Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Rakapparat för en uppfriskande och smidig rakning!

Philips AT750/20

  Art.nr: 162646
 • Wet & Dry- rakning
 • Få en uppfriskande rakning utan att skada huden
 • Optimerad för rakgel och rakskum för en behagligare känsla, även i duschen
 • 40 min sladdlös rakning
 • Tvättbar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bekväm och hudnära rakning både i och utanför duschen!
Ta del av en uppfriskande och bekväm rakning utan att vara orolig för att skada huden. Med Aquatec-tätningen får du en uppfriskande våtrakning och en behaglig torrrakning. Våtrakning med rakgel eller rakskum för en extra smidig hud.

Optimerad för rakgel och rakskum
Med Philips AT750/20 får du en otroligt uppfriskande våtrakning tillsammans med en rakgel eller ett rakskum. Med gel eller skum glider rakapparaten extra lätt över huden för minimal irritation. Rundade och skyddande rakhuvuden anpassar sig tack vare låg friktion till ansiktets former och förhindrar skador på huden.

Behagligt nära rakning
AT750/20 har ett system med dubbla blad som lyfter skäggstråna innan den skär av dem. På grund av QuickRinse systemet kan man både använda apparaten i duschen samt rengöra den under rinnande vatten.

Super Lift & Cut
Tack vare Super Lift & Cut med dubbla blad får man en mycket behaglig och nära rakning med minimal hudirritation och ett glid över ansiktets konturer och former.

Lätt att rengöra
Tack vare QuickRinse systemet och en hårbehållare som är lätt att tömma är rengöringen av AT750/20 enkel och snabb.

Lång drifttid
Rakapparaten har hela 40+ minuter sladdlös drifttid för c:a 14 rakningar och den laddas helt på 8 timmar så den är alltid redo när du behöver den.

Egenskaper

 

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • Rengöringsspray för din rakapparat.
 • Håller din rakapparat ren
 • För maximal prestation och livslängd

59:-

Philips Philips AT750/20 AT750/20 Bekväm och hudnära rakning både i och utanför duschen!Ta del av en uppfriskande och bekväm rakning utan att vara orolig för att skada huden. Med Aquatec-tätningen får du en uppfriskande våtrakning och en behaglig torrrakning. Våtrakning med rakgel eller rakskum för en extra smidig hud.Optimerad för rakgel och rakskumMed Philips AT750/20 får du en otroligt uppfriskande våtrakning tillsammans med en rakgel eller ett rakskum. Med gel eller skum glider rakapparaten extra lätt över huden för minimal irritation. Rundade och skyddande rakhuvuden anpassar sig tack vare låg friktion till ansiktets former och förhindrar skador på huden.Behagligt nära rakningAT750/20 har ett system med dubbla blad som lyfter skäggstråna innan den skär av dem. På grund av QuickRinse systemet kan man både använda apparaten i duschen samt rengöra den under rinnande vatten.Super Lift & CutTack vare Super Lift & Cut med dubbla blad får man en mycket behaglig och nära rakning med minimal hudirritation och ett glid över ansiktets konturer och former.Lätt att rengöraTack vare QuickRinse systemet och en hårbehållare som är lätt att tömma är rengöringen av AT750/20 enkel och snabb.Lång drifttidRakapparaten har hela 40+ minuter sladdlös drifttid för c:a 14 rakningar och den laddas helt på 8 timmar så den är alltid redo när du behöver den.Egenskaper  Rakapparat 3,8 14 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Kroppsvård män
 3. Rakapparat