Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-i-1 lösning med rakhyvel och trimmer

Gillette Fusion ProGlide Styler

  Art.nr: 176301
Paketlösning med Gillette Fusion Power rakhyvel och Styler. I paketet finns både Fusion ProGlide Power samt en hårtrimmer som även fungerar som hårklippare.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Gillette Fusion ProGlide Styler

Prisvärt paket med Gillette Fusion rakhyvel och Styler. I paketet finns både Fusion ProGlide Power samt en hårtrimmer som även fungerar som hårklippare.

Styler

Hårklippare med 3 olika längdinställningar. Den medföljande kammen gör att du kan ställa in hårklipparen på 2mm, 4mm och 6mm. Utan kammen så fungerar den som hårtrimmer.

Stylern innebär att du förutom med hyveln kan raka dig även trimma håret, skägget samt fixa den där härliga 3 dagars skäggstubben.

Rakhyvel

Rakhyveln har utvecklats på nytt och omformats för att ge Gillettes mest komfortabla rakning. Gillette Fusion ProGlide har tunnare, finare blad, med lågresistansbeläggning. Utöver detta:

- Den nya rakbladsstabilisatorn behåller optimal rakbladsplacering för komfort. Det gör att rakbladen kan justeras till ditt ansiktes konturer.

- Det omformade ergonomiska handtaget har extra grepp.

- Den förbättrade Lubrastrip™ är nu större än Fusions, vilket möjliggör ett smidigt drag.

- Den förbättrade formulan, med mineralolja och smörjande polymer, gör det möjligt för rakhyveln att glida smidigt över huden.

- Den omformade precisionstrimmern har ett förbättrat rakblad – vilket gör att du kan ta itu med de områden som är svåra att raka.

- Snowplough komfortskydd för bort överblivna rakprodukter för att behålla rakbladskontakt för en nära, behaglig rakning.
 

Gillette Gillette Fusion ProGlide Styler Fusion ProGlide Styler Gillette Fusion ProGlide Styler Prisvärt paket med Gillette Fusion rakhyvel och Styler. I paketet finns både Fusion ProGlide Power samt en hårtrimmer som även fungerar som hårklippare. Styler Hårklippare med 3 olika längdinställningar. Den medföljande kammen gör att du kan ställa in hårklipparen på 2mm, 4mm och 6mm. Utan kammen så fungerar den som hårtrimmer. Stylern innebär att du förutom med hyveln kan raka dig även trimma håret, skägget samt fixa den där härliga 3 dagars skäggstubben. Rakhyvel Rakhyveln har utvecklats på nytt och omformats för att ge Gillettes mest komfortabla rakning. Gillette Fusion ProGlide har tunnare, finare blad, med lågresistansbeläggning. Utöver detta: - Den nya rakbladsstabilisatorn behåller optimal rakbladsplacering för komfort. Det gör att rakbladen kan justeras till ditt ansiktes konturer. - Det omformade ergonomiska handtaget har extra grepp. - Den förbättrade Lubrastrip™ är nu större än Fusions, vilket möjliggör ett smidigt drag. - Den förbättrade formulan, med mineralolja och smörjande polymer, gör det möjligt för rakhyveln att glida smidigt över huden. - Den omformade precisionstrimmern har ett förbättrat rakblad – vilket gör att du kan ta itu med de områden som är svåra att raka. - Snowplough komfortskydd för bort överblivna rakprodukter för att behålla rakbladskontakt för en nära, behaglig rakning.   Hårtrimmer 4,8 6 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Hårtrimmer