Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

Fitbit Sense och Jabra Elite Active 65t

Fitbit, Jabra

  Art.nr: P1175
 • True Wireless hörlurar utan extra kostnad
 • Klockan mäter puls dygnet runt
 • Klockan har verktyg för stresshantering
 • Hörlurarna är True wireless
 • Hörlurarna är IP-56-klassad
4 180:-
3 190:-

Delbetala från 305:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Paket innehåller:

 • 1 st
  Fitbit Sense Lunar White/Soft Gold
 • 1 st
  Jabra Elite Active 65T Titanium Black
Fitbit Avancerad smartklocka i högkvalitativ design

3 190:-

Fitbit Sense – den avancerade smartklockan med fokus på hälsa som hjälper dig att lyssna av din kropp och vägleder dig till ett högre välbefinnande. Upptäck och hantera stress, få aviseringar när pulsen är för hög eller låg, få en bättre förståelse för din sömnkvalitet och håll ett öga på mönster i din hudtemperatur. Naturligtvis har du alla träningsfunktioner som du gillar, inbyggd GPS och en batteritid på mer än 6 dagar. Med Sense får du dessutom som ny användare prova Fitbit Premium gratis i 6 månader och dra nytta av personliga och avancerade insikter. Allt med en högkvalitativ och modern design.

Verktyg för stresshantering

Använd verktygen på enheten och i appen för att registrera och hantera stress över tid, se hur humör och stress hänger samman, få guidade mindfulness-övningar och mer.

Pulsmätning dygnet runt

Sense har PurePulse 2.0, en helt ny multisensor som ger kontinuerlig pulsmätning 24/7 för att registrera träning, sömn och allt däremellan.

Pulszoner

Se statistik i realtid på skärmen under träning. Du ser direkt om du är i zonen Fettförbränning, Kondition eller Peak och kan justera intensiteten för att nå dina mål.

Kvinnohälsa

Lär känna din kropp bättre genom att använda din klocka och Fitbit-appen för att logga mens, symtom, ha koll på ägglossning och upptäcka mönster i din cykel.

Fitbit sense - Perfekt för både motion och livsstil

Logga ditt humör

Sense är Fitbits första smartklocka med en sensor för hudtemperatur på handleden så att du kan hålla koll och lyssna på din kropp. Den loggar din hudtemperatur varje natt så att du kan upptäcka variationer från det normala. Med dessa insikter kan du se mönster och trender när något förändras, som när du får feber eller ägglossning.

Aviseringar om pulsen

Vilopulsen är en viktigt indikator för hälsan och Sense meddelar när din puls avviker från dina normala värden.

Inbyggd GPS

Lämna mobilen hemma och använd Sense med inbyggd GPS för att se tempo och sträcka under löpning, vandring och cykling utomhus och se en karta över rutten i Fitbit-appen.

Karta över träningsintensitet

Efter en utomhusträning ser du en karta över träningsintensitet i Fitbit-appen och får reda på vilka pulszoner du befunnit dig i och när under passet.

Träningslägen

Välj bland fler än 20 träningslägen och få statistik i realtid under dina träningspass eller låt SmartTrack automatiskt identifiera och registrera din träning.

Fitbit Sense har 20 träningslägen

Vattentålig pulsklocka

Sense är vattentålig ned till 50 meter vilket innebär att du kan använda den i bassängen, i duschen, på stranden och mer därtill.

Registrerar all din aktivitet

Sense registrerar din dagliga aktivitet såsom steg, sträcka, aktiva minuter och kaloriförbränning så att du kan följa hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.

Active Zone Minutes

Active Zone Minutes använder din vilopuls som bas för att registrera tiden du befinner dig i dina målpulszoner under träning. Du ser hur dina ansträngningar ger resultat och om du får ihop 150 minuter medelintensiv eller 75 minuter högintensiv aktivitet per vecka enligt WHO:s rekommendation

Sömnläge

Se din tid i sömnstadierna lätt, djup och REM och få dagliga sömnbetyg i Fitbit-appen och på handleden för att bättre förstå hur du sover om nätterna.

Smart väckning

Vakna mer utvilad med smart väckning – din klocka väcker dig med en tyst vibration när du är i ett lättare sömnstadie inom en halvtimme före din väckningstid.

Inbyggd röstassistent

Använd Google Assistent för att få nyheter och väder, ställa in påminnelser om läggdags och alarm, styra ditt smarta hem och mer – bara genom att prata med din klocka. Tillgång till röstassistent-tjänster kan variera, läs mer på fitbit.com/se/voice

Musikupplevelse

Lagra och spela musik och podcaster på Deezer och styr Spotify – direkt från handleden. Musiktjänsterna kan kräva en prenumeration; finns inte i alla länder.

Levande design

Mätning av hudtemperatur, registrering av puls och batteriladdning – allt detta sker inuti den kraftfulla och vattentåliga hubben på undersidan. Varje del av Sense har utformats för att vara exeptionellt med en boett i polerat rostfritt stål, anpassad AMOLED-skärm, Corning® Gorilla® Glass 3 och innovativ biosensorkärna.

Lång batteritid

En dag varar i 24 timmar. Det ska så klart din klocka också göra. Med en batteritid på mer än 6 dagar kan Fitbit Sense registrera allt du gör under hela dagen och natten utan avbrott för laddning. Varierar efter användning och andra faktorer. Om du alltid är på språng kan du snabbladda din klocka – 12 minuter ger en hel dags batteritid. Varierar efter användning och andra faktorer.

Provperiod Fitbit Premium

Med Sense får du en 6-månaders gratis provperiod på Fitbit Premium, komplett med personliga insikter, avancerade analyser, avkopplande ljud, sömnverktyg och mer därtill.

Endast för nya Premium-användare. Måste aktiveras på enheten. Giltig betalningsmetod krävs. Den kostnadsfria provperioden måste aktiveras inom 60 dagar efter att enheten aktiverats. Avsluta innan prenumerationsperioden tar slut för att undvika prenumerationskostnader.

Jabra True wireless-hörlurar med lång batteritid för en aktiv livsstil

990:-

Jabra Elite Active 65t är perfekta för en aktiv livsstil. Med sin garanti på 2 år emot svett, vatten och damm kan du vara säker när du tar med dina öronsnäckor på joggingtur, promenad eller när du är på stranden. Med en passform som är åtsittande och säker behövs inte någon kabel eller fäste för dina öronsnäckor.

-"Finslipade in i minsta detalj"

-"Jabra har gång på gång visat att de behärskar det här med ljud i små element, och Elite 65t är inget undantag. Hörlurarna låter bra och klarar av alla musikstilar. När det kommer till samtal spelar Jabra Elite 65t i en egen liga. Röster presenteras väldigt tydligt och tack vare Jabras mikrofon-teknologi med brusreducering så hörs din röst tydligt hos mottagaren också.Under tiden vi testade Elite 65t skickade Jabra sin senaste modell, Elite Active 65t, till oss. Som namnet antyder är det en sportig variant på standardmodellen. Hörlurarna är väldigt lika varandra, men några saker skiljer dem åt.

Elite Active 65t har ett bättre skydd mot svett och damm, och ytterhöljet av silikon minskar risken att de glider ur öronen under intensiva träningspass. Vidare har Active-modellen en inbyggd accelerometer som registrerar dina steg, men den tillför egentligen ingen större praktisk nytta när din smartphone kan göra samma sak."

Ta del av hela testet hos digitallife genom att klicka på länken här.

Lovordad i Norska media-sidan dinside.no

-"God og behagelig lyd, mange muligheter til å regulere lydbilde. Omfattende app med mange funksjoner."
Ta del av hela testet genom att klicka på länken här.

Med True wireless kan du enkelt njuta av god ljudkvalitet och passform utan att du behöver ha dem kopplade med kabel in i din smartphone. Känn av friheten med True wireless.

Byggda för en aktiv livsstil

Jabra Elite Active 65T är IP56-klassade, med två års garanti mot vatten, svett och damm. Var dagen än tar dig, och vad du än gör, så kommer det inte stå i vägen för dina sporter, musik och samtal.

Lång batteritid

Med upp till fem timmars batteritid på en enda laddning, och upp till 15 timmar totalt via laddningsfodralet som får plats i fickan, uppfylls dina behov från början av dagen, till slutet.

Jabra Sound+

Appen Jabra Sound+ är den perfekta följeslagaren till dina Jabra-hörlurar, den ger dig extra funktioner och låter dig skräddarsy sättet du använder din Jabra-enhet på. Välj röstassistent, anpassa musikprofiler, modifiera hur mycket externt ljud du vill höra (eller blockera), håll koll på batteriladdningen, och mycket mer.

Styr med röstkommando

Med Jabra Elite Active 65T kan du ansluta omedelbart till Alexa, Siri eller Google Assistant, så att du snabbt kan få den information du behöver vare sig det är möten, hitta händelser i närheten, eller få meddelanden upplästa för dig. Och med Bluetooth 5.0 kan du smidigt ansluta Elite Active 65T till din smarttelefon.