Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hårtrimmer med LED-display

Remington HC5810 Cord / Cordless Hair Cl

  Art.nr: 175402
 • 2 kammar med 15 lås-i-längdinställningar
 • Upp till 50 min sladdlös användningstid
 • Auto styrkeökning och snabbtvättsystem
 • 1 stubbkam (1,5 mm)
 • Avancerad keramik

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trimmer med automatisk styrkeökning beroende på motstånd i håret. Innovativ teknik i kombination med komfort och tidlös design gör hårtrimmern HC5810 till din bästa kompis när det kommer till att styla och klippa ditt hår.

HC5810 Genius

Om du gillar att ligga steget före i utvecklingen och efterfrågar högsta kvalitet på alla områden i ditt liv, då du kommer att uppskatta ett spännande tillvägagångssätt när det kommer till ditt hår. Inspirerad av toppsalongsstylister, innehåller den här hårklipparen ett antal professionella funktioner för att säkerställa en hög kvalitet och lång livslängd.

För teknik-älskaren

För män som vill ha den yppersta tekniken i kombination med komfort och tidlös design. Dessa produkter är utrustade med självslipande blad med avancerad keramikbeläggning som är starkare och håller längre

LED-display

Efter en full laddning på 90 minuter så kan den användas i upp till 50 minuter. En praktisk LED-display indikerar beräknad återstående tid och laddstatus.

Avancerad Keramik

Remingtons rakblad med avancerad keramikbeläggning är impregnerade med silica, ett material som är känt för sin hårdhet och elasticitet. Silica ger hårdare blad som varar längre och har en professionell skärprestanda. Dessutom slipar bladen sig själva vid användning för en prestanda som räcker länge.
 

Komplettera ditt köp

(1 st)

Raka närmare med 3-bladsteknik och greppvänligt mönstrat gummihandtag.

179:-

Titta även på

(12 st)
 • Effektiv trimmer med DualCut
 • Självslipande titanblad
 • Längder: 0,5 - 42 mm

799:-

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige)


Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige)

Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

Remington Remington HC5810 Cord / Cordless Hair Cl HC5810 Cord / Cordless Ha Trimmer med automatisk styrkeökning beroende på motstånd i håret. Innovativ teknik i kombination med komfort och tidlös design gör hårtrimmern HC5810 till din bästa kompis när det kommer till att styla och klippa ditt hår.HC5810 GeniusOm du gillar att ligga steget före i utvecklingen och efterfrågar högsta kvalitet på alla områden i ditt liv, då du kommer att uppskatta ett spännande tillvägagångssätt när det kommer till ditt hår. Inspirerad av toppsalongsstylister, innehåller den här hårklipparen ett antal professionella funktioner för att säkerställa en hög kvalitet och lång livslängd.För teknik-älskarenFör män som vill ha den yppersta tekniken i kombination med komfort och tidlös design. Dessa produkter är utrustade med självslipande blad med avancerad keramikbeläggning som är starkare och håller längreLED-displayEfter en full laddning på 90 minuter så kan den användas i upp till 50 minuter. En praktisk LED-display indikerar beräknad återstående tid och laddstatus.Avancerad KeramikRemingtons rakblad med avancerad keramikbeläggning är impregnerade med silica, ett material som är känt för sin hårdhet och elasticitet. Silica ger hårdare blad som varar längre och har en professionell skärprestanda. Dessutom slipar bladen sig själva vid användning för en prestanda som räcker länge.  Hårtrimmer 4,4 18 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Kroppsvård män
 3. Hårtrimmer