Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Avancerad aktivitetsklocka med högklassig design

Nokia Steel HR 36mm Black

  Art.nr: 245930
 • Avancerad pulsmätning
 • Funktionell, digital display
 • Vattenresistent ned till 50 m
 • Detaljerad sömnanalys
 • 25 dagars batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nokia Steel HR 36 mm kombinerar högklassig design med fantastiska funktioner. Njut av hela 25 dagars batteritid, avancerad pulsmätning och en funktionell digital display. Den är vattenresistent ned till 50 m så den tål även våta vattensporter och registrerar steg, löpning, kaloriförbrukning samt analyserar simträning. Detaljerad sömnanalys som visas sömnkvalitet och ett tyst, vibrerande larm så du inte väcker din sängpartner när det är dags att stiga upp. Dessutom ger Nokia Steel HR 36 mm coachning i din smartphone och synkar med hälsoappar.

Egenskaper i korthet för Nokia Steel HR

 • Avancerad pulsmätning: kontinuerlig, genomsnittlig och vilopuls. 
 • Funktionell, digital display: överblick av din hälsoinformation samt smartphone-notiser.
 • Stilren, modern design: fransk design, rostfritt stål och krom-detaljer och med ett modernt silikonarmband.
 • Registrering av aktivitet och simning: Mäter steg, löpning, kaloriförbrukning, distans samt analyserar simträning. (Vattenresistent ner till 50m)
 • Detaljerad sömnanalys: Analys av sömncykler och ett tyst, vibrerande alarm.
 • 25-dagars batteritid: Uppladdningsbart batteri som håller i upp till 25 dagar.
 • Coachning i din smartphone: Synkar automatiskt så att du kan följa din utveckling via Health Mate-appen.
 • 36 mm boett

Enkel och intuitiv pulsmätning

Under träningspass ser du enkelt och snabbt din puls. Efteråt kan du analysera prestation med hjälp av den skräddarsydda app-rapporten som ger insikt i maxpuls och tid spenderad i de olika pulszonerna. 

Pulsinformation dag som natt

Puls ger en bra indikation på hälsa. Steel HR aktiveras automatiskt när du springer och på begäran. Den tar även pulsmätning på utsatta tider för att kunna ge en holistisk inblick av hjärta och puls under träning, vardag och vila. 

Aktivitetsmätning 

Steel HR är en allsidig aktivitetsmätare som automatiskt registrerar gång, löpning, simning och sömn för att sedan leverera grundliga rapporter direkt till din smartphone. 

Se och lär

Genom den lättanvända knappen på sidan av klockan kan användare själva välja vilken information som skall visas på klockans display. Knappen kan även användas för att navigera genom hälsoinformation så som kaloriförbrukning, dagliga steg, distans, sömn och smart alarm samt notiser om samtal, nya email, textmeddelanden och påminnelser om event. 

Kom i tid och ha full koll

Hej Personliga Assistent! Steel HR håller dig uppdaterad genom notiser om nya textmeddelanden, samtal och e-mails. Klockan har även ett tyst alarm som hjälper dig ur sängen på morgonen, eller påminner dig om dagens nästa möte. 

25-dagars batteritid

Med en batteritid på upp till 25 dagar bär du din Steel HR från kontoret, till gymmet, till en kväll på stan. 

Vattenresistent 

Steel HR är en pulsmätare som klarar poolen, duschen och den värsta regnskuren. 

Titta även på

(1 st)
 • Analog klocka med digitala funktioner
 • Upp till 25 dagars batteritid
 • Vattentät ner till 50 m

2 390:-

Titta även på

(1 st)
 • Analog klocka med digitala funktioner
 • Upp till 25 dagars batteritid
 • Vattentät ner till 50 m

2 390:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Nokia Nokia Steel HR 36mm Black HWA03-36black-All-Inter Nokia Steel HR 36 mm kombinerar högklassig design med fantastiska funktioner. Njut av hela 25 dagars batteritid, avancerad pulsmätning och en funktionell digital display. Den är vattenresistent ned till 50 m så den tål även våta vattensporter och registrerar steg, löpning, kaloriförbrukning samt analyserar simträning. Detaljerad sömnanalys som visas sömnkvalitet och ett tyst, vibrerande larm så du inte väcker din sängpartner när det är dags att stiga upp. Dessutom ger Nokia Steel HR 36 mm coachning i din smartphone och synkar med hälsoappar. Egenskaper i korthet för Nokia Steel HR Avancerad pulsmätning: kontinuerlig, genomsnittlig och vilopuls. Funktionell, digital display: överblick av din hälsoinformation samt smartphone-notiser.Stilren, modern design: fransk design, rostfritt stål och krom-detaljer och med ett modernt silikonarmband.Registrering av aktivitet och simning: Mäter steg, löpning, kaloriförbrukning, distans samt analyserar simträning. (Vattenresistent ner till 50m)Detaljerad sömnanalys: Analys av sömncykler och ett tyst, vibrerande alarm.25-dagars batteritid: Uppladdningsbart batteri som håller i upp till 25 dagar.Coachning i din smartphone: Synkar automatiskt så att du kan följa din utveckling via Health Mate-appen.36 mm boett Enkel och intuitiv pulsmätning Under träningspass ser du enkelt och snabbt din puls. Efteråt kan du analysera prestation med hjälp av den skräddarsydda app-rapporten som ger insikt i maxpuls och tid spenderad i de olika pulszonerna.  Pulsinformation dag som natt Puls ger en bra indikation på hälsa. Steel HR aktiveras automatiskt när du springer och på begäran. Den tar även pulsmätning på utsatta tider för att kunna ge en holistisk inblick av hjärta och puls under träning, vardag och vila.  Aktivitetsmätning  Steel HR är en allsidig aktivitetsmätare som automatiskt registrerar gång, löpning, simning och sömn för att sedan leverera grundliga rapporter direkt till din smartphone.  Se och lär Genom den lättanvända knappen på sidan av klockan kan användare själva välja vilken information som skall visas på klockans display. Knappen kan även användas för att navigera genom hälsoinformation så som kaloriförbrukning, dagliga steg, distans, sömn och smart alarm samt notiser om samtal, nya email, textmeddelanden och påminnelser om event.  Kom i tid och ha full koll Hej Personliga Assistent! Steel HR håller dig uppdaterad genom notiser om nya textmeddelanden, samtal och e-mails. Klockan har även ett tyst alarm som hjälper dig ur sängen på morgonen, eller påminner dig om dagens nästa möte.  25-dagars batteritid Med en batteritid på upp till 25 dagar bär du din Steel HR från kontoret, till gymmet, till en kväll på stan.  Vattenresistent  Steel HR är en pulsmätare som klarar poolen, duschen och den värsta regnskuren.  Aktivitetsarmband, pulsklocka & smartwatch 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Just nu
 3. Träning & Hälsa
 4. Aktivitetsarmband, pulsklocka & smartwatch