Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångsidig skäggtrimmer med 10 längdinställningar

Philips BT3206/14

  Art.nr: 1004381
  • Lift & Trim-systemet skär snabb
  • 1 mm precisionsinställningar
  • Dubbelslipade blad helt i metall
  • 10 låsta längdinställningar
  • Löstagbart trimhuvud

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips skäggtrimmer BT3206/14 har 10 längdinställningar i 1 mm-steg som kan ge dig den vassa, exakta look som du eftersträvar. Effektivt Lift & Cut-system får med alla skäggstrån i samma drag och tillsammans med de dubbelslipade skärbladen blir resultatet perfekt.

Lift & Trim-system

Trimma skäggstubben med Philips innovativa Lift & Trim-system. Systemet innebär att trimkammen lyfter liggande skäggstån och guidar dem till optimalt snittläge för skärbladen så att du får en jämn och effektiv trimning.

Lift & Trim-system

Blad i rostfritt stål för en skärpa som varar

En perfekt men ändå skyddande trimning, gång på gång. Trimmerns stålblad är självslipande, de slipas försiktigt mot varandra håller sig extra vassa och lika effektiva som vid första användningen.

Bladen är dubbelslipade, vilket ger dig en snabbare trimning

Hudvänliga blad för mjuk hud

Skärbladen på skäggtrimmern i serie 3000 har rundade spetsar så att du får en mjuk kontakt med huden. Philips skäggtrimmer i serie 3000 river aldrig i huden och är bekväm och skonsam så att du slipper hudirritation.

Hudvänliga blad för mjuk hud

10 låsta längdinställningar, 0,5–10 mm med 1 mm precision

Tack vare zoomhjulet kan du välja längdinställningar från 1 till 10 mm i steg om 1 mm.

20 låsta längdinställningar, 0,5–10 mm med 0,5 mm precision

45 min användning med/utan sladd

Ladda trimmern i 10 timmar och få 45 minuters sladdlös användning eller ha den inkopplad under laddningen.

60 min användning med/utan sladd

Lamporna visar när batteriet är svagt, urladdat eller fulladdat

Batteriindikatorn i trimmern informerar när batteristatusen är: låg, urladdad, laddar eller fulladdad. På så sätt kan du ladda trimmern i tid och helt och hållet och riskerar inte ett tomt batteri mitt i trimningen.

Lamporna visar när batteriet är svagt, urladdat eller fulladdat

Löstagbart trimhuvud som är lätt att rengöra

Lossa på trimhuvudet och skölj det under kranen för enkel rengöring. Torka det innan du sätter tillbaka det på själva trimhandtaget.

Löstagbart trimhuvud som är lätt att rengöra

Ergonomisk design för lätt hantering

Lätt att hålla i och använda, med en form som gör det lättare att nå svåråtkomliga områden.

Ergonomisk design för lätt hantering

2 års garanti, spänning för användning i hela världen, ingen olja behövs

Den här Philips-trimmern har två års garanti: våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla. Du behöver aldrig smörja den, och den är kompatibel med spänning i olika delar av världen.

2 års garanti, spänning för användning i hela världen, ingen olja behövs

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips BT3206/14 BT3206/14 Philips skäggtrimmer BT3206/14 har 10 längdinställningar i 1 mm-steg som kan ge dig den vassa, exakta look som du eftersträvar. Effektivt Lift & Cut-system får med alla skäggstrån i samma drag och tillsammans med de dubbelslipade skärbladen blir resultatet perfekt. Lift & Trim-system Trimma skäggstubben med Philips innovativa Lift & Trim-system. Systemet innebär att trimkammen lyfter liggande skäggstån och guidar dem till optimalt snittläge för skärbladen så att du får en jämn och effektiv trimning. Blad i rostfritt stål för en skärpa som varar En perfekt men ändå skyddande trimning, gång på gång. Trimmerns stålblad är självslipande, de slipas försiktigt mot varandra håller sig extra vassa och lika effektiva som vid första användningen. Hudvänliga blad för mjuk hud Skärbladen på skäggtrimmern i serie 3000 har rundade spetsar så att du får en mjuk kontakt med huden. Philips skäggtrimmer i serie 3000 river aldrig i huden och är bekväm och skonsam så att du slipper hudirritation. 10 låsta längdinställningar, 0,5–10 mm med 1 mm precision Tack vare zoomhjulet kan du välja längdinställningar från 1 till 10 mm i steg om 1 mm. 45 min användning med/utan sladd Ladda trimmern i 10 timmar och få 45 minuters sladdlös användning eller ha den inkopplad under laddningen. Lamporna visar när batteriet är svagt, urladdat eller fulladdat Batteriindikatorn i trimmern informerar när batteristatusen är: låg, urladdad, laddar eller fulladdad. På så sätt kan du ladda trimmern i tid och helt och hållet och riskerar inte ett tomt batteri mitt i trimningen. Löstagbart trimhuvud som är lätt att rengöra Lossa på trimhuvudet och skölj det under kranen för enkel rengöring. Torka det innan du sätter tillbaka det på själva trimhandtaget. Ergonomisk design för lätt hantering Lätt att hålla i och använda, med en form som gör det lättare att nå svåråtkomliga områden. 2 års garanti, spänning för användning i hela världen, ingen olja behövs Den här Philips-trimmern har två års garanti: våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla. Du behöver aldrig smörja den, och den är kompatibel med spänning i olika delar av världen. Skäggtrimmer 2,8 4 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Skäggtrimmer