Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips S1310/04 är en rakapparat speciellt utformad för torrakning och har självslipande blad för en trivsam och nära rakning med lång livslängd. I jämförelse med en rakhyvel kommer du här mycket nära huden utan att bladen kommer i kontakt med dig och hudirritation samt röda prickar minskar avsevärt.

Maximal trådlös kraft år efter år

Det integrerade och effektiva litiumjonbatteriet förblir kraftfull i många år och ger dig en lika lång rakning på 35 minuter efter varje laddning vilket motsvara runt 11 rakningar totalt. Du får sladdlös frihet vid användning och laddar enkelt upp rakapparaten till dess fulla kapacitet efter 8 timmar med den medföljande strömkabeln som rekommenderas att avlägsna innan rakningen.

CloseCut-rakblad

CloseCut-rakbladen är utformade för att vara som nya under lång tid för att säkerställa att du som användare alltid får en riktigt vass rakning.

Glider smidigt över ansiktet

Rundade och skyddande rakhuvuden med låg friktion anpassar sig efter ansiktets former och förhindrar skador på huden. Rakhuvuden som rör sig i 4 riktningar säkerställer att du på ett bekvämt sätt når alla ytor och ger ett utmärkt slutresultat.

Enkel rengöring

Den medföljande borsten använder du för att på enklast möjliga vis göra rent din rakapparat efter att du genom en knapptryckning fällt upp borsthuvuden från maskinens kropp.

Egenskaper för Philips S1310/04 rakapparat

 • 35 minuters batteritid
 • Indikator för låg batterinivå
 • 8 timmars laddtid
 • Lätt att rengöra
 • CloseCut-rakbladssystem
 • Flex-huvuden som böjer sig i 4 riktningar
 • Effektiv torrakning
 • Ergonomiskt grepp och användning
 • Medföljer: Rengöringsborste, skyddskåpa
 • 2 års tillverkargaranti

Titta även på

(44 st)
 • MultiPrecision-rakbladssystem
 • Flex-huvuden i 5 riktningar
 • Våt- och torrakning

769:-

Titta även på

(44 st)
 • MultiPrecision-rakbladssystem
 • Flex-huvuden i 5 riktningar
 • Våt- och torrakning

769:-

Philips Philips S1310/04 S1310/04 Philips S1310/04 är en rakapparat speciellt utformad för torrakning och har självslipande blad för en trivsam och nära rakning med lång livslängd. I jämförelse med en rakhyvel kommer du här mycket nära huden utan att bladen kommer i kontakt med dig och hudirritation samt röda prickar minskar avsevärt. Maximal trådlös kraft år efter år Det integrerade och effektiva litiumjonbatteriet förblir kraftfull i många år och ger dig en lika lång rakning på 35 minuter efter varje laddning vilket motsvara runt 11 rakningar totalt. Du får sladdlös frihet vid användning och laddar enkelt upp rakapparaten till dess fulla kapacitet efter 8 timmar med den medföljande strömkabeln som rekommenderas att avlägsna innan rakningen. CloseCut-rakblad CloseCut-rakbladen är utformade för att vara som nya under lång tid för att säkerställa att du som användare alltid får en riktigt vass rakning. Glider smidigt över ansiktet Rundade och skyddande rakhuvuden med låg friktion anpassar sig efter ansiktets former och förhindrar skador på huden. Rakhuvuden som rör sig i 4 riktningar säkerställer att du på ett bekvämt sätt når alla ytor och ger ett utmärkt slutresultat. Enkel rengöring Den medföljande borsten använder du för att på enklast möjliga vis göra rent din rakapparat efter att du genom en knapptryckning fällt upp borsthuvuden från maskinens kropp. Egenskaper för Philips S1310/04 rakapparat 35 minuters batteritidIndikator för låg batterinivå8 timmars laddtidLätt att rengöraCloseCut-rakbladssystemFlex-huvuden som böjer sig i 4 riktningarEffektiv torrakningErgonomiskt grepp och användningMedföljer: Rengöringsborste, skyddskåpa2 års tillverkargaranti Rakapparat 4,7 3 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Rakapparat