Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilfull smartklocka med Wear OS för både iOS & Android

TicWatch Pro Liquid Metal

  Art.nr: 1004771
 • Google Wear OS för både iOS & Android
 • Damm- och vattentålig (IP68)
 • GPS och pulsmätning
 • Upp till 30 dagars batteritid
 • Stöd för Google Assistant

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mobvoi Ticwatch Pro är ett perfekt tillbehör för en aktiv livsstil men även till vardags. Ticwatch Pro är utrustad med Wear OS ifrån Google, med det kan du själv enkelt skräddarsy och välja din egna urtavla och många andra häftiga funktioner så som GPS, röststyrda meddelanden och strömma musik direkt i klockan. Detta är bara några av funktionerna i Mobvoi Ticwatch Pro.

Digitallife - Bra köp

Prisbelönad i Digitallife 4/5

"Ticwatch Pro är en smartklocka med många ansikten, såväl bildligt som bokstavligt talat. Med pulsmätning direkt på handleden, inbyggd gps samt inbyggt minne för musik har den det mesta som den ambitiösa motionären kan önska sig."

Läs hela testet

Välj mellan prestanda eller batterlivslängd

TicWatch Pro använder en "layered Display"-teknik för att kunna erbjuda möjligheten att förlänga batteritiden upp till 30 dagar på enbart en laddning. Med två skärmar kan man enkelt byta till AMOLED-skärmen för att ta del av snygga urtavlor och prestanda eller ta del av en LCD-skärm för längre battertid med en mer simpel design.

Tillverkat av högklassigt material

Ticwatch Pro är tillverkad av kolfiber som är förstärkt med högfast nylon vilket ger ett robust och stilfullt yttre. Klockan kommer med äkta italienska läderremmar som har ett hudvänligt silikonskikt på insidan, detta resulterar i en bekväm och andningsbar användning.

Designad att passa din livsstil

Mobvoi Ticwatch Pro är utrustad med ett yttre som är anpassat för en aktiv livstil, samtidigt har klockan en stilren design och tillverkad med premium material och med högkvalite vilket resulterar i en häftig klocka för din vardag.

Upplev Google Wear OS

Google Wear OS är ett smidigt operativsystem som även har stöd för Google Assistant vilket gör det enkelt att föra noteringar, meddela vänner och familj eller att boka in ett möte med hjälp av röststyrning. Blanda din favoritspellista, dimma dina Philips Hue-lampor med bara din röst eller fråga din assistent på Google Home för att strömma Netflix till din TV med Chromecast. Upptäck fler tjänster och smarta enheter som fungerar tillsammans med Wear OS.

IP68-klass 

Mobvoi Ticwatch Pro är IP68-klassad vilket underlättar att kunna använda klockan dagligen i så väl som arbete och fritid. Man behöver därför inte vara rädd för att använda den under regniga dagar eller under träningspasset.

Smart träningsassistant

Med Mobvoi Ticwatch Pro kan du ha koll på din hjärtfrekvens och steg, beräkna kalorier som bränns, mäta näringsintag och hantera ditt träningsprogram oberoende av din telefon. Med sin förbättrade inbyggda GPS kan Ticwatch Pro också kartlägga din träningsrutin.

Titta även på

(126 st)
 • Boett i rostfritt stål
 • Handledsbaserad pulsmätning
 • Aktivitetsmätare med VO2 Max-uträkning

2 349:-

Titta även på

(126 st)
 • Boett i rostfritt stål
 • Handledsbaserad pulsmätning
 • Aktivitetsmätare med VO2 Max-uträkning

2 349:-

1004771 TicWatch TicWatch Pro Liquid Metal P1031001100A Mobvoi Ticwatch Pro är ett perfekt tillbehör för en aktiv livsstil men även till vardags. Ticwatch Pro är utrustad med Wear OS ifrån Google, med det kan du själv enkelt skräddarsy och välja din egna urtavla och många andra häftiga funktioner så som GPS, röststyrda meddelanden och strömma musik direkt i klockan. Detta är bara några av funktionerna i Mobvoi Ticwatch Pro. Prisbelönad i Digitallife 4/5 "Ticwatch Pro är en smartklocka med många ansikten, såväl bildligt som bokstavligt talat. Med pulsmätning direkt på handleden, inbyggd gps samt inbyggt minne för musik har den det mesta som den ambitiösa motionären kan önska sig."Läs hela testet Välj mellan prestanda eller batterlivslängd TicWatch Pro använder en "layered Display"-teknik för att kunna erbjuda möjligheten att förlänga batteritiden upp till 30 dagar på enbart en laddning. Med två skärmar kan man enkelt byta till AMOLED-skärmen för att ta del av snygga urtavlor och prestanda eller ta del av en LCD-skärm för längre battertid med en mer simpel design. Tillverkat av högklassigt material Ticwatch Pro är tillverkad av kolfiber som är förstärkt med högfast nylon vilket ger ett robust och stilfullt yttre. Klockan kommer med äkta italienska läderremmar som har ett hudvänligt silikonskikt på insidan, detta resulterar i en bekväm och andningsbar användning. Designad att passa din livsstil Mobvoi Ticwatch Pro är utrustad med ett yttre som är anpassat för en aktiv livstil, samtidigt har klockan en stilren design och tillverkad med premium material och med högkvalite vilket resulterar i en häftig klocka för din vardag. Upplev Google Wear OS Google Wear OS är ett smidigt operativsystem som även har stöd för Google Assistant vilket gör det enkelt att föra noteringar, meddela vänner och familj eller att boka in ett möte med hjälp av röststyrning. Blanda din favoritspellista, dimma dina Philips Hue-lampor med bara din röst eller fråga din assistent på Google Home för att strömma Netflix till din TV med Chromecast. Upptäck fler tjänster och smarta enheter som fungerar tillsammans med Wear OS. IP68-klass  Mobvoi Ticwatch Pro är IP68-klassad vilket underlättar att kunna använda klockan dagligen i så väl som arbete och fritid. Man behöver därför inte vara rädd för att använda den under regniga dagar eller under träningspasset. Smart träningsassistant Med Mobvoi Ticwatch Pro kan du ha koll på din hjärtfrekvens och steg, beräkna kalorier som bränns, mäta näringsintag och hantera ditt träningsprogram oberoende av din telefon. Med sin förbättrade inbyggda GPS kan Ticwatch Pro också kartlägga din träningsrutin. Aktivitetsarmband, pulsklocka & smartwatch 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Just nu
 3. Träning & Hälsa
 4. Aktivitetsarmband, pulsklocka & smartwatch