Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Plattång designad för att skapa rakt eller lockigt hår

OBH Nordica Artist Flat Curl 3064

  Art.nr: 175149
 • Snabb uppvärmning
 • Automatisk avstängning
 • Ställbar temperatur 95 – 230°C
 • LCD- display
 • Flytande plattor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBH Nordica Artist 3064 - Plattång designad för att skapa rakt eller lockigt hår

OBH Nordica Artist Flat & Curl är en professionell plattång som både plattar och lockar håret med ett perfekt resultat varje gång. Tack vare de stålbeklädda kanterna har du en fantastisk förutsättning för härliga lockar.

Du behöver aldrig vänta på att Flat & Curl 3064 skall bli varm då den har en snabb uppvärmning på bara 60 sekunder. Tack vare de flytande keramiska plattorna i kombination med joneringsgeneratorn har du väldigt lite friktion så att du glider lätt med plattången över håret, och dessutom får du ett perfekt resultat och ett glansigt hår utan statisk elektricitet.

Plattången har ställbar temperatur ställbar temperatur mellan 95°C – 230°C och är försedd med automatisk avstängning så att du aldrig behöver fundera på om du stängde av eller inte innan du gick hemifrån.

En extra lång sladd på 2,8 meter gör att du har mer frihet än normalt. I LCD displayen ser du tydligt vilken temperatur du har valt.
 

Titta även på

(9 st)
 • Temperatur: 200°C
 • Skonsamma flytande plattor
 • Sladdlängd på 3 m

399:-

Titta även på

(9 st)
 • Temperatur: 200°C
 • Skonsamma flytande plattor
 • Sladdlängd på 3 m

399:-

OBH Nordica OBH Nordica Artist Flat Curl 3064 ARTIST FLAT&CURL/3064 OBH Nordica Artist 3064 - Plattång designad för att skapa rakt eller lockigt hårOBH Nordica Artist Flat & Curl är en professionell plattång som både plattar och lockar håret med ett perfekt resultat varje gång. Tack vare de stålbeklädda kanterna har du en fantastisk förutsättning för härliga lockar.Du behöver aldrig vänta på att Flat & Curl 3064 skall bli varm då den har en snabb uppvärmning på bara 60 sekunder. Tack vare de flytande keramiska plattorna i kombination med joneringsgeneratorn har du väldigt lite friktion så att du glider lätt med plattången över håret, och dessutom får du ett perfekt resultat och ett glansigt hår utan statisk elektricitet.Plattången har ställbar temperatur ställbar temperatur mellan 95°C – 230°C och är försedd med automatisk avstängning så att du aldrig behöver fundera på om du stängde av eller inte innan du gick hemifrån.En extra lång sladd på 2,8 meter gör att du har mer frihet än normalt. I LCD displayen ser du tydligt vilken temperatur du har valt.  Plattång 4,2 9 350 SEK 350 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård & Styling
 3. Plattång