Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Rakapparat med medföljande näs- och örontrimmer

Philips HQ6996/80

  Art.nr: 239165
 • Uppfällbar trimsax
 • Självslipande CloseCut-blad
 • Inkl. näs- och örontrimmer
 • Kan användas både med och utan sladd
 • Flex & Float-system

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips HQ6996/80 är en rakapparat i Philips Shaver Series 3000 som ger dig en nära och bekväm rakning utan krusiduller, till ett plånboksvänligt pris. Flex & Float rakssystem kommer åt i hela ansiktet, även på halsen. En medföljande näs- och örontrimmer hjälper dig hålla näs- och öronhåren i schack också.

Philips HQ6996/80

Ergonomisk och bekväm

HQ6996/80 är en uppladdningsbar rakapparat gjord för torrakning. Det ergonomiskt utformade greppet möjliggör enkel hantering och ger bekväm rakning.
Batteridriften gör det enkelt att raka sig var som helst och du får ungefär 15 rakningar på en laddning - mer än 35 minuter användningstid på en timmes laddning. Har du bråttom kan du snabbladda HQ6996/80 i tre minuter för att få tillräckligt med ström till en rakning.
Det går även bra att använda HQ6996/80 med sladd.

Självslipande CloseCut-blad

I de tre cirkulära rakhuvudena sitter Philips CloseCut-rakblad. De är precisionstillverkade, tåliga och självslipande för att säkerställa en pålitlig och nära rakning som är snabb och effektiv - varje dag.

Philips HQ6996/80
Philips HQ6996/80

Anpassar sig efter ansiktet

Flex & Float-systemet är ett flexibelt rakhuvud som rör sig och anpassar sig efter varje del i ansiktet och nackens former.

Inbyggd trimmer

Men en knapptryckning fäller du upp den inbyggda trimmern som är perfekt för att raka på detaljnivå. Jämna till och få raka skäggkanter, finjustera mustaschen och trimma polisongerna.

Philips HQ6996/80
Medföljande näs- och örontrimmer

2-i-1-trimmer för näs- och öronhår

Philips Nosetrimmer series 1000 är en kraftfull trimmer i kromat stål som tar bort oönskat näs- och öronhår. Den unika Safe-Guard-tekniken ger en hudvänlig trimning och förhindrar skärsår.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(0 st)
 • Flexibla rakhuvuden rörliga i 5 riktningar
 • 40 min sladdlös användning
 • Skäggtrimmer med 5 längdinställningar

899:-

Philips Philips HQ6996/80 HQ6996/80 Philips HQ6996/80 är en rakapparat i Philips Shaver Series 3000 som ger dig en nära och bekväm rakning utan krusiduller, till ett plånboksvänligt pris. Flex & Float rakssystem kommer åt i hela ansiktet, även på halsen. En medföljande näs- och örontrimmer hjälper dig hålla näs- och öronhåren i schack också. Ergonomisk och bekväm HQ6996/80 är en uppladdningsbar rakapparat gjord för torrakning. Det ergonomiskt utformade greppet möjliggör enkel hantering och ger bekväm rakning.Batteridriften gör det enkelt att raka sig var som helst och du får ungefär 15 rakningar på en laddning - mer än 35 minuter användningstid på en timmes laddning. Har du bråttom kan du snabbladda HQ6996/80 i tre minuter för att få tillräckligt med ström till en rakning.Det går även bra att använda HQ6996/80 med sladd. Självslipande CloseCut-blad I de tre cirkulära rakhuvudena sitter Philips CloseCut-rakblad. De är precisionstillverkade, tåliga och självslipande för att säkerställa en pålitlig och nära rakning som är snabb och effektiv - varje dag. Anpassar sig efter ansiktet Flex & Float-systemet är ett flexibelt rakhuvud som rör sig och anpassar sig efter varje del i ansiktet och nackens former. Inbyggd trimmer Men en knapptryckning fäller du upp den inbyggda trimmern som är perfekt för att raka på detaljnivå. Jämna till och få raka skäggkanter, finjustera mustaschen och trimma polisongerna. 2-i-1-trimmer för näs- och öronhår Philips Nosetrimmer series 1000 är en kraftfull trimmer i kromat stål som tar bort oönskat näs- och öronhår. Den unika Safe-Guard-tekniken ger en hudvänlig trimning och förhindrar skärsår. Rakapparat 4,5 4 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Kroppsvård män
 3. Rakapparat