Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

High speed blender 10 är en högeffektiv mixer med stark motor på 1500 W som arbetar i upp till 30 000 varv per minut för att göra släta soppor, puréer och smoothies på ett litet kick. Hastigheten kan du öka i 10 steg och tack vare en medföljande nedstötar-stav kan du enkelt röra om efter du har fyllt på med ingredienser.

Med en kapacitet på 2 liter kan du göra stora satser med mycket ingredienser. Nedstötar-staven hjälper dig att röra runt bland ingredienserna så allt blir perfekt mixat.
Blendern har en reptålig kanna i BPA-fri plast och ett lock med löstagbar måttkopp. Basen är rejäl och stabil och står garanterat stadigt på köksbänken. På framsidan sitter av/på-knapp, reglage för variabel hastighet samt brytare för plusfunktion.

Titta även på

(47 st)
  • Kraftfull höghastighetsmotor på 1400 W
  • 35 000 varv per minut
  • 2 st ta-med minimixers ingår

1 490:-

Skantic Skantic High speed blender 10 High speed blender 10 är en högeffektiv mixer med stark motor på 1500 W som arbetar i upp till 30 000 varv per minut för att göra släta soppor, puréer och smoothies på ett litet kick. Hastigheten kan du öka i 10 steg och tack vare en medföljande nedstötar-stav kan du enkelt röra om efter du har fyllt på med ingredienser. Med en kapacitet på 2 liter kan du göra stora satser med mycket ingredienser. Nedstötar-staven hjälper dig att röra runt bland ingredienserna så allt blir perfekt mixat.Blendern har en reptålig kanna i BPA-fri plast och ett lock med löstagbar måttkopp. Basen är rejäl och stabil och står garanterat stadigt på köksbänken. På framsidan sitter av/på-knapp, reglage för variabel hastighet samt brytare för plusfunktion. Blender 2,5 2 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner
  3. Blender