Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Philips SensoTouch 3D - med skäggtrimmer och rengöringsstation

Philips Rq1295/23

  Art.nr: 178475
  • Driftstid: 60min
  • Rengöringsstation
  • Laddningstid: 1 timme
  • Skäggtrimmer med klickfäste
  • Snabbladdning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SensoTouch RQ1295 - Gyroflex teknologi och rengöringsstation

Philips RQ1295 är en av Philips mest avancerade rakapparater för en slät och behaglig rakning. I paketet medföljer även en skäggtrimmer som man enkelt sätter på istället för rakhuvudet. Det finns 5 olika inställningar. Med RQ1295 får du även en rengöringsstation för smidig rengöring.

Jet Clean rengöringsstation

Jet Clean+-system rengör och smörjer bladen och laddar batteriet efter varje användningstillfälle. Systemet har tre olika rengöringsinställningar: automatisk för normalt bruk, eko för 40 % mindre energiförbrukning och intensiv för extra grundlig rengöring.

GyroFlex 3D

Konturföljande GyroFlex 3D-huvuden följer smidigt ansiktsformen och minskar tryck och irritation på huden.

UltraTrack-huvud

UltraTrack-huvudena fångar upp varje hårstrå med bara ett par drag. Få en hudnära rakning som minimerar hudirritation. Rakhuvudena har 3 specialspår: rännor för normalt hår, kanaler för långa hår eller hår som ligger platt, samt hål för den kortaste stubben.

Super Lift&Cut

Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.

Aquatec-tätning

Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort.

SkinGlide

SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning.

Ergonomiskt handtag

Det lättgreppade handtaget på rakapparaten är ergonomiskt utformat och har halkfritt överdrag, vilket garanterar hudnära kontroll och extra precision.

Precisionstrimmer

Den unika, hudvänliga precisionstrimmersystemet är utformat för att undvika onödig hudkontakt. Det är enkelt att använda för en perfekt trimning av mustasch och polisonger.

Skäggtrimmer med klickfäste

Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från 3-dagarsstubb på 0,5 mm till ett skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation.

Philips Philips Rq1295/23 RQ1295/23 Philips SensoTouch RQ1295 - Gyroflex teknologi och rengöringsstation Philips RQ1295 är en av Philips mest avancerade rakapparater för en slät och behaglig rakning. I paketet medföljer även en skäggtrimmer som man enkelt sätter på istället för rakhuvudet. Det finns 5 olika inställningar. Med RQ1295 får du även en rengöringsstation för smidig rengöring. Jet Clean rengöringsstation Jet Clean+-system rengör och smörjer bladen och laddar batteriet efter varje användningstillfälle. Systemet har tre olika rengöringsinställningar: automatisk för normalt bruk, eko för 40 % mindre energiförbrukning och intensiv för extra grundlig rengöring. GyroFlex 3D Konturföljande GyroFlex 3D-huvuden följer smidigt ansiktsformen och minskar tryck och irritation på huden. UltraTrack-huvud UltraTrack-huvudena fångar upp varje hårstrå med bara ett par drag. Få en hudnära rakning som minimerar hudirritation. Rakhuvudena har 3 specialspår: rännor för normalt hår, kanaler för långa hår eller hår som ligger platt, samt hål för den kortaste stubben. Super Lift&Cut Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning. Aquatec-tätning Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med en rakgel eller raklödder för extra hudkomfort. SkinGlide SkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt längs huden och ger en hudnära och enkel rakning. Ergonomiskt handtag Det lättgreppade handtaget på rakapparaten är ergonomiskt utformat och har halkfritt överdrag, vilket garanterar hudnära kontroll och extra precision. Precisionstrimmer Den unika, hudvänliga precisionstrimmersystemet är utformat för att undvika onödig hudkontakt. Det är enkelt att använda för en perfekt trimning av mustasch och polisonger. Skäggtrimmer med klickfäste Skonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från 3-dagarsstubb på 0,5 mm till ett skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation. Rakapparat 4,8 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Rakapparat