Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv, gyllene plattång för lite tjockare hår

GHD V Gold Max Styler

  Art.nr: 174698
 • Skonsamma, keramiska plattor
 • 15 sekunders uppvärming
 • Plattar, vågar eller lockar håret
 • Jämn värmehållning
 • Roterande sladdfäste

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ghd V Gold Max Styler - plattång för tjockt hår

Med gyllene, keramiska plattor som utan motstånd glider fram genom håret ger alla hårtyper precis den skonsamma behandling de förtjänar. De mjuka linjerna hjälper dig forma de mest perfekta vågorna och lockarna med ett skinande resultat i klass med de fina hårsalongerna.

Plattången har en mängd nyheter. Den har fått mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, nya förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare chassi på plattången.

Att ha tjockt hår anser många vara en välsignelse men att styling kan vara knepigt och en riktig kamp. Med ghd V Gold Max Styler lyckas du varje gång med ett perfekt resultat. De större plattorna slätar omedelbart de hårdaste och längsta lockarna.

En innovativ digital kontroll tillsammans med avancerade keramiska plattor som ger det absolut bästa inom antistatisk glans förbättrar dina stylingchanser. GHD V Gold Max Styler är dessutom utrustad med automatisk avstängning efter 30 minuter för bästa säkerhet.

Snabb uppvärmning och stabil värmehållning

ghd V Gold Max Styler  har en snabb uppvärmning på endast 15 sekunder och värmer under användning upp sig till måltemperaturen 5 gånger per sekund för att försäkra dig om ett perfekt, jämnt resultat.

Den säkerhet och flexibilitet du och ditt hår förtjänar

ghd V Gold Max Styler  har en sladd som är 2,6 meter lång. Det gör att du aldrig behöver irriteras över onödigt korta arbetsrum. Det roterande sladdfästet hjälper dig att undvika att sladden virar ihop sig och stramar emot när du arbetar med ditt hår. 

Universal spänning

Plattången kan tas med och användas utomlands då den har universell volt vilket betyder att du inte behöver en omvandlare när du reser till länder med annat än 240 volt.

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 120 ml
 • Använd innan föning och styling
 • Skyddar håret mot värmeskador

249:-

GHD GHD V Gold Max Styler Max Model ghd V Gold Max Styler - plattång för tjockt hår Med gyllene, keramiska plattor som utan motstånd glider fram genom håret ger alla hårtyper precis den skonsamma behandling de förtjänar. De mjuka linjerna hjälper dig forma de mest perfekta vågorna och lockarna med ett skinande resultat i klass med de fina hårsalongerna. Plattången har en mängd nyheter. Den har fått mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, nya förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare chassi på plattången. Att ha tjockt hår anser många vara en välsignelse men att styling kan vara knepigt och en riktig kamp. Med ghd V Gold Max Styler lyckas du varje gång med ett perfekt resultat. De större plattorna slätar omedelbart de hårdaste och längsta lockarna. En innovativ digital kontroll tillsammans med avancerade keramiska plattor som ger det absolut bästa inom antistatisk glans förbättrar dina stylingchanser. GHD V Gold Max Styler är dessutom utrustad med automatisk avstängning efter 30 minuter för bästa säkerhet. Snabb uppvärmning och stabil värmehållning ghd V Gold Max Styler  har en snabb uppvärmning på endast 15 sekunder och värmer under användning upp sig till måltemperaturen 5 gånger per sekund för att försäkra dig om ett perfekt, jämnt resultat. Den säkerhet och flexibilitet du och ditt hår förtjänar ghd V Gold Max Styler  har en sladd som är 2,6 meter lång. Det gör att du aldrig behöver irriteras över onödigt korta arbetsrum. Det roterande sladdfästet hjälper dig att undvika att sladden virar ihop sig och stramar emot när du arbetar med ditt hår.  Universal spänning Plattången kan tas med och användas utomlands då den har universell volt vilket betyder att du inte behöver en omvandlare när du reser till länder med annat än 240 volt. Plattång 5 2 1469 SEK 1469 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård
 3. Plattång