Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Funktionsrik smartwatch med GPS och musikuppspelning

Garmin Vivoactive 3 Music Granite Blue/Rose Gold

  Art.nr: 1005240
 • Aktivitetsmätare med VO2 Max-uträkning
 • Kompatibel med Spotify och Deezer
 • Handledsbaserad pulsmätning
 • Upp till 7 dagars batteritid
 • Garmin Pay
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Garmin Vivoactive 3 Music är en smartwatch som ligger helt rätt i tiden. En stadig boett av polymer och design som ett klassiskt armbandsur men fylld till bredden med moderna funktioner gör Vivoactive 3 Music till så mycket mer än en klocka. Via den 1,2" stora pekskärmen i färg får du koll på allt ifrån antal steg, distans, din puls och stressnivå samt inkommande samtal och sms i din mobil. Garmin Vivoactive 3 är dessutom Garmins första bärbara enhet som fungerar med den kontaktlösa betalfunktionen Garmin Pay.

Ladda enkelt ner upp till 500 låtar på din klocka och anslut med hörlurar som har Bluetooth®-teknik (ingår inte), så kan du lyssna på musik utan telefon.

Din klocka, din musik

Med lagringsutrymme för upp till 500 låtar håller vívoactive 3 Music takten i din dagliga målsättning att slå gårdagens prestation. Använd programvaran Garmin Express för att enkelt föra over musik från datorn och gör sedan en lista med dina favoritlåtar som du kan lyssna på via Bluetooth-aktiverade hörlurar. Du kan också ladda ner appar från utvalda musikstreamingstjänster från Connect IQ och sedan synkronisera dina anpassade spellistor till din klocka för reklamfri lyssning offline. Nu kan du lämna telefonen hemma när du tränar, då du har musiken på handleden som hjälper dig att hålla igång.

Välj bland miljontals låtar

Du tröttnar aldrig med en träningsspellista som du kan ändra när som helst. vívoactive 3 Music är kompatibel med några av dina favoritstreamingtjänster – såsom Spotify och Deezer. Om du har ett premiummedlemskap för någon av de kompatibla tjänsterna kan du hämta varje spår från deras enorma bibliotek för offlinelyssning på klockan. Läs mer om vilka streamingtjänster som finns tillgängliga just nu.

SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB.

Din personliga tränare på armen

Med Garmin Vivoactive 3 på handleden har du så mycket mer än en klocka, du får en personlig tränare som pushar dig att röra dig mer och alltid göra ditt bästa, en pulsmätare som håller koll på din stressnivå, en GPS som mäter din löprunda och en lätt tillgänglig skärm som visar vad som händer i din mobiltelefon.
Med över 15 förinstallerade sportappar blir klockan din perfekta träningskompis. Stick ut på en löprunda, gå ut på golfbanan, ta en cykeltur, njut av ett yogapass eller prova paddelsurfning. När du går ut spårar Vívoactive 3 uppgifter om din valda aktivitet via den inbyggda GPS:en, utan telefonanslutning. Det finns massor av alternativ att välja mellan, från simning till snowboardåkning. Garmin Vivoactive 3 är tänkt att kunna ha på sig i alla slags väder. Självklart kan du ha den på dig när du simmar och duschar, men bör inte följa med under dykturen.

Som en personlig tränare är Vivoactive 3 med dig och mäter dina resultat och peppar dig att prestera ditt bästa, men den är med dig även utanför träningspassen. Även vardagsmotionen räknas, och klockan räknar alla dina steg under dagen, hur många trappor du går i, hur långt du går varje dag och hur många kalorier du förbränner. Det finns det inte några personliga tränare som gör, men Garmin Vivoactive 3 är med hela dygnet.

Pekskärm i fullfärg

Urtavlan på klockan är en 1,2" Garmin Chroma Display™ som skyddas av extra slitstarkt Corning® Gorilla®-glas. Den är en pekskärm i fullfärg som är enkel att läsa av, även i direkt solljus, och blir enkel att navigera på genom att svepa med fingret.
Startskärmen visar tiden på klassiskt maner med tim-, minut- och sekundvisare, med tre olika mätare i bakgrunden som visar aktiva minuter, stegmätare och trappräknare. Självklart kan du välja olika utseenden på urtavlan.
Håll inne sidoknappen på klockan för att få fram en meny eller svep upp och ned på urtavlan för att bläddra bland all information som Vivoactive 3 hela tiden samlar in. Garmin har även en Side Sweep som låter dig bläddra mellan datasidorna genom att svepa med fingret på sidan av klockan.

Garmin Vivoactive 3 Stainless Steel smartwatch

Ha koll på kondition och stress

På baksidan av klockan sitter en inbyggd pulsmätare som med hjälp av Elevate™ pulsmätningsteknik mäter din hjärtrytm. Med den datan kan Vivoactive 3 övervaka din kondition och stress och se hur kroppen reagerar under olika omständigheter.
Klockan registrerar även din HRV (pulsvariabilitet) som används för att beräkna och visa din stressnivå. Vivoactive 3 kan göra dig medveten om när fysiska eller känslomässiga källor får din stressnivå att stiga, så att du kan hitta sätt att minska pressen. 

Att ha en pulsmätare direkt på handleden innebär också att du bland annat kan få fram din metaboliska ålder och VO2 Max som båda anger en fingervisning om din fysiska kondition. Regelbunden träning kan förbättra båda parametrarna.

Komplett träningsapp

Ladda ner Garmins mobilapp Garmin Connect och anslut klockan till din smartphone via Bluetooth® Smart och ANT+®. Insamlad data synkas automatiskt när du befinner dig inom räckvidd till din telefon.
I appen Gamin Connect får du en fullständig överblick över dina träningspass, aktiviteter och framgångar. Grafer visar tydligt antal steg, din sömn och aktiva minuter och mycket mer. 
Garmin Connect är också ett community för likasinnade. Låt din partner följa din löprunda via LiveTrack, tävla med andra löpare, anta utmaningar, uppmuntra dina vänner och dela med dig av dina triumfer via sociala medier.

Garmin Vivoactive 3 Stainless Steel smartwatch

Mobilnotiser till handleden

När klockan är hopparad med en kompatibel smartphone kan du dessutom ta emot aviseringar från telefonen till klockan. Du ser vem som ringer, du kan läsa dina sms och se uppdateringar från sociala medier, e-post med mera.
Styr musiken i mobilen via klockans urtavla och om du brukar slarva bort telefonen kan klockan hjälpa dig hitta den igen.

Garmin Pay

Lämna mobil och plånbok hemma och betala med klockan. Garmin presenterar sin nya betalfunktion där du betalar med klockan genom att först konfigurera ett betalkort i Garmins mobilapp, för att sedan betala trådlöst med klockan utan att ha mobil eller betalkort i närheten.

Titta även på

(207 st)
 • Pulsmätning vid handleden
 • GPS- GLONASS- och Galileo-positionering
 • Utsökt design och förstklassiga materialval

3 690:-

Titta även på

(207 st)
 • Pulsmätning vid handleden
 • GPS- GLONASS- och Galileo-positionering
 • Utsökt design och förstklassiga materialval

3 690:-

1005240 Garmin Garmin Vivoactive 3 Music Granite Blue/Rose Gold 010-01985-32 Garmin Vivoactive 3 Music är en smartwatch som ligger helt rätt i tiden. En stadig boett av polymer och design som ett klassiskt armbandsur men fylld till bredden med moderna funktioner gör Vivoactive 3 Music till så mycket mer än en klocka. Via den 1,2" stora pekskärmen i färg får du koll på allt ifrån antal steg, distans, din puls och stressnivå samt inkommande samtal och sms i din mobil. Garmin Vivoactive 3 är dessutom Garmins första bärbara enhet som fungerar med den kontaktlösa betalfunktionen Garmin Pay. Ladda enkelt ner upp till 500 låtar på din klocka och anslut med hörlurar som har Bluetooth®-teknik (ingår inte), så kan du lyssna på musik utan telefon. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Din klocka, din musik Med lagringsutrymme för upp till 500 låtar håller vívoactive 3 Music takten i din dagliga målsättning att slå gårdagens prestation. Använd programvaran Garmin Express för att enkelt föra over musik från datorn och gör sedan en lista med dina favoritlåtar som du kan lyssna på via Bluetooth-aktiverade hörlurar. Du kan också ladda ner appar från utvalda musikstreamingstjänster från Connect IQ och sedan synkronisera dina anpassade spellistor till din klocka för reklamfri lyssning offline. Nu kan du lämna telefonen hemma när du tränar, då du har musiken på handleden som hjälper dig att hålla igång. Välj bland miljontals låtar Du tröttnar aldrig med en träningsspellista som du kan ändra när som helst. vívoactive 3 Music är kompatibel med några av dina favoritstreamingtjänster – såsom Spotify och Deezer. Om du har ett premiummedlemskap för någon av de kompatibla tjänsterna kan du hämta varje spår från deras enorma bibliotek för offlinelyssning på klockan. Läs mer om vilka streamingtjänster som finns tillgängliga just nu. SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Din personliga tränare på armen Med Garmin Vivoactive 3 på handleden har du så mycket mer än en klocka, du får en personlig tränare som pushar dig att röra dig mer och alltid göra ditt bästa, en pulsmätare som håller koll på din stressnivå, en GPS som mäter din löprunda och en lätt tillgänglig skärm som visar vad som händer i din mobiltelefon.Med över 15 förinstallerade sportappar blir klockan din perfekta träningskompis. Stick ut på en löprunda, gå ut på golfbanan, ta en cykeltur, njut av ett yogapass eller prova paddelsurfning. När du går ut spårar Vívoactive 3 uppgifter om din valda aktivitet via den inbyggda GPS:en, utan telefonanslutning. Det finns massor av alternativ att välja mellan, från simning till snowboardåkning. Garmin Vivoactive 3 är tänkt att kunna ha på sig i alla slags väder. Självklart kan du ha den på dig när du simmar och duschar, men bör inte följa med under dykturen. Som en personlig tränare är Vivoactive 3 med dig och mäter dina resultat och peppar dig att prestera ditt bästa, men den är med dig även utanför träningspassen. Även vardagsmotionen räknas, och klockan räknar alla dina steg under dagen, hur många trappor du går i, hur långt du går varje dag och hur många kalorier du förbränner. Det finns det inte några personliga tränare som gör, men Garmin Vivoactive 3 är med hela dygnet. Pekskärm i fullfärg Urtavlan på klockan är en 1,2" Garmin Chroma Display™ som skyddas av extra slitstarkt Corning® Gorilla®-glas. Den är en pekskärm i fullfärg som är enkel att läsa av, även i direkt solljus, och blir enkel att navigera på genom att svepa med fingret.Startskärmen visar tiden på klassiskt maner med tim-, minut- och sekundvisare, med tre olika mätare i bakgrunden som visar aktiva minuter, stegmätare och trappräknare. Självklart kan du välja olika utseenden på urtavlan. Håll inne sidoknappen på klockan för att få fram en meny eller svep upp och ned på urtavlan för att bläddra bland all information som Vivoactive 3 hela tiden samlar in. Garmin har även en Side Sweep som låter dig bläddra mellan datasidorna genom att svepa med fingret på sidan av klockan. Ha koll på kondition och stress På baksidan av klockan sitter en inbyggd pulsmätare som med hjälp av Elevate™ pulsmätningsteknik mäter din hjärtrytm. Med den datan kan Vivoactive 3 övervaka din kondition och stress och se hur kroppen reagerar under olika omständigheter. Klockan registrerar även din HRV (pulsvariabilitet) som används för att beräkna och visa din stressnivå. Vivoactive 3 kan göra dig medveten om när fysiska eller känslomässiga källor får din stressnivå att stiga, så att du kan hitta sätt att minska pressen.  Att ha en pulsmätare direkt på handleden innebär också att du bland annat kan få fram din metaboliska ålder och VO2 Max som båda anger en fingervisning om din fysiska kondition. Regelbunden träning kan förbättra båda parametrarna. Komplett träningsapp Ladda ner Garmins mobilapp Garmin Connect och anslut klockan till din smartphone via Bluetooth® Smart och ANT+®. Insamlad data synkas automatiskt när du befinner dig inom räckvidd till din telefon. I appen Gamin Connect får du en fullständig överblick över dina träningspass, aktiviteter och framgångar. Grafer visar tydligt antal steg, din sömn och aktiva minuter och mycket mer. Garmin Connect är också ett community för likasinnade. Låt din partner följa din löprunda via LiveTrack, tävla med andra löpare, anta utmaningar, uppmuntra dina vänner och dela med dig av dina triumfer via sociala medier. Mobilnotiser till handleden När klockan är hopparad med en kompatibel smartphone kan du dessutom ta emot aviseringar från telefonen till klockan. Du ser vem som ringer, du kan läsa dina sms och se uppdateringar från sociala medier, e-post med mera.Styr musiken i mobilen via klockans urtavla och om du brukar slarva bort telefonen kan klockan hjälpa dig hitta den igen. Garmin Pay Lämna mobil och plånbok hemma och betala med klockan. Garmin presenterar sin nya betalfunktion där du betalar med klockan genom att först konfigurera ett betalkort i Garmins mobilapp, för att sedan betala trådlöst med klockan utan att ha mobil eller betalkort i närheten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Aktivitetsarmband, pulsklocka & smartwatch 2390 SEK 2390 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Just nu
 3. Träning & Hälsa
 4. Aktivitetsarmband, pulsklocka & smartwatch