Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson JCR 3.0 är det bara din fantasi som sätter gränser till vilken juice du själv skapar hemma i ditt eget kök. Slipp alla tetrapaken i ditt hem och du vet att all juice är färskpressad, precis som du vill ha det med dina favoritfrukter eller grönsaker.

Färsk juice separerat från fruktkött

Denna slowjuicer pressar ut all juice effektivt ur både frukt och grönsaker och separerar aktivt ut juice och fördelar dessa mellan de två lättillgängliga kannorna som enkelt töms när det är dags att ge sig på nästa sats.

Tack vare det stora inmatningsröret placerar du enkelt och säkert frukt- och grönsaksbitar i din juicepress. Tryck sedan försiktigt ner mataren och starta upp enheten efter att de båda kannorna placerats för att fånga upp allt som malts och pressats ut.

Använd dina favoriter bland frukt och grönt och skapa fantastiska smaker. Skala och kärna ur apelsin och ananas och njut av exotiska smaker eller ta morötter och betor och gör nyttig och smakrik grönsaksjuice. Den medföljande karaffen placerar du vid mynningen under press och passar sedan utmärkt att ställa på bordet för alla att njuta av din dryck.

Lätt att hålla rengjord

Du håller enkelt din juicepress rengjord då du lätt får isär de väsentliga för rengöring som du kan använda den medföljande rengöringsborsten till om - eller innan du väljer att sätta dessa i en diskmaskin.

Du sätter lätt tillbaka delarna på sin plats i maskinen vid nästa användning och du är redo att låta kreativiteten flöda och skapa din favoritjuice.

Smaker som passar alla

I den medföljande manualen hittar du även enklare men inspirerande recept till hur du själv kan skapa goda vitaminrika juicer helt utan tillsatser genom att enbart kombinera olika frukter och grönsaker. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(22 st)
  • Effekt: 200 W
  • Pressa allt från vetegräs och mango till frön och nötter
  • Droppstopp

1 690:-

Andersson Andersson JCR 3.0 Med Andersson JCR 3.0 är det bara din fantasi som sätter gränser till vilken juice du själv skapar hemma i ditt eget kök. Slipp alla tetrapaken i ditt hem och du vet att all juice är färskpressad, precis som du vill ha det med dina favoritfrukter eller grönsaker. Färsk juice separerat från fruktkött Denna slowjuicer pressar ut all juice effektivt ur både frukt och grönsaker och separerar aktivt ut juice och fördelar dessa mellan de två lättillgängliga kannorna som enkelt töms när det är dags att ge sig på nästa sats.Tack vare det stora inmatningsröret placerar du enkelt och säkert frukt- och grönsaksbitar i din juicepress. Tryck sedan försiktigt ner mataren och starta upp enheten efter att de båda kannorna placerats för att fånga upp allt som malts och pressats ut. Använd dina favoriter bland frukt och grönt och skapa fantastiska smaker. Skala och kärna ur apelsin och ananas och njut av exotiska smaker eller ta morötter och betor och gör nyttig och smakrik grönsaksjuice. Den medföljande karaffen placerar du vid mynningen under press och passar sedan utmärkt att ställa på bordet för alla att njuta av din dryck. Lätt att hålla rengjord Du håller enkelt din juicepress rengjord då du lätt får isär de väsentliga för rengöring som du kan använda den medföljande rengöringsborsten till om - eller innan du väljer att sätta dessa i en diskmaskin.Du sätter lätt tillbaka delarna på sin plats i maskinen vid nästa användning och du är redo att låta kreativiteten flöda och skapa din favoritjuice. Smaker som passar alla I den medföljande manualen hittar du även enklare men inspirerande recept till hur du själv kan skapa goda vitaminrika juicer helt utan tillsatser genom att enbart kombinera olika frukter och grönsaker.  Juicemaskin 699 SEK 699 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner
  3. Juicemaskin