Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Wet & Dry-rakapparat inklusive handduk

Philips S5070/65

  Art.nr: 239167
 • Flexibla rakhuvuden rörliga i 5 riktningar
 • 40 min sladdlös användning
 • Skäggtrimmer med 5 längdinställningar
 • ComfortCut-rakblad
 • Mjuk frottéhandduk ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Shaver Series 5000 S5070/65 är en rakapparat som erbjuder en nära och noggrann rakning på både torr och våt hud. Dess ComfortCut-blad fångar upp alla skäggstrån och lämnar den mjuk och len. Medföljande skäggtrimmer och en mjuk frottéhandduk ger dig mer möjligheter till ansikts- och skäggvård och ett uppladdningsbart batteri bidrar till bekvämlighet. Philips S5070/65 är kort och gott den ultimata rakapparaten för dig som vill ta hand om ditt skägg och ansikte.

Snäll mot huden

Philips AquaTouch har rundade skärhuvuden som behagligt glider över huden samtidigt som den skyddas. Du slipper röda, kliande prickar och skärsår. Rakningen är snabb och nära. MultiPrecision-bladen höjer skäggstrået lätt och skär av den med exakt precision.

Philips S5070/65

Rörligt rakhuvud

Philips Series 5000-rakapparater bygger på tre DynamicFlex-rakhuvuden som kan röra sig i fem olika riktningar, helt oberoende av varandra. Det ger en nära rakning som följer varje del av ditt ansikte för en behagligare rakning.

Philips S5070/65

Välj mellan våt- och torrakning

Upplev den behagliga känslan med våtrakning. Tack vare AquaTec Wet&Dry kan du använda rakapparaten ihop med rakgel eller raklödder - och till och med i duschen. Gillar du det mer klassiska sätter med torrt skäggstubb går det lika bra. Valet är ditt.

Philips S5070/65

Oavsett dom du kört en våt- eller torrakning är det bra att avsluta med en grundlig ansiktstvätt. Torka dig sedan med en medföljande mjuka rakhandduken.
För att rengöra S5070 är det bara att öppna upp rakhuvudet och skölja rakapparaten under rinnande vatten.

40 minuters batteritid

Philips S5070/65 drivs av ett uppladdningsbart batteri som ger dig sladdlös frihet att raka dig var du vill utan att ta hänsyn till vägguttag. En timmes laddning ger dig cirka 13 rakningar (ca 40 minuters batteritid). 

Philips S5070/65

Har du bråttom kan du köra en femminuters snabbladdning för en rakning. Du har alltid koll på batterinivån tack vare LED-indikatorn i handtaget.

Skäggtrimmer

Philips S5070/65 är inte bara för dem som vill raka ansiktet helt rent från skägg. Denna rakapparat passar även för dig som vill raka dig slät delvis och sedan spara skägg och hålla det välvårdat. En medföljande skäggtrimmerkam med SmartClick-funktion går lätt att klicka fast över rakapparaten och ger dig möjlighet att trimma ditt skägg i fem olika längder.

Philips S5070/65

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(0 st)
 • 3-i-1-verktyg för rakning, trimning och kanter
 • 3 tryckkänsliga skärelement
 • Vattentät ner till 5 meter

799:-

Philips Philips S5070/65 S5070/65 Philips Shaver Series 5000 S5070/65 är en rakapparat som erbjuder en nära och noggrann rakning på både torr och våt hud. Dess ComfortCut-blad fångar upp alla skäggstrån och lämnar den mjuk och len. Medföljande skäggtrimmer och en mjuk frottéhandduk ger dig mer möjligheter till ansikts- och skäggvård och ett uppladdningsbart batteri bidrar till bekvämlighet. Philips S5070/65 är kort och gott den ultimata rakapparaten för dig som vill ta hand om ditt skägg och ansikte. Snäll mot huden Philips AquaTouch har rundade skärhuvuden som behagligt glider över huden samtidigt som den skyddas. Du slipper röda, kliande prickar och skärsår. Rakningen är snabb och nära. MultiPrecision-bladen höjer skäggstrået lätt och skär av den med exakt precision. Rörligt rakhuvud Philips Series 5000-rakapparater bygger på tre DynamicFlex-rakhuvuden som kan röra sig i fem olika riktningar, helt oberoende av varandra. Det ger en nära rakning som följer varje del av ditt ansikte för en behagligare rakning. Välj mellan våt- och torrakning Upplev den behagliga känslan med våtrakning. Tack vare AquaTec Wet&Dry kan du använda rakapparaten ihop med rakgel eller raklödder - och till och med i duschen. Gillar du det mer klassiska sätter med torrt skäggstubb går det lika bra. Valet är ditt. Oavsett dom du kört en våt- eller torrakning är det bra att avsluta med en grundlig ansiktstvätt. Torka dig sedan med en medföljande mjuka rakhandduken.För att rengöra S5070 är det bara att öppna upp rakhuvudet och skölja rakapparaten under rinnande vatten. 40 minuters batteritid Philips S5070/65 drivs av ett uppladdningsbart batteri som ger dig sladdlös frihet att raka dig var du vill utan att ta hänsyn till vägguttag. En timmes laddning ger dig cirka 13 rakningar (ca 40 minuters batteritid).  Har du bråttom kan du köra en femminuters snabbladdning för en rakning. Du har alltid koll på batterinivån tack vare LED-indikatorn i handtaget. Skäggtrimmer Philips S5070/65 är inte bara för dem som vill raka ansiktet helt rent från skägg. Denna rakapparat passar även för dig som vill raka dig slät delvis och sedan spara skägg och hålla det välvårdat. En medföljande skäggtrimmerkam med SmartClick-funktion går lätt att klicka fast över rakapparaten och ger dig möjlighet att trimma ditt skägg i fem olika längder. Rakapparat 899 SEK 899 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Kroppsvård män
 3. Rakapparat