Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Golfarmband med GPS och pulsmätning

Garmin Approach X40 Black

  Art.nr: 242985
  • Pulsmätning direkt på handleden
  • Visar steg, sträcka, förbrukade kalorier m.m.
  • Smarta funktioner för golf
  • GPS-teknik
  • Tunn och lätt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Approach X40 är ett tunt och lätt aktivitetsarmband speciellt anpassat för golf. Armbandet har bland annat utrustats med GPS och Elevate-teknik, vilket ger dig pulsmätning direkt på handleden. Anledningen till att Approach X40 lämpar sig så bra för golf är att den kan visa avstånd till främre, bakre och mittre delen av greenen, samt hinder. Du får även tillgång till AutoShot-spelspårning, som automatiskt håller koll på slagen på fairway. Enhetens aktivitetsmätning visar steg, sträcka, förbrukade kalorier och puls. Ska även nämna att du kopplar ditt armband till din smartphone och kan efter det få aviseringar med vibration för inkommande samtal, sms och mer.

En perfekt golfpartner

Approach X40 är den perfekta allt-i-ett-lösningen. Den har mer än 40 000 förprogrammerade golfbanor över hela världen och kombinerar daglig aktivitetsmätning med pulsmätning. Oavsett var du slår ut så vet den var du är – och hur långt det är till nästa flagga. Armbandets högkänsliga GPS-mottagare ger dig den avståndsinformation du behöver, så att du kan spela med gott självförtroende. Dessutom visar pekskärmen avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen.

Garmin Connect är ett online community för golf där du kan dela med dig av ditt spel och jämföra dig med andra. Hämta rundan, jämför den med din senaste runda och håll koll på förbättringar i spelet. Med det inbyggda digitala scorekortet i Approach X40 är det enkelt att hålla reda på din score under varje runda.

Pulsmätning

Armbandet har utrustats med Elevate-teknik för pulsmätning vid handleden dygnet runt. Det ger dig friheten att träna utan att behöva använda pulsband. Approach X40 ger pulsbaserad information om förbrukade kalorier och mäter intensiteten vid dina träningsaktiviteter, så att du blir bättre belönad för dina ansträngningar.

Perfekt för dig som vill spela bättre golf och vill göra något för att förbättra din allmänna kondition, och ditt välbefinnande.