Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Braun Silk & Soft 5160 är en batteridriven ladyshaver anpassad för hela kroppen. Den vattentäta konstruktionen gör att du kan använda den i duschen eller badet om du så vill. det lätt rundade rakhuvudet följer din kropps alla konturer och ett vibrerande exfolieringshuvud lämnar din hud mjuk och len.

100% vattentät

Silk & Soft 5160 är helt vattentät och kan användas även i duschen eller badet på våt hud. Se till att huden är ordentligt fuktig för att uppnå optimalt glid. Självklart kan apparaten även användas för torrakning också.

Rörligt skärhuvud för extra nära rakning

Anpassar sig perfekt efter kroppens konturer och rakbladshuvudets rörelser och ger därför optimal hudkontakt. EasyGlide-kudden försäkrar ett mjukare glid och mindre irritation. Huden mjukas upp av en struktur i form av en honungskaka, för ett perfekt glid.

Exfolieringstillbehör

Exfolieringstillbehöret förbättrar utseendet på hudens yta tack vare dess utslätningskudde. Utslätningskudden peelar huden och tar bort döda hudrester, vilket ger huden ny vitalitet och lyster.

SoftGrip

SoftGrip ger dig ett bra grepp om rakapparaten, även i våta miljöer såsom dusch och bad.

En komplett rakning

Den inbyggda SoftStrip sträcker ut huden för att nå ännu närmare och lyfter upp problemhår så att de blir lätta att raka, och ger dig en silkeslen hud.

Trimmar enkelt

Den förlängda trimmern för långt hår erbjuder enkel trimning och optimal synlighet. Den går att anpassa för en precis styling.

Batteridrift

Braun Silk & Soft 5160 drivs av två 1,5 Volts AA-batterier (LR6) som ger en ungefärlig rakkapacitet på upp till 90 minuter. Kontrollera att locket till batterifacket är torrt och rent innan du stänger det. Stäng noga för att försäkra dig om vattentätheten.

Braun Braun Silk Soft 5160 003137 Braun Silk & Soft 5160 är en batteridriven ladyshaver anpassad för hela kroppen. Den vattentäta konstruktionen gör att du kan använda den i duschen eller badet om du så vill. det lätt rundade rakhuvudet följer din kropps alla konturer och ett vibrerande exfolieringshuvud lämnar din hud mjuk och len. 100% vattentät Silk & Soft 5160 är helt vattentät och kan användas även i duschen eller badet på våt hud. Se till att huden är ordentligt fuktig för att uppnå optimalt glid. Självklart kan apparaten även användas för torrakning också. Rörligt skärhuvud för extra nära rakning Anpassar sig perfekt efter kroppens konturer och rakbladshuvudets rörelser och ger därför optimal hudkontakt. EasyGlide-kudden försäkrar ett mjukare glid och mindre irritation. Huden mjukas upp av en struktur i form av en honungskaka, för ett perfekt glid. Exfolieringstillbehör Exfolieringstillbehöret förbättrar utseendet på hudens yta tack vare dess utslätningskudde. Utslätningskudden peelar huden och tar bort döda hudrester, vilket ger huden ny vitalitet och lyster. SoftGrip SoftGrip ger dig ett bra grepp om rakapparaten, även i våta miljöer såsom dusch och bad. En komplett rakning Den inbyggda SoftStrip sträcker ut huden för att nå ännu närmare och lyfter upp problemhår så att de blir lätta att raka, och ger dig en silkeslen hud. Trimmar enkelt Den förlängda trimmern för långt hår erbjuder enkel trimning och optimal synlighet. Den går att anpassa för en precis styling. Batteridrift Braun Silk & Soft 5160 drivs av två 1,5 Volts AA-batterier (LR6) som ger en ungefärlig rakkapacitet på upp till 90 minuter. Kontrollera att locket till batterifacket är torrt och rent innan du stänger det. Stäng noga för att försäkra dig om vattentätheten. Ladyshave 5 1 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård kvinnor
  3. Ladyshave