Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Plattång med inbyggd ångfunktion

Babyliss iPro 230

  Art.nr: 192695
  • Långa plattor
  • Jonisering
  • 10 temperaturlägen
  • Ångfunktion
  • Automatisk avstängning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Effektiv plattång för motsträvigt hår i behändig och smal design

BaByliss iPro 230 är en plattång med inbyggd ångfunktion och en iPro termostat för en ultrasnabb uppvärmning på endast 20 sekunder. 

Plattången har förutom ångfunktion 10st hastigheter som går att ställa mellan 170°C och 230°C för att få en temperatur som passar ditt hår. Plattången ioniserar ditt hår för ett skydd och en mjukhet samt ett glansigt frizz-fritt resultat.

Det roterande sladdfästet ger en frihet utan sladdtrassel när du plattar ditt hår. iPro 230 har professionella långa plattor på 110x30mm med en keramisk titanium beläggning som både är skonsam och effektiv.

Babyliss Babyliss iPro 230 ST292E Effektiv plattång för motsträvigt hår i behändig och smal design BaByliss iPro 230 är en plattång med inbyggd ångfunktion och en iPro termostat för en ultrasnabb uppvärmning på endast 20 sekunder.  Plattången har förutom ångfunktion 10st hastigheter som går att ställa mellan 170°C och 230°C för att få en temperatur som passar ditt hår. Plattången ioniserar ditt hår för ett skydd och en mjukhet samt ett glansigt frizz-fritt resultat. Det roterande sladdfästet ger en frihet utan sladdtrassel när du plattar ditt hår. iPro 230 har professionella långa plattor på 110x30mm med en keramisk titanium beläggning som både är skonsam och effektiv. Plattång 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård
  3. Plattång