Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

SensoTouch med LED-skärm och utbytbart trimmerhuvud

Philips Rq1175/16

  Art.nr: 178469
  • Driftstid: 50min
  • Tvättbar
  • Laddningstid: 1 timme
  • LED-Skärm
  • Skäggtrimmer med klickfäste

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SensoTouch RQ1175 - med skäggtrimmer och LED-skärm

Philips RQ1175 är en ny rakapparat från Philips som ger dig en mjuk och slät rakning. Gyroflex 2D systemet anpassar sig till ditt ansiktes konturer och rakar även bort den kortaste stubben med sina DualPrecision-rakhuvuden. Skäggtrimmer med 5 olika längdinställningar medföljer.

Skäggtrimmer med klickfäste

Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från 3-dagarsstubb på 0,5 mm till ett skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation.

GyroFlex 2D-system

Det konturföljande GyroFlex 2D-systemet justeras enkelt efter ansiktsformen och minimerar tryck och irritation för att ge en hudnära rakning.

DualPrecision

DualPrecision-rakhuvudena har rännor för rakning av normala hårstrån och hål för rakning av den kortaste stubben.

Super Lift&Cut Action

Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.

Aquatec-tätning

Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort, både i och utanför duschen.

SkinGlide

SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning.

Philips Philips Rq1175/16 RQ1175/17 Philips SensoTouch RQ1175 - med skäggtrimmer och LED-skärm Philips RQ1175 är en ny rakapparat från Philips som ger dig en mjuk och slät rakning. Gyroflex 2D systemet anpassar sig till ditt ansiktes konturer och rakar även bort den kortaste stubben med sina DualPrecision-rakhuvuden. Skäggtrimmer med 5 olika längdinställningar medföljer. Skäggtrimmer med klickfäste Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från 3-dagarsstubb på 0,5 mm till ett skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation. GyroFlex 2D-system Det konturföljande GyroFlex 2D-systemet justeras enkelt efter ansiktsformen och minimerar tryck och irritation för att ge en hudnära rakning. DualPrecision DualPrecision-rakhuvudena har rännor för rakning av normala hårstrån och hål för rakning av den kortaste stubben. Super Lift&Cut Action Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning. Aquatec-tätning Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort, både i och utanför duschen. SkinGlide SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning. Rakapparat 5 5 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Rakapparat