Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väldesignad plattång för vackra frisyrer

Andersson HRS 2.3

  Art.nr: 234591
 • Temperaturinställningar 130°C - 230°C
 • Skonsamma flytande plattor
 • LCD-display & Touchknappar
 • 30 sek snabb uppvärmningstid
 • 3 m lång kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson HRS 2.3 är en magisk plattång för dig som kräver det yttersta. Med flexibla temperaturinställningar står den pall att platta vilken typ av hår som helst. Dess tydliga LCD-display gör den enkel att använda och ge rätt temperaturnivå. Dess långa sladd om 3m gör den redo att användas på lämpligt ställe utan krångel och dess  snabba uppvärmningstid med "Instant heat teknologi" gör den redo i ett ögonblick. 

hrs 2.3

Keramiska plattor

Andersson HRS 2.3 är utrustad med keramiska flytande plattor så att du får en jämn värmefördelning och dess unika teknik bidrar att den samtidigt är skonsam mot ditt hår.

Flexibel värmeinställning

Med hjälp av värmejusteringsfunktionen låter HRS 2.3 dig kontrollera temperaturen så att du kan hitta den perfekta värmenivån för din hårtyp. Använd lägre värme för färgat, blekt och fint hår, medeltemperatur för normalt hår och maximal värme för grovt, tjockt hår. Justera temperaturer mellan 130°C - 230°C.

Instant heat teknologi

Instant heat teknologi innebär samtidig uppvärmning av plattorna på en gång. Digital temperaturkontroll från 130°C upp till 230°C. Slipp vänta långa stunder på att plattången skall bli redo. Andersson HRS 2.3 har dessutom en LCD-display, där ser du vilken temperatur som är inställd och kan även justera tydligt till önskad temperaturnivå.

Egenskaper

 • Keramiska plattor
 • LCD-display
 • Touchknappar
 • 30 sek uppvärmningstid
 • Värmeinställningar: 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230°C
 • 3 m kabellängd

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson HRS 2.3 Andersson HRS 2.3 är en magisk plattång för dig som kräver det yttersta. Med flexibla temperaturinställningar står den pall att platta vilken typ av hår som helst. Dess tydliga LCD-display gör den enkel att använda och ge rätt temperaturnivå. Dess långa sladd om 3m gör den redo att användas på lämpligt ställe utan krångel och dess  snabba uppvärmningstid med "Instant heat teknologi" gör den redo i ett ögonblick. Keramiska plattorAndersson HRS 2.3 är utrustad med keramiska flytande plattor så att du får en jämn värmefördelning och dess unika teknik bidrar att den samtidigt är skonsam mot ditt hår.Flexibel värmeinställningMed hjälp av värmejusteringsfunktionen låter HRS 2.3 dig kontrollera temperaturen så att du kan hitta den perfekta värmenivån för din hårtyp. Använd lägre värme för färgat, blekt och fint hår, medeltemperatur för normalt hår och maximal värme för grovt, tjockt hår. Justera temperaturer mellan 130°C - 230°C.Instant heat teknologiInstant heat teknologi innebär samtidig uppvärmning av plattorna på en gång. Digital temperaturkontroll från 130°C upp till 230°C. Slipp vänta långa stunder på att plattången skall bli redo. Andersson HRS 2.3 har dessutom en LCD-display, där ser du vilken temperatur som är inställd och kan även justera tydligt till önskad temperaturnivå.Egenskaper Keramiska plattorLCD-displayTouchknappar30 sek uppvärmningstidVärmeinställningar: 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230°C3 m kabellängd Plattång 4,5 2 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång