Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nya, vattentåliga Charge 4 med inbyggd GPS

Fitbit Charge 4 Storm Blue/Black

  Art.nr: 1012333
  • Inbyggd GPS
  • Vattentät till 50 m
  • Batteritid upp till 7 dagar
  • Registrering av lätt-, djup- och REM-sömn
  • Samtals-, meddelande- och appaviseringar
Färg/Variant: Blå
Svart
Blå
Violett

1 390:-

Delbetala från 155:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Fitbit Charge 4 kan du nå hur långt som helst. Ett snyggt, vattentåligt träningsarmband packat med funktioner som ger dig bättre koll på din träning och din kropp – inbyggd GPS, Active Zone Minutes, nya träningslägen och sömnregistrering. Med Fitbit Pay och upp till 7 dagars batteritid får du mer frihet på språng och mer inspiration för att nå dina träningsmål.

Pulsmätning dygnet runt

Med pulsmätning 24/7 får du en mer precis registrering av din kaloriförbränning och kan upptäcka nya hälsotrender som inspirerar dig att satsa på dina tränings- och hälsomål.

Vilopuls

Bär Fitbit Charge 4 dygnet runt för att registrera vilopuls, följa pulstrender över tid och ha koll på dina framsteg i träning och hälsa.

Pulszoner

Se statistik i realtid på skärmen under träning. Du ser direkt om du är i zonen Fettförbränning, Kondition eller Peak och kan justera intensiteten för att nå dina mål.

Karta över träningsintensitet i appen

Se statistik i realtid på skärmen under träning. Du ser direkt om du är i zonen Fettförbränning, Kondition eller Peak och kan justera intensiteten för att nå dina mål.

"Active Zone Minutes"

Den här funktionen visar i vilken pulszon du är i så att du kan ha koll på om dina insatser räcker för att nå dina mål.

Målbaserade träningslägen

Aktivera träningsläget under dina olika favoritpass och ställ in ett mål för vart och ett av dem och se framstegen du gör i realtid på skärmen.

Inbyggd GPS

Använd den inbyggda GPS:en för att se tempo och sträcka på Charge 4 under löpning, vandring och cykling utomhus och se en karta över rutten i Fitbit-appen.

Vattentålig ned till 50 m

Designad för livet och vattentålig ned till 50 m – Charge 4 registrerar automatiskt simträning och kan bäras både i duschen och i poolen.

Guidade andningsövningar

Ägna några minuter åt mindfulness – följ den guidade andningsövningen på skärmen som baseras på din puls.

Appar och aviseringar

Häng med i allt som händer med samtals-, meddelande-, kalender- och appaviseringar från mobilen och nå behändiga appar som Väder och Timer samt skicka snabbsvar på meddelanden (endast Android). Tillgängligt när mobilen är i närheten.

Sömnstadier och betyg

Charge 4 registrerar tiden i sömnstadierna lätt, djup och REM och ger dig ett Sömnbetyg i Fitbit-appen så att du bättre förstår din sömnkvalitet och kan förbättra den om det behövs.

Lång batteritid

Med en batteritid på upp till 7 dagar – och upp till 5 timmar när GPS används – ser Charge 4 till att du kan göra mer och ladda mindre. (Varierar efter användning och andra faktorer)

Spotify

Med Spotify-appen kan du styra favoritmusiken, gilla favoritbitarna och hitta spellistor och poddar – direkt från handleden. Fungerar när mobilen är i närheten, prenumeration krävs.

Fitbit Pay

Ladda din Wallet med dina betalkort i Fitbit-appen och använd sedan Charge 4 för att betala för inköp på språng. Se tillgängliga banker på fitbit.com/fitbit-pay/banks.

Registrerar all daglig aktivitet

Fitbit Charge 4 registrerar din dagliga aktivitet såsom steg, sträcka, aktiva minuter och kaloriförbränning så att du kan följa hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.

Kvinnohälsa

Kvinnor kan lära känna sina kroppar på en helt ny nivå genom att använda Fitbit Charge 4 tillsammans med Fitbit-appen för att registrera mens, symtom, ha koll på ägglossning och mer därtill.

Sovläge

Sov utan onödiga avbrott med sovläget som tystar alla mobilaviseringar och blockerar skärmen från att sättas igång. Ställ in ett schema i appen som aktiverar sovläget automatiskt.

Stör ej-läge

Använd Stör ej-läget när du vill tysta samtals-, meddelande-, kalender- och appaviseringar under dagen.

Påminnelser att röra sig

Håll dig på banan mot dina mål med roliga påminnelser på skärmen som peppar dig att röra på dig under dagen.

Daglig översikt

Se all statistik för dagen på ett och samma ställe med en daglig översikt som visar steg, kaloriförbränning, sömn, puls och mer därtill.

Intuitiv pekskärm

Med Fitbit Charge 4 är det lättare att se din statistik i solljus, på natten eller när som helst tack vare en stor pekskärm och bakgrundsbelyst display som anpassar sig efter omgivningens ljusförhållanden.

Trådlös synkning

Fitbit Charge 4 synkar automatiskt med iOS- och Android-enheter så att du kan se statistik, trender och framsteg i Fitbit-appen.

Översikt i mobilappen

Ställ in mål, registrera framsteg och få en mer övergripande bild av din träning och hälsa – från närings- och vätskeintag till träning och sömn – allt i översikten i Fitbit-appen.