Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rakapparat för en bekväm rakning i vått och torrt

Philips S7510/41

  Art.nr: 221798
 • Beläggning med mikropartiklar
 • AquaTec-teknik för våt- och torrakning
 • SmartClick-skäggtrimmer
 • Bladsystem för nära och skonsam rakning
 • Intuitiv display
 • Max 3 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips S7510/41

Philips S7000-serie av rakapparater är speciellt utformad och designad för att du skall få en så bekväm rakning som möjligt. Den har rakhuvuden med bekväma ringar med en unik beläggning av mikropartiklar som gör att rakapparaten glider mjukt över ditt ansikte och ser till att din rakupplevelse är behaglig både i vått och torrt.

Beläggning med mikropartiklar 

Ringarna i bladen består av tusentals pulveraktiva kulor som ger en friktionsfri yta. Tack vare det glider rakapparaten smidigt över ansiktet och minskar irritation samtidigt som den ger gid en len hud.

Skonsam rakning

Det specialutformade bladsystemet skyddar huden samtidigt som det skär extremt nära. Spåren är konstruerade för att varje hårstrå skall läggas i ett sådant läge att det kan skäras av utan att skada huden.

Roterar i fem riktningar

För att få en behaglig och bekväm rakning är Philips S7510 utrustad med Dynamic-flex-huvuden som smidigt roterar i fem olika riktningar och enkelt följer konturerna av ansiktet och halsen.

AquaTec - våt- och torrrakning

Tack vare den fenomenala AquaTec-tekniken får du en fantastiskt härlig torrrakning eller en uppfriskande våtrakning. Du kan använda rakgel eller raklödder eller till och med i duschen.

Intuitiv display

I displayen visas information som hjälper dig att ha koll på, och få ut max prestanda av din rakapparat. Den har batteriindikator i tre nivåer, indikation för rengöring och indikator för byte av rakhuvud.

Enastående kraft

Det kraftfulla Li-Ion-batteriet ger dig upp till 50 minuters rakning efter en timmas laddning. För att garantera säker användning i våtutrymmen fungerar 7000-serien endast sladdlöst.

Trimmer med klickfäste

Trimmern som medföljer har ett smart klickfäste för enkel montering. Den har även fem längdinställningar så att du kan få den perfekta skäggstubben eller ett kort prydligt skägg.

Två års världstäckande garanti

Philips S7510 är en bra resekamrat då den har automatisk voltstyrka från 100-240v. Skulle något hända på semestern så har du två års världstäckande garanti så att du kan känna dig säker.

Titta även på

(1 st)
 • Våt- och torr-rakning
 • Flexibelt rakhuvud
 • Inkl 2 rengöringskasetter

1 690:-

Titta även på

(1 st)
 • Våt- och torr-rakning
 • Flexibelt rakhuvud
 • Inkl 2 rengöringskasetter

1 690:-

Philips Philips S7510/41 S7510/41 Philips S7510/41 Philips S7000-serie av rakapparater är speciellt utformad och designad för att du skall få en så bekväm rakning som möjligt. Den har rakhuvuden med bekväma ringar med en unik beläggning av mikropartiklar som gör att rakapparaten glider mjukt över ditt ansikte och ser till att din rakupplevelse är behaglig både i vått och torrt. Beläggning med mikropartiklar  Ringarna i bladen består av tusentals pulveraktiva kulor som ger en friktionsfri yta. Tack vare det glider rakapparaten smidigt över ansiktet och minskar irritation samtidigt som den ger gid en len hud. Skonsam rakning Det specialutformade bladsystemet skyddar huden samtidigt som det skär extremt nära. Spåren är konstruerade för att varje hårstrå skall läggas i ett sådant läge att det kan skäras av utan att skada huden. Roterar i fem riktningar För att få en behaglig och bekväm rakning är Philips S7510 utrustad med Dynamic-flex-huvuden som smidigt roterar i fem olika riktningar och enkelt följer konturerna av ansiktet och halsen. AquaTec - våt- och torrrakning Tack vare den fenomenala AquaTec-tekniken får du en fantastiskt härlig torrrakning eller en uppfriskande våtrakning. Du kan använda rakgel eller raklödder eller till och med i duschen. Intuitiv display I displayen visas information som hjälper dig att ha koll på, och få ut max prestanda av din rakapparat. Den har batteriindikator i tre nivåer, indikation för rengöring och indikator för byte av rakhuvud. Enastående kraft Det kraftfulla Li-Ion-batteriet ger dig upp till 50 minuters rakning efter en timmas laddning. För att garantera säker användning i våtutrymmen fungerar 7000-serien endast sladdlöst. Trimmer med klickfäste Trimmern som medföljer har ett smart klickfäste för enkel montering. Den har även fem längdinställningar så att du kan få den perfekta skäggstubben eller ett kort prydligt skägg. Två års världstäckande garanti Philips S7510 är en bra resekamrat då den har automatisk voltstyrka från 100-240v. Skulle något hända på semestern så har du två års världstäckande garanti så att du kan känna dig säker. Rakapparat 3,8 21 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Rakapparat