Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårtrimmer med digital inställning

Philips Qc5390/80

  Art.nr: 178445
  • Driftstid: 60min
  • Laddningstid: 1tim
  • Tvättbar
  • Digital längdinställning
  • Blad med titanbeläggning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips QC5390

Sladdlös hårtrimmer från Philips med en driftstid på 60 minuter och 41 längdinställningar med intervall om 1mm. Medföljer gör även en sax, kam och förvaringsväska, allt för en professionell klippning hemma.

Överlägsen klippprestanda

Philips QC5390 är utrustad med avancerade titanblad för överlägsen klippprestanda och långvarig skärpa utan att bli slöa.

Användning i hela världen

Alla Philips trimningsprodukter omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.

Öppningsbart rakhuvud

QC5390 har ett öppningsbart rakhuvud för att göra rengöringen så enkel som möjligt. Bara att öppna och skölja under kranen efter användning så håller den sig ren och fräsch.

Konturföljande kam

Följer varsamt huvudets konturer för en snabb, jämn och bekväm hårklippning.

Batteristatus

När batteriet är fulladdat lyser lampan med ett fast sken, och den blinkar med ett orangefärgat sken när du har ca 10 minuters användning kvar.

Digitalt teckenfönster

Det digitala teckenfönstret visar den valda längdinställningen i millimeter, så du har alltid kontroll över stilen. Det anger även om batteriet behöver laddas, så du aldrig står där utan batteri.

41 längdinställningar

Vrid zoomhjulet för att välja och låsa den längdinställning du vill ha. Två justerbara kammar ger 41 längdinställningar från 3 till 42 mm, med exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.

60 min sladdlös användning

Du kan använda apparaten med eller utan sladd. Det kraftfulla litiumjonbatteriet räcker i 60 minuter efter 1 timmes laddning. Efter 10 minuters snabbladdning kan du använda apparaten i 10 minuter, så den är alltid redo när du behöver den.

Innehåll i kartongen

Innehåller allt du behöver för en professionell klippning hemma. Kam och sax medföljer, och även en premiumpåse så att du kan förvara hårklipparen och alla tillbehör på en och samma plats.

Philips Philips Qc5390/80 QC5390/80 Philips QC5390Sladdlös hårtrimmer från Philips med en driftstid på 60 minuter och 41 längdinställningar med intervall om 1mm. Medföljer gör även en sax, kam och förvaringsväska, allt för en professionell klippning hemma.Överlägsen klippprestandaPhilips QC5390 är utrustad med avancerade titanblad för överlägsen klippprestanda och långvarig skärpa utan att bli slöa.Användning i hela världenAlla Philips trimningsprodukter omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.Öppningsbart rakhuvudQC5390 har ett öppningsbart rakhuvud för att göra rengöringen så enkel som möjligt. Bara att öppna och skölja under kranen efter användning så håller den sig ren och fräsch.Konturföljande kamFöljer varsamt huvudets konturer för en snabb, jämn och bekväm hårklippning.BatteristatusNär batteriet är fulladdat lyser lampan med ett fast sken, och den blinkar med ett orangefärgat sken när du har ca 10 minuters användning kvar.Digitalt teckenfönsterDet digitala teckenfönstret visar den valda längdinställningen i millimeter, så du har alltid kontroll över stilen. Det anger även om batteriet behöver laddas, så du aldrig står där utan batteri.41 längdinställningarVrid zoomhjulet för att välja och låsa den längdinställning du vill ha. Två justerbara kammar ger 41 längdinställningar från 3 till 42 mm, med exakt 1 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.60 min sladdlös användningDu kan använda apparaten med eller utan sladd. Det kraftfulla litiumjonbatteriet räcker i 60 minuter efter 1 timmes laddning. Efter 10 minuters snabbladdning kan du använda apparaten i 10 minuter, så den är alltid redo när du behöver den.Innehåll i kartongenInnehåller allt du behöver för en professionell klippning hemma. Kam och sax medföljer, och även en premiumpåse så att du kan förvara hårklipparen och alla tillbehör på en och samma plats. Hårtrimmer 4,6 58 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Hårtrimmer