Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Wilfa KW-4 noggrann köksvåg med tarefunktion och stor display!

Köksvågen har en tydlig display där du enkelt ser resultatet av det du vill väga. Tarefunktionen nollställer vågen efterhand som man väger en ny ingrediens. Wilfa KW-4 kan även mäta mängden vatten, mjölk eller andra vätskor.

Wilfa KW-4 är utrustad med automatisk avstängning så att inte batterierna tar slut om du inte använder den. Den klarar att väga ingredienser, kött, fisk, kyckling eller annat gott upptill 5kg. Skall du väga till exempel mjöl eller någon annan ingrediens som saffran så har den så låg intervall som 1 gram för en utmärkt precision.

En yta i borstat rostfritt stål gör det mycket enkelt att rengöra vågen. Torka enkelt av den med en fuktig trasa efter användning och ställ undan i skåpet där den inte tar någon plats alls. Köksvågen drivs med 2st CR2032 batterier vilket medföljer.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Wilfa Wilfa KW-4 605926 Wilfa KW-4 noggrann köksvåg med tarefunktion och stor display! Köksvågen har en tydlig display där du enkelt ser resultatet av det du vill väga. Tarefunktionen nollställer vågen efterhand som man väger en ny ingrediens. Wilfa KW-4 kan även mäta mängden vatten, mjölk eller andra vätskor. Wilfa KW-4 är utrustad med automatisk avstängning så att inte batterierna tar slut om du inte använder den. Den klarar att väga ingredienser, kött, fisk, kyckling eller annat gott upptill 5kg. Skall du väga till exempel mjöl eller någon annan ingrediens som saffran så har den så låg intervall som 1 gram för en utmärkt precision. En yta i borstat rostfritt stål gör det mycket enkelt att rengöra vågen. Torka enkelt av den med en fuktig trasa efter användning och ställ undan i skåpet där den inte tar någon plats alls. Köksvågen drivs med 2st CR2032 batterier vilket medföljer. Köksvåg 4,7 9 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Hem & Hushåll
  2. Matlagning
  3. Köksvåg