TomTom Spark Cardio Black - Vattentät smartwatch med GPS och pulsmätare
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät smartwatch med GPS och pulsmätare

TomTom Spark Cardio Black

  Art.nr: 225699
  • För t.ex löpning, simning, cykling och löpband
  • GPS-funktion
  • Steg, sträcka, tempo, sömn och kalorier
  • Inbyggd pulsmätare
  • Vattentät

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TomTom Spark Cardio Black är en GPS-klocka för dig som vill ha det lilla extra. Multisportläget gör att den funkar i princip till alla olika aktiviteter t.ex. löpning, simning och cykling. Den ansluts med Bluetooth till din smartphone där du synkroniserar all data som klockan lagrat, hur mycket kalorier du har förbränt, hur lång sträcka du har simmat och om du får bra med sömn. Den är kompatibel med flera olika löpar applikationer för både IOS och Android. Du kan även se vart du har sprungit tack vare GPS-funktionen som ger dig exakta positioner och sträckor.

Den här modellen har en handledsstorlek på 143–206 mm.

Inbyggd pulsmätare

Spark Cardio har en inbyggd pulsmätare som mäter din puls vid alla lägen, direkt via din handled. Tack vare fem olika pulszoner får du ett snabbare resultat när du är ute och springer. 

Mätning dygnet runt

Klockan mäter hur aktiv du är, hur mycket kalorier du har förbränt eller hur många steg du har gått idag. Det gör den mer personlig där du får sätta upp mål dagligen och veckovis. Du får veta om du får den sömn du behöver för att klara av dagarna, med automatisk sömnregistrering.

Synkronisera med olika appar på din smartphone 

Spark Cardio är kompatibel med flera olika sport- och träningsappar till exempel TomTom MySports, RunKeeper, Mapmyfitness med flera. Det gör att du kan synkronisera all data, se hur du utvecklas och sätta upp personliga mål. 

Vattentät och tunn design

Cardio är vattentät ner till 40 meters djup, vilket gör att du kan använda den i alla väderförhållanden, även vid simning. Spark Cardio hhar en tunn design så du knappt märker att du bär den på armen. Den väger endast 50 gram vilket gör den till en lättviktare att bära på armen. 

Lätt att använda

Spark är enkel att förstå med en tydlig display på svenska, samt ett användarvänligt gränssnitt. Det finns inga ursäkter för att inte köra igång direkt och bli mer aktiv!

Grym batteritid

Spark Cardio har ett inbyggt litiumjonbatteri som räcker upp till tre veckor för att beräkna dina steg, kalorier, distans och sömn. Att ha igång GPS-funktionen drar mer batteri och då får du en batteritid på elva timmar och med pulsmätning får du nio timmar.
Tar batteriet slut så är det bara ansluta den medföljande USB-kabeln till datorn eller en USB-väggladdare.