Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårborttagning på ett smärtfritt sätt

Silk´n Pro

  Art.nr: 203814
SILK'N Pro IPL-hårborttagningssystem gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på hela kroppen. Använde de skonsamma ljuspulseringarna regelbundet så håller sig huden silkeslen varje dag.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med SILK'N Pro får du en professionell och smärtfri hårborttagning.

Ljusbaserad hårborttagning är en välkänd och väletablerad teknologi. Den är kliniskt bevisad över hela världen genom de senaste 15 åren som ett säkert och effektivt sätt att uppnå permanent hårborttagning.

Ljusbaserad hårborttagning fungerar genom att en tunn stråle av koncentrerad ljus fokuseras på små områden av huden. Ljuset absorberas av pigment i hårsäcken under hudens yta så att hårsäcken uppvärmas. Detta stoppar hårväxten beroende på var i växtcykeln håret är (endast den så kallad anagena fasen). Ju ljusare hud och mörkare hår desto bättre behandling.

Komplettera ditt köp

(0 st)

Varje refill innehåller upp till 750 ljusimpulser vilket räcker till armar, ben, armhålor och bikinilinjen.

299:-

Silk´n Silk´n Pro 32730006 Med SILK'N Pro får du en professionell och smärtfri hårborttagning. Ljusbaserad hårborttagning är en välkänd och väletablerad teknologi. Den är kliniskt bevisad över hela världen genom de senaste 15 åren som ett säkert och effektivt sätt att uppnå permanent hårborttagning. Ljusbaserad hårborttagning fungerar genom att en tunn stråle av koncentrerad ljus fokuseras på små områden av huden. Ljuset absorberas av pigment i hårsäcken under hudens yta så att hårsäcken uppvärmas. Detta stoppar hårväxten beroende på var i växtcykeln håret är (endast den så kallad anagena fasen). Ju ljusare hud och mörkare hår desto bättre behandling. Kroppsvård kvinnor 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård kvinnor