Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull trimmer med håruppsamlare och 18 längdinställningar

Philips Qt4090/32

  Art.nr: 178453
  • 18 längdinställningar
  • Undehållsfria blad
  • Flerfunktionsdisplay
  • Laddningstid: 1 timme
  • Håruppsamlare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Produkten fick bäst i test hösten 2012-09-11

 

Philips QT4090 - Trimmer med 18 längdinställningar och display

Philips QT4090 är en skäggtrimmer perfekt för dig som vill ha ett välvårdat ansikte. Med 18 olika längdinställningar och underhållsfria blad får du en optimal prestanda. Vakuumsystemet för håruppsamling gör att du slipper hår i handfatet när du är klar.

18 längdinställningar

Du kan välja mellan 18 olika längder. Från 1mm upp till 18mm. När du har valt den önskade längden låser du den så att den inte ändrar sig.

Underhållsfria blad

Bladen håller sig vassa och behöver inte oljas, så produkten är alltid klar att användas.

Litiumjonbatteri

Philips QT4090 har ett kraftfullt litiumjonbatteri med snabbladdning, så du kan ladda produkten på bara 1 timme för 50 minuters användning.

Reslås

Reslåset förhindrar att QT4090 slås på av misstag när du har den i väskan.

Vakuumsystem

Inbyggd vakuummekanism absorberar avklippta hårstrån under användning vilket gör att du får ett renare handfat efter användningen.

Konturföljande kam

Den rörliga kammen följer automatiskt ditt ansiktes konturer vilket ger en jämn trimning på ett enkelt och bekvämt sätt.

Flerfunktionsdisplay

QT4090 har en display som visar aktuell batteristatus och vald längdinställning.

Precisionstrimmer

Ett praktiskt tillägg till din skäggtrimmer för att finslipa dina linjer och ge en enkel konturklippning av polisonger och nacke.

Turbofunktion

När du behöver högre sugeffekt och ökad klippningshastighet under trimningen trycker du bara på knappen för turbokraft.

Stubbkam

Stubbkammen har utformats för att ge bättre sikt när du trimmar eftersom den inte har några framtänder. Om du använder trimmerns ände är det dessutom möjligt att få fina konturer, om du använder trimmern i en annan vinkel på huden får du mer kontroll över den individuella hårlängden. Den här kammen är idealisk för perfekt stubb eller en endagsstubb där varje detalj räknas.

Philips Philips Qt4090/32 QT4090/32 Produkten fick bäst i test hösten 2012-09-11   Philips QT4090 - Trimmer med 18 längdinställningar och display Philips QT4090 är en skäggtrimmer perfekt för dig som vill ha ett välvårdat ansikte. Med 18 olika längdinställningar och underhållsfria blad får du en optimal prestanda. Vakuumsystemet för håruppsamling gör att du slipper hår i handfatet när du är klar. 18 längdinställningar Du kan välja mellan 18 olika längder. Från 1mm upp till 18mm. När du har valt den önskade längden låser du den så att den inte ändrar sig. Underhållsfria blad Bladen håller sig vassa och behöver inte oljas, så produkten är alltid klar att användas. Litiumjonbatteri Philips QT4090 har ett kraftfullt litiumjonbatteri med snabbladdning, så du kan ladda produkten på bara 1 timme för 50 minuters användning. Reslås Reslåset förhindrar att QT4090 slås på av misstag när du har den i väskan. Vakuumsystem Inbyggd vakuummekanism absorberar avklippta hårstrån under användning vilket gör att du får ett renare handfat efter användningen. Konturföljande kam Den rörliga kammen följer automatiskt ditt ansiktes konturer vilket ger en jämn trimning på ett enkelt och bekvämt sätt. Flerfunktionsdisplay QT4090 har en display som visar aktuell batteristatus och vald längdinställning. Precisionstrimmer Ett praktiskt tillägg till din skäggtrimmer för att finslipa dina linjer och ge en enkel konturklippning av polisonger och nacke. Turbofunktion När du behöver högre sugeffekt och ökad klippningshastighet under trimningen trycker du bara på knappen för turbokraft. Stubbkam Stubbkammen har utformats för att ge bättre sikt när du trimmar eftersom den inte har några framtänder. Om du använder trimmerns ände är det dessutom möjligt att få fina konturer, om du använder trimmern i en annan vinkel på huden får du mer kontroll över den individuella hårlängden. Den här kammen är idealisk för perfekt stubb eller en endagsstubb där varje detalj räknas. Skäggtrimmer 4,4 16 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Kroppsvård män
  3. Skäggtrimmer