Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Wet&Dry epilator med SmartLight-belysning

Braun Silk-épil Xpressive 7281 WD

  Art.nr: 128461
 • Våt- och torranvändning
 • SmartLight-belysning
 • Tvättbar
 • Massagerullar
 • Close-Grip-teknologi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Effektiv och skonsam hårborttagning

De mest skonsamma och kompletta epilatormodellerna från Braun med den innovativa Wet&Dry-teknologin.

Wet&Dry-teknologi
Speciellt designad för epilering i badet eller duschen - rekommenderad av dermatologer för en mycket skonsam epilering.

Close-Grip-teknologi
Förbättrat pincettgrepp gör det möjligt att fånga korta hår mer effektivt. Systemet lyfter och lossar mycket kort eller platt liggande hårstrån för en säker borttagning vid roten.

Fullt tvättbar
Alla Silk-épil Xpressive modeller har en försluten yta, vilket innebär att de är fullt tvättbara och enkla att rengöra med maximal hygien.

High Frequency Massage system
Massagesystemet hos Silk-épil Xpressive stimulerar huden ännu bättre för att distrahera dig från den ryckande känslan.

Flexibelt huvud
Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt upp till 15 grader. Det gör att den kan anpassa sig även på svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering.

SmartLight
Belyser det epilerade området och avslöjar även de allra minsta hårstrån.

Pre-epilation-servetter
Servetterna kyler och mjukar upp huden innan hårborttagningen, för att minska smärta under epileringen.

Effektivitetstopp
Gör att du kan epilera ett större hudområde, så att mer hårstrån avlägsnas i ett enda drag. Räfflad yta för förbättrad användning i våt miljö.

Epileringshastigheter
Epilatorn har 2 hastigheter.

Egenskaper

 • Laddningsbar
 • Svängbart huvud
 • Close-Grip-teknologi
 • Tvättbar
 • Vattentät (För att användas i eller utanför duschen)
 • Standardhuvud (40 pincetter och massagerullar)
 • SmartLight avslöjar även de finaste håren
 • High Frequency Massage system
 • Massagerullar
 • Effektivitetshuvud
 • Våtservetter för att förbereda huden för skonsam epilering
Braun Braun Silk-épil Xpressive 7281 WD 051473 Effektiv och skonsam hårborttagning De mest skonsamma och kompletta epilatormodellerna från Braun med den innovativa Wet&Dry-teknologin. Wet&Dry-teknologi Speciellt designad för epilering i badet eller duschen - rekommenderad av dermatologer för en mycket skonsam epilering. Close-Grip-teknologi Förbättrat pincettgrepp gör det möjligt att fånga korta hår mer effektivt. Systemet lyfter och lossar mycket kort eller platt liggande hårstrån för en säker borttagning vid roten. Fullt tvättbar Alla Silk-épil Xpressive modeller har en försluten yta, vilket innebär att de är fullt tvättbara och enkla att rengöra med maximal hygien. High Frequency Massage system Massagesystemet hos Silk-épil Xpressive stimulerar huden ännu bättre för att distrahera dig från den ryckande känslan. Flexibelt huvud Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt upp till 15 grader. Det gör att den kan anpassa sig även på svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering. SmartLight Belyser det epilerade området och avslöjar även de allra minsta hårstrån. Pre-epilation-servetter Servetterna kyler och mjukar upp huden innan hårborttagningen, för att minska smärta under epileringen. Effektivitetstopp Gör att du kan epilera ett större hudområde, så att mer hårstrån avlägsnas i ett enda drag. Räfflad yta för förbättrad användning i våt miljö. Epileringshastigheter Epilatorn har 2 hastigheter. Egenskaper Laddningsbar Svängbart huvud Close-Grip-teknologi Tvättbar Vattentät (För att användas i eller utanför duschen) Standardhuvud (40 pincetter och massagerullar) SmartLight avslöjar även de finaste håren High Frequency Massage system Massagerullar Effektivitetshuvud Våtservetter för att förbereda huden för skonsam epilering Epilator 4 9 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Hälsa & Personvård
 2. Kroppsvård kvinnor
 3. Epilator