Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentät hårtrimmer med justerbar skäggkam

Philips QG3320/15

  Art.nr: 191497
  • Självslipande blad
  • 18 längdinställningar
  • Skäggtrimmer
  • Näshårstrimmer
  • Vattentät

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips QG3320 - Vattentät hårtrimmer med justerbar skäggkam

QG3320 är en multitrimmer med 18 olika längdinställningar vilket gör att du kan trimma skägget i valfri längd. Trimmern är helt vattentät för enkel rengöring och har upp till 35 minuters sladdlös användning efter 10 timmars laddning.

Näshårstrimmer

Sätt på den här roterande trimmern och använd den för att ta bort oönskade hårstrån från öron och näsa, helt smärtfritt.

Trimmer för nacke, polisonger och haka

Håll stilen, få rena, skarpa kanter på skägget eller skapa den perfekta skäggstubben med trimmern i fullstorlek.

Helt vattentät

Trimmern är väldigt enkel att rengöra tack vare att den är helt vattentät. Skölj enkelt av den under kranen efter användning. Du behöver heller inte olja bladen. 

Uppladdningsbar

Efter 10 timmars laddning har du upp till 35 minuters sladdlös användning. 

Skonsam trimmning

Stålbladen stryker lätt mot varandra och slipas därmed medan du använder trimmern! Bladen håller sig supervassa så att de alltid kapar hårstråna snyggt och effektivt, men har rundade bladändar och kammar för att förhindra hudirritation.

Philips Philips QG3320/15 QG3320/15 Philips QG3320 - Vattentät hårtrimmer med justerbar skäggkam QG3320 är en multitrimmer med 18 olika längdinställningar vilket gör att du kan trimma skägget i valfri längd. Trimmern är helt vattentät för enkel rengöring och har upp till 35 minuters sladdlös användning efter 10 timmars laddning. Näshårstrimmer Sätt på den här roterande trimmern och använd den för att ta bort oönskade hårstrån från öron och näsa, helt smärtfritt. Trimmer för nacke, polisonger och haka Håll stilen, få rena, skarpa kanter på skägget eller skapa den perfekta skäggstubben med trimmern i fullstorlek. Helt vattentät Trimmern är väldigt enkel att rengöra tack vare att den är helt vattentät. Skölj enkelt av den under kranen efter användning. Du behöver heller inte olja bladen.  Uppladdningsbar Efter 10 timmars laddning har du upp till 35 minuters sladdlös användning.  Skonsam trimmning Stålbladen stryker lätt mot varandra och slipas därmed medan du använder trimmern! Bladen håller sig supervassa så att de alltid kapar hårstråna snyggt och effektivt, men har rundade bladändar och kammar för att förhindra hudirritation. Hårtrimmer 4,5 24 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Hårtrimmer