-teknik
 • Två avtagbara och utbytbara huvuden
 • Temperatur- och tidsinställningar:

999:-

Titta även på

(1 st)
 • Patenterad Auto Curl™-teknik
 • Två avtagbara och utbytbara huvuden
 • Temperatur- och tidsinställningar:

999:-

OBH Nordica OBH Nordica B.A.T 3D Styler 5303108 OBH Nordica Björn Axén Tools 3D Styler 3108 är tre stylingverktyg i ett. Du kan både platta, locka och våga håret med denna multistyler. Platt- och locktången har keramiska plattor med joniseringsgenerator samt tre valbara temperaturer som gör produkten skonsammare mot ditt hår. Bekvämligheter som lång sladd och automatisk avstängning gör 3D-stylern smidig och enkel att använda. Tre hårstylers i ett Istället för att ha tre olika hårstylers i badrummet, eller i resväskan, så får du både plattång, locktång och vågtång med Björn Axén Tools 3D Styler 3108. Du behöver inte göra olika inställningar, byta tillbehör eller några andra förberedelser, utan du använder helt enkelt bara samma tång på tre olika sätt för att uppnå tre olika resultat! Lägg hårslingan mellan plattorna, tryck ihop och dra sedan stylingverktyget neråt mot topparna i en jämn rörelse för att platta håret.För att locka håret ska du placera en hårslinga längst in mellan de V-formade plattorna, kläm ihop och snurra stylingverktyget så att hårslingan ligger runt hela stylingverktyget.Om du vill använda stylern som en vågtång ska du klämma en hårslinga i 4-5 sekunder och sedan släppa taget. Vrid verktyget 180° och kläm ihop en bit längre ner på hårslingan. Upprepa proceduren på hela hårslingan, ända ut till hårtopparna. Tre temperaturnivåer Björn Axén Tools 3D Styler 3108 kan ställas in i tre olika temperaturer; 190°C, 200°C och 210°C. Man ska alltid välja den temperatur som är anpassad för sin hårtyp, för varmt kan håret torka ut eller i värsta fall brännas. Tänk på att alltid starta på den lägsta temperaturnivån när du använder stylingverktyget för första gången. Joniseringsgenerator Stylingverktyget är utrustad med en joniseringsgenerator som aktiveras automatiskt när verktyget startas med strömbrytaren. Denna funktion ger håret extra glans och motverkar även statisk elektricitet.  Smarta funktioner och bekvämligheter En platt- och/eller locktång blir inte din favorit enbart på stylingegenskaperna. Då krävs andra finesser och smarta funktioner. OBH Nordica 3D Styler 3108 har en 2,8 meter lång sladd med roterande sladdfäste som gör att du kan använda stylern framför spegeln även om eluttaget är en bit bort och du begränsas inte i dina rörelser av en för kort eller fixerad sladd.Är du den som gärna glömmer stänga av dina produkter kan du vara lugn i att 3D Styler stängs av automatiskt efter 40 minuter. Stylingverktyget har en praktisk låsfunktion som underlättar om du ska ta den med dig. Aktivera låsfunktionen genom att trycka ihop plattorna och skjuta låsknappen på undersidan av verktyget åt höger. För att låsa upp, tryck ihop plattorna och skjut knappen åt motsatt håll så att plattorna frigörs. Locktång 3,9 13 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård & Styling
 3. Locktång