Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Rakapparat med DualPrecision och Lift & Cut

Philips PT860/17

  Art.nr: 162634
 • Lift & Cut
 • Tvättbar
 • LED- indikator
 • Kort laddningstid
 • Hårbehållare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips PT860/17 rakapparat med DualPrecision och Lift & Cut!
Rakapparaten ger dig en morgon med kraft med det nya Philips PowerTouch systemet. Det ger dig fler minuter för användning, är helt tvättbart och har bevisad Lift&Cut-prestanda. Med PowerTouch kan du göra dina morgonrutiner i ett nafs.

QuickRinse system
Tack vare QuickRinse systemet rengör man enkelt rakapparaten genom att skölja av den under kranen. Med den inbyggda hårbehållaren tömmer man snabbt rakapparaten.

Uppladdningsbar
En uppladdning räcker till c:a 17 rakningar/50+ minuter. Total laddningstid till fullt laddad är endast 1 timme! Om du snabbt behöver raka dig men batteriet är slut kan man göra en snabbladdning på 3 minuter för en rakning.

LED-indikator & Enkel att rengöra
PhilipsPT860/17 är utrustad med 1 LED- indikator som indikerar laddning, låg batterinivå, fullt batteri samt indikerar snabbladdning.

Lätt att rengöra
Rakapparaten har en hårbehållare som men tömmer mycket lätt efter användning, sen är det bara att skölja av den under kranen. Man får även med en rengöringsborste och en skyddshylsa för rakapparaten.

Dynamisk konturavkänning & DualPrecision
DualPrecision rakhuvudena är utformade på sådant vis att den har rännor för rakning av normala hårstrån och hål för rakning av den kortaste stubben. Rakapparaten anpassar sig även automatiskt till alla konturer såsom haka, kindben, hals och övriga delar av ansiktet för en enklare rakning.

Super Lift & Cut-system
Systemet med dubbla blad som är inbyggt i rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån för att ge en hudnära rakning. Resultatet blir en nära och behaglig rakning. Den breda, uppfällbara trimsaxen är perfekt för att ansa polisonger och mustasch

Egenskaper

 

 • Uppladdningsbar
 • Lift & Cut
 • Tvättbar
 • LED- indikator
 • Kort laddningstid
 • Hårbehållare
 • Trimmer
 • 2 års garanti

 

Philips Philips PT860/17 PT860/17 Philips PT860/17 rakapparat med DualPrecision och Lift & Cut!Rakapparaten ger dig en morgon med kraft med det nya Philips PowerTouch systemet. Det ger dig fler minuter för användning, är helt tvättbart och har bevisad Lift&Cut-prestanda. Med PowerTouch kan du göra dina morgonrutiner i ett nafs.QuickRinse systemTack vare QuickRinse systemet rengör man enkelt rakapparaten genom att skölja av den under kranen. Med den inbyggda hårbehållaren tömmer man snabbt rakapparaten.UppladdningsbarEn uppladdning räcker till c:a 17 rakningar/50+ minuter. Total laddningstid till fullt laddad är endast 1 timme! Om du snabbt behöver raka dig men batteriet är slut kan man göra en snabbladdning på 3 minuter för en rakning.LED-indikator & Enkel att rengöraPhilipsPT860/17 är utrustad med 1 LED- indikator som indikerar laddning, låg batterinivå, fullt batteri samt indikerar snabbladdning.Lätt att rengöraRakapparaten har en hårbehållare som men tömmer mycket lätt efter användning, sen är det bara att skölja av den under kranen. Man får även med en rengöringsborste och en skyddshylsa för rakapparaten.Dynamisk konturavkänning & DualPrecisionDualPrecision rakhuvudena är utformade på sådant vis att den har rännor för rakning av normala hårstrån och hål för rakning av den kortaste stubben. Rakapparaten anpassar sig även automatiskt till alla konturer såsom haka, kindben, hals och övriga delar av ansiktet för en enklare rakning.Super Lift & Cut-systemSystemet med dubbla blad som är inbyggt i rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån för att ge en hudnära rakning. Resultatet blir en nära och behaglig rakning. Den breda, uppfällbara trimsaxen är perfekt för att ansa polisonger och mustaschEgenskaper  Uppladdningsbar Lift & Cut Tvättbar LED- indikator Kort laddningstid Hårbehållare Trimmer 2 års garanti  Rakapparat 4,3 23 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Kroppsvård män
 3. Rakapparat