Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flexibel rakapparat för slätt resultat

Braun Shaver Series 5 WaterFlex WF2s

  Art.nr: 248322
  • Helt vattentät för enkel rengöring
  • Flexibelt skärhuvud
  • 1 timmes laddning för 45 minuter rakning
  • 5 minuter snabbladdning för en rakning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Braun WaterFlex Wet&Dry WF2s ur 5-serien får du rakning nära inpå huden med flexibelt skärhuvud som når alla områden på ett bekvämt sätt. Du blir av med långa och korta strån med utmärkt skär-teknik samtidigt som du får lång driftstid på en laddning motsvarande upp till en veckas rakning.

Flexibel rakning för olika områden

Rakhuvudet med dess olika skär kan förskjutas och även röra sig i 33º för exemplarisk flexibilitet för att nå svåråtkomliga områden på ett enkelt sätt. Du får trivsam kontakt mot huden utan att behöva lägga på för mycket belastning vid rakning. Utöver att bara fånga upp långa och kortare strån tar även mittdelen upp strån som är liggande för en effektiva rakning utan att du skall behöva upprepa rörelser återkommande över samma områden - så du snabbare får ett bättre resultat.

Du får en sammanlagd trådlös driftstid på upp till 45 minuter efter en timmes laddning. Skulle du mot förmodan vid något tillfälle ha slut på batteri laddar du snabbt upp enheten på fem minuter tillräckligt för en komplett rakning.

Vattentät och enkel att rengöra

WF2s är 100% vattentät med IPX7-certifiering och ger dig obegränsat med användningsområden så du tveklöst och smidigt kan skölja den under rinnande vatten och även använda den i duschen. Du tar lätt loss de yttre höljet över skären för rengöring under rinnande vatten och använder den medföljande rengöringsborsten.

Den gummerade ytan med Braun:s punkt-mönster är utformat för att ge dig som användare ett optimerat och säkrare grepp under alla omständigheter - torra som blöta.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Braun Braun Shaver Series 5 WaterFlex WF2s 183617 Braun WaterFlex WF2s Med Braun WaterFlex Wet&Dry WF2s ur 5-serien får du rakning nära inpå huden med flexibelt skärhuvud som når alla områden på ett bekvämt sätt. Du blir av med långa och korta strån med utmärkt skär-teknik samtidigt som du får lång driftstid på en laddning motsvarande upp till en veckas rakning. Flexibel rakning för olika områden Rakhuvudet med dess olika skär kan förskjutas och även röra sig i 33º för exemplarisk flexibilitet för att nå svåråtkomliga områden på ett enkelt sätt. Du får trivsam kontakt mot huden utan att behöva lägga på för mycket belastning vid rakning. Utöver att bara fånga upp långa och kortare strån tar även mittdelen upp strån som är liggande för en effektiva rakning utan att du skall behöva upprepa rörelser återkommande över samma områden - så du snabbare får ett bättre resultat. Du får en sammanlagd trådlös driftstid på upp till 45 minuter efter en timmes laddning. Skulle du mot förmodan vid något tillfälle ha slut på batteri laddar du snabbt upp enheten på fem minuter tillräckligt för en komplett rakning. Vattentät och enkel att rengöra WF2s är 100% vattentät med IPX7-certifiering och ger dig obegränsat med användningsområden så du tveklöst och smidigt kan skölja den under rinnande vatten och även använda den i duschen. Du tar lätt loss de yttre höljet över skären för rengöring under rinnande vatten och använder den medföljande rengöringsborsten. Den gummerade ytan med Braun:s punkt-mönster är utformat för att ge dig som användare ett optimerat och säkrare grepp under alla omständigheter - torra som blöta. Rakapparat 4 1 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Rakapparat