Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Epilator med extra brett huvud och medföljande precisionsepilator

Philips HP6574/20

  Art.nr: 178695
  • Extra brett huvud
  • Antal pincetter: 32
  • Keramiska pincetter
  • Tvättbart huvud
  • Opti-Light

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips HP6574 - Epilator med extra brett huvud

Epilator från Philips med 32st keramiska pincetter och extra brett huvud för att gå med så många hårstrån som möjligt på samma gång. Opti-light hjälper dig att se varje hårstrå så att du inte missar ett enda. I paketet finns även en sladdlös precisionsepilator som drivs av 2st AA batterier för mindre svåråtkomliga ställen.

Extra brett huvud

Extra brett epileringshuvud når och tar bort mer hår i ett drag för ett varaktigt och superslätt resultat på några minuter.

Optimala prestanda

Hylsans roterande rörelse hjälper dig att hålla epilatorn i perfekt vinkel för ett optimalt resultat.

Tvättbart epileringshuvud

Huvudet kan tas bort och rengöras under rinnande vatten så det håller sig rent och fräscht.

Varsamhetssystem

En mjukt vibrerande massagestav stimulerar och lugnar huden för behaglig epilering.

Precision

En värdefull lösning för värdefulla kroppsdelar. Smidig, varsam precisionsepilator, perfekt för känsliga områden och på resan.

Skivor med hög prestanda

Strukturerade keramiska skivor med höga prestanda missar inte ens de finaste hårstråna.

Opti-light

Inbyggd Opti-light gör att du enkelt kan se små, fina hårstrån tydligt så att du inte missar ett enda.

Philips Philips HP6574/20 884657420010 Philips HP6574 - Epilator med extra brett huvud Epilator från Philips med 32st keramiska pincetter och extra brett huvud för att gå med så många hårstrån som möjligt på samma gång. Opti-light hjälper dig att se varje hårstrå så att du inte missar ett enda. I paketet finns även en sladdlös precisionsepilator som drivs av 2st AA batterier för mindre svåråtkomliga ställen. Extra brett huvud Extra brett epileringshuvud når och tar bort mer hår i ett drag för ett varaktigt och superslätt resultat på några minuter. Optimala prestanda Hylsans roterande rörelse hjälper dig att hålla epilatorn i perfekt vinkel för ett optimalt resultat. Tvättbart epileringshuvud Huvudet kan tas bort och rengöras under rinnande vatten så det håller sig rent och fräscht. Varsamhetssystem En mjukt vibrerande massagestav stimulerar och lugnar huden för behaglig epilering. Precision En värdefull lösning för värdefulla kroppsdelar. Smidig, varsam precisionsepilator, perfekt för känsliga områden och på resan. Skivor med hög prestanda Strukturerade keramiska skivor med höga prestanda missar inte ens de finaste hårstråna. Opti-light Inbyggd Opti-light gör att du enkelt kan se små, fina hårstrån tydligt så att du inte missar ett enda. Epilator 4,6 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård kvinnor
  3. Epilator