Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fitnessklocka med utbytbart armband

Fitbit Alta Teal Large

  Art.nr: 230237
  • Large; Ø 17-20,6 cm
  • Mäter steg, sträcka, kaloriförbrukning mm
  • Visar inkommande samtal, SMS och kalendernotiser
  • Sömnregistrering med vibrationslarm
  • OLED-skärm med touch

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fitbit Alta är ett smalt och diskret aktivitetsarmband som mäter din aktivitet under hela dagen, både träningspassen och vardagsmotionen och kollar även hur du sover! En liten OLED-display visar förutom klockan, antal steg, sträcka och visar notiser från din smartphone såsom samtal, meddelanden och kalenderhändelser.

Denna träningsklocka har ett armband i storleken Large, som passar de med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

OLED-skärm med touch

Tryck lätt på skärmen så lyser den upp. Den lilla, men ändå tydliga, OLED-skärmen visar all data som finns lagrad i armbandet. du kan själv bestämma om du vill ha informationen vertikalt eller horisontellt på skärmen. Välj mellan flera olika utseenden på klockan och se antal steg samt notifieringar från din mobil.

Trådlös synkronisering

Koppla samman Fitbit Alta med din smartphone via Bluetooth och armbandet kommer automatiskt synka trådlöst till din telefon. Via den tillhörande appen kan du sedan följa din utveckling och sätta upp träningsmål.

Utbytbart armband

Sätt din personliga prägel och stil genom att byta ut armbandet. En vattentåligt band till löparrundan och ett elegant i läder på jobbet? Eller varför inte en stil på dagen och en annan på kvällen?

Fler funktioner

Är med dig hela dagen

Även vardagsmotionen räknas! Fitbit Alta håller koll på dina träningspass, men räknar också dina steg, tillryggalagd sträcka, kaloriförbrukning och aktiva minuter. 

Smarttrack™

Alta använder Smarttrack för att automatiskt känna igen och spela in övningar för dig, så att alla dina träningspass räknas, även om du glömmer att logga det.

Vattentålig

Låt inte lite regn stoppa dig! Alta är vattentålig och står emot svett, stänk och regn. Det rekommenderas dock inte att duscha eller bada med Alta på sig.

Påminner dig att röra på dig

En vänlig påminnelse uppmuntrar dig att röra på dig och nå ett mål på minst 250 steg per timme.

Smartwatch-funktioner

Tack vare Bluetooth-koppling till din smartphone kan du läsa dina inkommande meddelanden, se vem som ringer dig och få kalendernotiser i din träningsklocka. 

Sömnregistrering

Alta känner automatiskt av när du går in i viloläge och mäter sedan din sömn och hjälper dig till en god natts sömn.

Vibrationslarm

Vakna mjukt utan att väcka sovande familjemedlemmar. Ställ in ett larm i Fitbit-appen och Alta kommer väcka dig med en tyst vibration runt handleden.

Batteritid

Alta drivs av ett batteri som räcker i upp till fem dagar. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

230237 Fitbit Fitbit Alta Teal Large FB406TEL-EU Fitbit Alta är ett smalt och diskret aktivitetsarmband som mäter din aktivitet under hela dagen, både träningspassen och vardagsmotionen och kollar även hur du sover! En liten OLED-display visar förutom klockan, antal steg, sträcka och visar notiser från din smartphone såsom samtal, meddelanden och kalenderhändelser. Denna träningsklocka har ett armband i storleken Large, som passar de med en handledsomkrets på 17-20,6 cm. OLED-skärm med touch Tryck lätt på skärmen så lyser den upp. Den lilla, men ändå tydliga, OLED-skärmen visar all data som finns lagrad i armbandet. du kan själv bestämma om du vill ha informationen vertikalt eller horisontellt på skärmen. Välj mellan flera olika utseenden på klockan och se antal steg samt notifieringar från din mobil. Trådlös synkronisering Koppla samman Fitbit Alta med din smartphone via Bluetooth och armbandet kommer automatiskt synka trådlöst till din telefon. Via den tillhörande appen kan du sedan följa din utveckling och sätta upp träningsmål. Utbytbart armband Sätt din personliga prägel och stil genom att byta ut armbandet. En vattentåligt band till löparrundan och ett elegant i läder på jobbet? Eller varför inte en stil på dagen och en annan på kvällen? Fler funktioner Är med dig hela dagen Även vardagsmotionen räknas! Fitbit Alta håller koll på dina träningspass, men räknar också dina steg, tillryggalagd sträcka, kaloriförbrukning och aktiva minuter.  Smarttrack™ Alta använder Smarttrack för att automatiskt känna igen och spela in övningar för dig, så att alla dina träningspass räknas, även om du glömmer att logga det. Vattentålig Låt inte lite regn stoppa dig! Alta är vattentålig och står emot svett, stänk och regn. Det rekommenderas dock inte att duscha eller bada med Alta på sig. Påminner dig att röra på dig En vänlig påminnelse uppmuntrar dig att röra på dig och nå ett mål på minst 250 steg per timme. Smartwatch-funktioner Tack vare Bluetooth-koppling till din smartphone kan du läsa dina inkommande meddelanden, se vem som ringer dig och få kalendernotiser i din träningsklocka.  Sömnregistrering Alta känner automatiskt av när du går in i viloläge och mäter sedan din sömn och hjälper dig till en god natts sömn. Vibrationslarm Vakna mjukt utan att väcka sovande familjemedlemmar. Ställ in ett larm i Fitbit-appen och Alta kommer väcka dig med en tyst vibration runt handleden. Batteritid Alta drivs av ett batteri som räcker i upp till fem dagar.  Aktivitetsarmband, pulsklocka & smartwatch 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Just nu
  3. Träning & Hälsa
  4. Aktivitetsarmband, pulsklocka & smartwatch