Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Blendern från Smeg i klassisk 50-tals-design har en formpressad aluminiumkropp med en Tritan-kanna. Den starka motorn på 800W gör det lätt för dig att arbeta med frusen frukt, is och nötter så att du kan göra dina favoritsmoothies och annat gott.

En smidig 45 ml mätbägare sitter inuti blenderns lock och fungerar som en nyckel för att ta bort knivbladen för rengöring. Hastighetsinställningarna är mellan 0–4 och den högsta inställningen når hela 18 000 rpm. Blendern har ett säkerhetsstopp när kannan lyfts bort samt automatiskt stopp vid överbelastning för säker användning.

Med funktionen för mjukstart höjs hastigheten gradvis för att lugnt och stilla blanda ingredienserna. Den har även förinställda program för att krossa och blanda smoothies vilket gör att du snabbt och enkelt kan använda din nya blender bekymmersfritt och enkelt.

Smeg Smeg BLF01CREU BLF01CREU Blendern från Smeg i klassisk 50-tals-design har en formpressad aluminiumkropp med en Tritan-kanna. Den starka motorn på 800W gör det lätt för dig att arbeta med frusen frukt, is och nötter så att du kan göra dina favoritsmoothies och annat gott. En smidig 45 ml mätbägare sitter inuti blenderns lock och fungerar som en nyckel för att ta bort knivbladen för rengöring. Hastighetsinställningarna är mellan 0–4 och den högsta inställningen når hela 18 000 rpm. Blendern har ett säkerhetsstopp när kannan lyfts bort samt automatiskt stopp vid överbelastning för säker användning. Med funktionen för mjukstart höjs hastigheten gradvis för att lugnt och stilla blanda ingredienserna. Den har även förinställda program för att krossa och blanda smoothies vilket gör att du snabbt och enkelt kan använda din nya blender bekymmersfritt och enkelt. Blender 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Köksmaskiner
  3. Blender