Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

När du vill ha en plattång som ger ett resultat som håller i sig hela dagen så är Remington PROLuxe Straightener S9100 för dig. Med snabb uppvärmning, ställbar temperatur och flytande plattor med keramisk beläggning som ger dig 50% rakare hår på bara ett drag så får du snabbt och lätt ditt hår platt och glansigt - från morgon till kväll.

Från morgon till kväll

Remington PROLuxe Straightener S9100 har en läcker och lyxig design i pärlemorvitt med roségulddetaljer, men denna plattång är mycket mer än en snygg utsida. Förutom bekvämligheter som 3 meter lång salongssladd med roterbart sladdfäste, automatisk avstängning och voltomställning för hela världen så har den 110 mm långa flytande plattor med Ultimate Glide-keramisk beläggning som ger ett jämnare tryck och bättre glid och fem gånger smidigare resultat än med keramiska standardbeläggningar. Jämfört med en standardplattång från Remington får du dessutom hela 50% rakare hår på bara ett drag med ProLuxe S9100. Resultatet är ett rakt och platt hår som ser friskt och vackert ut och som det vore stylat på frisersalong - och som dessutom håller hela dagen.

Display och temperatur

Du behöver inte vänta länge på att börja platta håret med S9100. Den har snabb uppvärmning på cirka 15 sekunder och ställbar temperatur mellan 150-230°C som visas i den digitala displayen. Olika temperaturer passar olika hårtyper - platta endast håret med varmaste temperaturen om du har riktigt tjockt och svårstylat hår. För tunnare och finare hår räcker ca 150-170°. Remingtons PRO+-läge ger en hälsosammare styling på 185°C.
För att undvika att du råkar ändra temperaturen av misstag finns temperaturlås och tack vare minnesfunktionen kommer plattången ihåg den senast använda temperaturinställningen.
Tack vare säkerhetsfunktionen automatisk avstängning så kommer S9100 stänga av sig själv om den lämnats orörd i 60 minuter.

Medföljande väska

En lyxig plattång behöver självklart en matchande förvaring när den inte används. Den medföljande väskan i kraftigt tyg med dragkedjeförslutning förvarar S9100 både tryggt och snyggt.
Det gör det också lätt att ta med sig din favoritplattång på resan. Ett reselås låser gångjärnet för mer kompakt förvaring.

Plattång med medföljande förvaringsväska

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige. Registrering ska ske inom 28 dagar från köptillfället.)


Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige. Registrering ska ske inom 28 dagar från köptillfället.)

Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

Remington Remington S9100 PRO-Luxe Hair Straightener 45569560100 När du vill ha en plattång som ger ett resultat som håller i sig hela dagen så är Remington PROLuxe Straightener S9100 för dig. Med snabb uppvärmning, ställbar temperatur och flytande plattor med keramisk beläggning som ger dig 50% rakare hår på bara ett drag så får du snabbt och lätt ditt hår platt och glansigt - från morgon till kväll. Från morgon till kväll Remington PROLuxe Straightener S9100 har en läcker och lyxig design i pärlemorvitt med roségulddetaljer, men denna plattång är mycket mer än en snygg utsida. Förutom bekvämligheter som 3 meter lång salongssladd med roterbart sladdfäste, automatisk avstängning och voltomställning för hela världen så har den 110 mm långa flytande plattor med Ultimate Glide-keramisk beläggning som ger ett jämnare tryck och bättre glid och fem gånger smidigare resultat än med keramiska standardbeläggningar. Jämfört med en standardplattång från Remington får du dessutom hela 50% rakare hår på bara ett drag med ProLuxe S9100. Resultatet är ett rakt och platt hår som ser friskt och vackert ut och som det vore stylat på frisersalong - och som dessutom håller hela dagen. Display och temperatur Du behöver inte vänta länge på att börja platta håret med S9100. Den har snabb uppvärmning på cirka 15 sekunder och ställbar temperatur mellan 150-230°C som visas i den digitala displayen. Olika temperaturer passar olika hårtyper - platta endast håret med varmaste temperaturen om du har riktigt tjockt och svårstylat hår. För tunnare och finare hår räcker ca 150-170°. Remingtons PRO+-läge ger en hälsosammare styling på 185°C.För att undvika att du råkar ändra temperaturen av misstag finns temperaturlås och tack vare minnesfunktionen kommer plattången ihåg den senast använda temperaturinställningen.Tack vare säkerhetsfunktionen automatisk avstängning så kommer S9100 stänga av sig själv om den lämnats orörd i 60 minuter. Medföljande väska En lyxig plattång behöver självklart en matchande förvaring när den inte används. Den medföljande väskan i kraftigt tyg med dragkedjeförslutning förvarar S9100 både tryggt och snyggt.Det gör det också lätt att ta med sig din favoritplattång på resan. Ett reselås låser gångjärnet för mer kompakt förvaring. Plattång 4,5 2 649 SEK 649 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Plattång