Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Locka och platta med samma hårstylingsverktyg. Babyliss I-Curl ST72PE är en 2-i-1-tång som tack vare sin smarta konstruktion med rundgående keramiska plattor låter dig både platta och locka håret. Snabb uppvärmning gör att du snabbt är igång och kan styla håret och med variabel värmejustering låter dig anpassa stylingen efter hårtyp.

Både platta och locka

Babyliss ST72PE har både invändiga plattor och utvändiga rundade plattor med keramisk beläggning med nanotitan som både skyddar håret och gör att plattången glider lätt över håret. Det gör att du både kan platta och locka håret, beroende på hur du använder I-Curl. De invändiga plattorna har en storlek på 25 x 85 mm.

Två temperaturval

Välj temperatur efter din hårtyp; 150°C för tunt och fint hår eller 230°C för tjockt och lockigt hår. Tack vare i-temperature-teknologi har Babyliss ST72PE snabb uppvärmning med jämn värmefördelning som effektivt plattar ditt hår i ett enda drag.

Babyliss I-Curl ST72PE

Roterbart sladdfäste

Att sladden kan rotera där den fäster i plattången underlättar mycket när du stylar håret, framförallt när du lockar det då sladden inte hakar upp sig och blir i vägen för din styling.

Titta även på

(38 st)
  • Stylingtemperatur 120 - 230°C
  • Automatisk avstängning
  • Uppvärmningstid 30 sek

589:-

Titta även på

(38 st)
  • Stylingtemperatur 120 - 230°C
  • Automatisk avstängning
  • Uppvärmningstid 30 sek

589:-

Babyliss Babyliss I-Curl ST72PE ST72PE Locka och platta med samma hårstylingsverktyg. Babyliss I-Curl ST72PE är en 2-i-1-tång som tack vare sin smarta konstruktion med rundgående keramiska plattor låter dig både platta och locka håret. Snabb uppvärmning gör att du snabbt är igång och kan styla håret och med variabel värmejustering låter dig anpassa stylingen efter hårtyp. Både platta och locka Babyliss ST72PE har både invändiga plattor och utvändiga rundade plattor med keramisk beläggning med nanotitan som både skyddar håret och gör att plattången glider lätt över håret. Det gör att du både kan platta och locka håret, beroende på hur du använder I-Curl. De invändiga plattorna har en storlek på 25 x 85 mm. Två temperaturval Välj temperatur efter din hårtyp; 150°C för tunt och fint hår eller 230°C för tjockt och lockigt hår. Tack vare i-temperature-teknologi har Babyliss ST72PE snabb uppvärmning med jämn värmefördelning som effektivt plattar ditt hår i ett enda drag. Roterbart sladdfäste Att sladden kan rotera där den fäster i plattången underlättar mycket när du stylar håret, framförallt när du lockar det då sladden inte hakar upp sig och blir i vägen för din styling. Plattång 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Plattång