Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Gillette Mach3 rakhyvlar för män har ett stronger-than-steel-blad som håller sig vassa under längre tid jämfört med andra blad. Mach3-rakhyvlarna har en smörjande remsa som glider för att hjälpa till att skydda huden från rodnad och ett mikrotunt hudskydd för att sträcka ut huden och förbereda hårstrået för skärbladet.

 Mach3 rakhyveln för män har ett förstklassigt handtag som är balanserat och viktat på expertsätt för en stark rakningsupplevelse. Mach3 handrakhyvel för män passar med alla Mach3 rakblad.

Titta även på

(1 st)
  • 1 handtag + 4 st rakhuvuden
  • Ergonomiskt handtag med tyngd
  • Flexibelt rakhuvud

98:-

Titta även på

(1 st)
  • 1 handtag + 4 st rakhuvuden
  • Ergonomiskt handtag med tyngd
  • Flexibelt rakhuvud

98:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Gillette Gillette Mach3 Promo 469147 Gillette Mach3 rakhyvlar för män har ett stronger-than-steel-blad som håller sig vassa under längre tid jämfört med andra blad. Mach3-rakhyvlarna har en smörjande remsa som glider för att hjälpa till att skydda huden från rodnad och ett mikrotunt hudskydd för att sträcka ut huden och förbereda hårstrået för skärbladet.  Mach3 rakhyveln för män har ett förstklassigt handtag som är balanserat och viktat på expertsätt för en stark rakningsupplevelse. Mach3 handrakhyvel för män passar med alla Mach3 rakblad. Rakhyvel 119 SEK 119 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Rakhyvel