Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

Fitbit Versa 3 och Jabra Elite Active 65t

Fitbit, Jabra

  Art.nr: P1172
 • True Wireless Hörlurar utan extra kostnad
 • Klockan mäter puls och skickar aviseringar
 • Klockan är vattentålig ned till 50 m
 • Hörlurarna är True wireless
 • Hörlurarna är IP-56-klassad
3 480:-
2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Paket innehåller:

 • 1 st
  Fitbit Versa 3 Pink Clay/Soft Gold
 • 1 st
  Jabra Elite Active 65T Titanium Black
Fitbit Vattentålig smartklocka med inbyggd GPS

2 490:-

Lär känna Fitbit Versa 3 – den vattentåliga smartklockan med inbyggd GPS. Håll stilen från gymmet till jobbet med den moderna och mångsidiga designen. Med sin smarta Active Zone Minutes ser Versa 3 till att varje minut under träningen räknas. Ha ständig kontroll över din statistik med skärminställningen Alltid-på. Med Versa 3 får du betyg på sömnkvaliteten, upp till 6 dagars batteritid, pulsmätning 24/7 och smart tracking via den inbyggda GPS:en för att du ska få en upplevelse anpassad efter dig. Med din nya Fitbit Versa 3 kan du ta din träning till nästa nivå. 

Registrerar all din dagliga aktivitet

Fitbit Versa 3 registrerar din dagliga aktivitet med sin förbättrade PurePulse® 2.0-teknologi. Följ dina steg, din sträcka, aktiva minuter och kaloriförbränning så att du kan se hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.

Vattentålig ned till 50 m

Fitbit Versa 3 är vattentålig ned till 50 meter så du kan använda den i bassängen, i duschen, på stranden och mer därtill.

Inbyggd GPS

Under löpning, vandringar och andra aktiviteter kan du använda den inbyggda GPS:en för att se din takt och din sträcka utan din telefon. Du kan efter aktiviteten se en karta över din träningsväg i Fitbit-appen. Versa 3 håller koll på din träning även om du inte har din mobil med dig, smart eller hur?

Utmana dig med Active Zone Minutes

Active Zone Minutes ser till att varje minut under träningen räknas genom att surra till på din handled när du går in i din personliga målpulszon. Versa 3 ser till att du tar din träning till nästa nivå.

Pulsmätning

Med pulsmätning 24/7 får du bättre koll på kaloriförbrukning, kan optimera dina insatser under träningspasset och se trender för vilopuls och konditionsstatus i Fitbit-appen.

Aviseringar

Få aviseringar om telefonsamtal, sms, kalenderhändelser och aviseringar från appar såsom Gmail och Facebook. Du kan skicka snabbsvar direkt från handleden. Fungerar när din mobil är i närheten (snabbsvar gäller endast Android).

Sömnregistrering och sömnbetyg

Följ din sömnkvalitet natt efter natt genom att mäta pulsen, registrera hur länge och hur bra du sovit, andning och tid i djup- och REM-sömn.

Upp till 6 dagars batteritid

Ett dygn varar i 24 timmar. Versa 3 ger dig mer än så. Med en batteritid på upp till 6 dagars batteritid kan Fitbit Versa 3 registrera allt du gör under dygnets alla timmar utan ideliga avbrott för laddning. Varierar efter användning och andra faktorer. Om du missat att ladda din Versa 3 kan du med en snabbladdning på endast 12 minuter få upp till ett helt dygns batteri.

Genomtänkt design

Med eleganta kurvor, polerat glas, AMOLED-skärm med Alltid-på-display och sin vattentåliga design blir Versa 3 en estetisk pärla. Det silkeslena silikonarmbandet är lätt och bekvämt att bära dygnet runt. I förpackningen medföljer det två storlekar på armbandet för att du ska kunna få den perfekta storleken. 

Skärm med alltid-på-funktion

Med skärminställningen Alltid-på kan du med ett snabbt ögonkast se allt du vill – såsom din träningsstatistik i realtid och hur mycket klockan är – även med händerna fulla. Du kan stänga av funktionen när du vill. Inställningen Alltid-på kräver mer frekvent laddning.

Fitbit pay

Betala utan plånboken genom att lägga till ditt bankkort i Fitbit-appen och göra säkra betalningar från handleden. Banker som stöder Fitbit Pay hittar du på fitbit.com/fitbit-pay/banks

Träningspass på armen

Hitta fler tillfällen till träning med personliga träningspass på skärmen som vägleder dig genom varje övning direkt från handleden.

Spotify och mer därtill

Styr din Spotify-app och lägg till spellistor från Deezer. Dessutom kan du lagra fler än 300 låtar och spela upp dem från klockan. Prenumeration krävs.

Urtavlor

Med hundratals urtavlor att välja bland kan du enkelt ändra utseendet på din smartklocka från klassisk till modern och tillbaka. Eller varför inte göra den ännu mer personlig med ett eget foto!

Fungerar på alla plattformar

Fitbit Versa 3 synkar automatiskt med datorer och över 200 iPhone- och Androidenheter så att du kan se statistik, trender och framsteg på din Fitbit-panel.

Personliga påminnelser

Få knuffen du behöver för att nå dina mål med personliga påminnelser som hjälper dig att röra dig mer, få i dig tillräckligt med vätska, hålla dig till ett sovschema och mer därtill.

Träninglägen och smarttrack

Välj bland fler än 15 träningslägen och få statistik i realtid under dina träningspass, eller låt SmartTrack automatiskt känna igen och registrera din träning.

Kvinnohälsa

Lär känna din kropp bättre genom att använda din klocka och Fitbit-appen för att logga mens, symtom, ha koll på ägglossning och upptäcka mönster i din cykel.

Tempo och sträcka i realtid

Få reda på mer om dina löprundor och vandringar genom att ansluta till din mobils GPS och se tempo och sträcka i realtid på skärmen samt få en karta över din rutt i Fitbit-appen.

Konditionsnivå

Få en bättre förståelse för din konditionsnivå och lär dig hur du kan förbättra den över tid med en personlig konditionsstatus.

Appar på din handled

Ladda hem hundratals appar för träning, hälsa, ekonomi, sport och annat roligt, allt från Strava och Spotify till Aftonbladet och vädret.

Guidade andningsövningar

Hitta stunder av ro under dagen med 2 eller 5 minuter långa guidade andningsövningar som anpassas efter din puls.

Fitbit-appen

Från aktivitet och sömn till näring, vilopuls och grupputmaningar – du kan registrera alla dina framsteg i den kostnadsfria Fitbit-appen.

Jabra True wireless-hörlurar med lång batteritid för en aktiv livsstil

990:-

Jabra Elite Active 65t är perfekta för en aktiv livsstil. Med sin garanti på 2 år emot svett, vatten och damm kan du vara säker när du tar med dina öronsnäckor på joggingtur, promenad eller när du är på stranden. Med en passform som är åtsittande och säker behövs inte någon kabel eller fäste för dina öronsnäckor.

-"Finslipade in i minsta detalj"

-"Jabra har gång på gång visat att de behärskar det här med ljud i små element, och Elite 65t är inget undantag. Hörlurarna låter bra och klarar av alla musikstilar. När det kommer till samtal spelar Jabra Elite 65t i en egen liga. Röster presenteras väldigt tydligt och tack vare Jabras mikrofon-teknologi med brusreducering så hörs din röst tydligt hos mottagaren också.Under tiden vi testade Elite 65t skickade Jabra sin senaste modell, Elite Active 65t, till oss. Som namnet antyder är det en sportig variant på standardmodellen. Hörlurarna är väldigt lika varandra, men några saker skiljer dem åt.

Elite Active 65t har ett bättre skydd mot svett och damm, och ytterhöljet av silikon minskar risken att de glider ur öronen under intensiva träningspass. Vidare har Active-modellen en inbyggd accelerometer som registrerar dina steg, men den tillför egentligen ingen större praktisk nytta när din smartphone kan göra samma sak."

Ta del av hela testet hos digitallife genom att klicka på länken här.

Lovordad i Norska media-sidan dinside.no

-"God og behagelig lyd, mange muligheter til å regulere lydbilde. Omfattende app med mange funksjoner."
Ta del av hela testet genom att klicka på länken här.

Med True wireless kan du enkelt njuta av god ljudkvalitet och passform utan att du behöver ha dem kopplade med kabel in i din smartphone. Känn av friheten med True wireless.

Byggda för en aktiv livsstil

Jabra Elite Active 65T är IP56-klassade, med två års garanti mot vatten, svett och damm. Var dagen än tar dig, och vad du än gör, så kommer det inte stå i vägen för dina sporter, musik och samtal.

Lång batteritid

Med upp till fem timmars batteritid på en enda laddning, och upp till 15 timmar totalt via laddningsfodralet som får plats i fickan, uppfylls dina behov från början av dagen, till slutet.

Jabra Sound+

Appen Jabra Sound+ är den perfekta följeslagaren till dina Jabra-hörlurar, den ger dig extra funktioner och låter dig skräddarsy sättet du använder din Jabra-enhet på. Välj röstassistent, anpassa musikprofiler, modifiera hur mycket externt ljud du vill höra (eller blockera), håll koll på batteriladdningen, och mycket mer.

Styr med röstkommando

Med Jabra Elite Active 65T kan du ansluta omedelbart till Alexa, Siri eller Google Assistant, så att du snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig. Och med Bluetooth 5.0 kan du smidigt ansluta Elite Active 65T till din smarttelefon.