Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

EGO's plattång "Inflated Ego" är en professionell plattång för såväl proffs som konsument. Med kvalitet ända ut i hårtopparna så försäkras du en fantastisk produkt för fantastiska resultat.

HW2-teknologi

De keramiska plattorna innehåller en speciell mineral, turmaliner,  som utvinns ur de röda tallskogarna i Korea. Med de krossade turmalinpärlorna får du det perfekta resultatet.

Bekväm att hålla

Inflated Ego är greppvänlig med ett lyxigt chassi, besitter en värmeboost och otroliga, keramaiska plattor som behandlar håret som en kunglighet.

Funktioner

  • Dual Voltage
  • Keramiska plattor med turmaliner och HW2-teknik
  • Värmeboost
  • Roterbart sladdfäste och värmetålig sladd
  • Automatisk avstängning
  • 1 års garanti

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Ego Professional Ego Professional Inflated Ego 20139 EGO's plattång "Inflated Ego" är en professionell plattång för såväl proffs som konsument. Med kvalitet ända ut i hårtopparna så försäkras du en fantastisk produkt för fantastiska resultat. HW2-teknologi De keramiska plattorna innehåller en speciell mineral, turmaliner,  som utvinns ur de röda tallskogarna i Korea. Med de krossade turmalinpärlorna får du det perfekta resultatet. Bekväm att hålla Inflated Ego är greppvänlig med ett lyxigt chassi, besitter en värmeboost och otroliga, keramaiska plattor som behandlar håret som en kunglighet. Funktioner Dual VoltageKeramiska plattor med turmaliner och HW2-teknikVärmeboostRoterbart sladdfäste och värmetålig sladdAutomatisk avstängning1 års garanti Plattång 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård
  3. Plattång