Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårtborttagning - njut av len hud varje dag

Philips SC2003/11

  Art.nr: 188920
Philips Lumea IPL-hårborttagningssystem gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på hela kroppen. Använde de skona ljuspulseringarna regelbunder så håller sig huden silkeslen varje dag.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Philips Lumea SC2003 - Njut av len hud varje dag

Philips Lumea IPL-hårborttagningssystem gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på hela kroppen. Använde de skona ljuspulseringarna regelbunder så håller sig huden silkeslen varje dag.

Len hud varje dag

Lumea tillämpar lätta ljusimpulser på hårroten. På så sätt ramlar håret av naturligt och återväxten förhindras. Behandlingen upprepas regelbundet för att hålla huden len.

Effektiv

Kliniska studier visar en betydande hårminskning redan efter fyra behandligar varannan vecka. Behandlingen ger en len och hårfri hud. Behandlingsintervallet kan variera beroende på användarens håråterväxt.

Anpassad för säkert hemmabruk

Philips Lumea använder en ljusbaserad teknik som kallas IPL (Intense pulsed light) som tidigare endast funnits på skönhetssalonge men som nu även flyttat in i bekvämligheten av ditt egna hem.

Hår- och hudtyper

Lumea fungerar effektivt på mörkblont, brunt och svart hår. Som med andra ljusbaserade behandlingar fungerar det inte på rött, ljusblont eller vitt/grått hår och tekniken lämpar sig inte för mörka hudtoner.

Fem justerbara ljusinställningar

Philips Lumea har fem justerbara ljusenergiinställningar för att garantera en skonsam och effektiv behandling. Vid korrekt användning är Lumea skonsam även på känslig hud och kroppsdelar.

Sladdlös

Lumeas unika sladdlösa design är perfekt för maximal räckvidd och enkel användning. Du slipper att trassla in dig i sladden under användning och har en total frihet.

Inga extra tillbehör

Lumea är en komplett lösning som inte kräver några extra tillbehör. Du behöver aldrig någon gel och du behöver heller inte byta någon lampa. Den levereras komplett och startklar.

Munstycken

Lumea levereras med ett precisionstillbehör som har ett extra inbyggt ljusfilter som gör att du smidigt kan använda Lumea på överläppen, hakan och polisongerna. Det kan även användas på andra känsliga delar av kroppen som underarmar, bikinilinje och områden som är svåra att nå.

Ett större munstycke för till exempel benen medföljer så att man träffar ett större område.

Philips Philips SC2003/11 SC2003/11 Philips Lumea SC2003 - Njut av len hud varje dag Philips Lumea IPL-hårborttagningssystem gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på hela kroppen. Använde de skona ljuspulseringarna regelbunder så håller sig huden silkeslen varje dag. Len hud varje dag Lumea tillämpar lätta ljusimpulser på hårroten. På så sätt ramlar håret av naturligt och återväxten förhindras. Behandlingen upprepas regelbundet för att hålla huden len. Effektiv Kliniska studier visar en betydande hårminskning redan efter fyra behandligar varannan vecka. Behandlingen ger en len och hårfri hud. Behandlingsintervallet kan variera beroende på användarens håråterväxt. Anpassad för säkert hemmabruk Philips Lumea använder en ljusbaserad teknik som kallas IPL (Intense pulsed light) som tidigare endast funnits på skönhetssalonge men som nu även flyttat in i bekvämligheten av ditt egna hem. Hår- och hudtyper Lumea fungerar effektivt på mörkblont, brunt och svart hår. Som med andra ljusbaserade behandlingar fungerar det inte på rött, ljusblont eller vitt/grått hår och tekniken lämpar sig inte för mörka hudtoner. Fem justerbara ljusinställningar Philips Lumea har fem justerbara ljusenergiinställningar för att garantera en skonsam och effektiv behandling. Vid korrekt användning är Lumea skonsam även på känslig hud och kroppsdelar. Sladdlös Lumeas unika sladdlösa design är perfekt för maximal räckvidd och enkel användning. Du slipper att trassla in dig i sladden under användning och har en total frihet. Inga extra tillbehör Lumea är en komplett lösning som inte kräver några extra tillbehör. Du behöver aldrig någon gel och du behöver heller inte byta någon lampa. Den levereras komplett och startklar. Munstycken Lumea levereras med ett precisionstillbehör som har ett extra inbyggt ljusfilter som gör att du smidigt kan använda Lumea på överläppen, hakan och polisongerna. Det kan även användas på andra känsliga delar av kroppen som underarmar, bikinilinje och områden som är svåra att nå. Ett större munstycke för till exempel benen medföljer så att man träffar ett större område. Kroppsvård kvinnor 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård kvinnor